Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściąganie

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli bedzie sprawdzian na kompach w domu zrob sciage i zrob 2 e-maile z 1'ego wysylasz 2'gim odbierasz na lekcji jak nauczyciel przyjdzie to wylacz odejdzie wlacz ponownie ja tak na kazdym sprawdzianie robie bo u mnie sa szkoly z kompami wszystko na nich robimy

http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
  • Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podwijam lekko koszulkę i kładę ściągę na spodniach. Kiedy nauczyciel się zbliża - lekko zwijam koszulkę w dół, aby nic nie było widać :).

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam na ręce, napisałem sobie, ale kilka osób to widziało i wszyscy ,, on ma ściągę'' xD.

(...)

To świetnych masz kolegów, ja jak tak robiłem to wszyscy widzieli i jakoś nikt nawet na mnie nie spojrzał na sprawdzianie. Powiem Wam że gdyby nie ta ściąga bym dostał ndst a tak to 5 wleciała. =D Już tego nie bd robił bo to beznadziejne.

Każdy sposób jest dobry ważne by zachować zdrowy rozsądek.

Kiedyś wkładałem podręcznik do plecaka i ściągałem jak wlazło + kolega obok mi podpowiadał. Bym dostał 5 lub 6 gdyby nie to że musiałem jeszcze coś dopisać i o te 10 sekund za późno oddałem karteczkę - oczywiście pała.

Wczoraj na fizyce była kartkówka, niezapowiedziana oczywiście. Wystarczyło wychylić się do kolegi i po sprawie - trójeczka.

Jutro bd miał sprawdzian z matematyki, na niego jestem o wiele bardziej przygotowany. Mam idealną kopię tego co będzie + odpowiedzi. Wystarczy teraz to wykuć i po bólu, żadnych podręczników =D

Aha i nie polecam trzymać ściągi w rozporku, zbyt wykrywalne.

Numer z MP3 jest do dupy - to w ogóle się nie sprawdza, z komórką również, jak byk widać że ktoś trzyma komórke, a wystarczy że znajdzie się 1 konfident lub wróg ....

Czasami najprostsze pomysły są najlepsze.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Książka na kolanach koleżanki/kolegi.

U mnie to się sprawdza na niemieckim, ach ta wychowawczyni. <3^^

Poza niemcem, to w ogóle nie ściągam.

Opublikowano

1.Wyciszacie telefon

2. Niech wasz kolega/żanka wyśle wam smsa z odpowiedziami.

Tak robią moi koledzy w klasie ;p

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Tak jak Up

Podobnie robiłem i się sprawdzało w 100%

Robisz ściągę i przyklejasz na klej (dlatego że jest gruby więcej się zmieści)

I np. szukasz w piórniku gumki ołówka lub korektora

od czasu udawaj że coś mażesz na kartce

a ty patrzysz na ściągę ściągałem tak dużo razy :)

Opublikowano

Hmm ,u nas się robi albo tradycyjnie ściąga do kieszeni albo do rękawu. Albo jeszcze może przykleić sobie ściąge do nogi (koło skarperki) i na sprawdzianie dajesz nogę na nogę podwijasz troszeczke nogawke i ściągasz ^^ Albo jeszcze jak siedzisz na zniszczonej ławce to można napisać ołówkiem na niej :P

Opublikowano

Parę moich sprawdzonych sposobów :)

1.Kartka do piórnika . ( 55 %) - No próbowałem w 2 klasie i nie wyszło :( .

2.W długopisie . (35%) - Dobry długopis , małe literki .

3.(Jeśli nosicie identyfikatory) To na drugiej kartce z tyłu . (90-100%) - Pff. Prawie 0 szans że się połapie . | Dostawałem tak 5 na koniec 4/5/6 |

4.Na ręce . (20-30) - No tu trzeba uważać .

5.Kartka ze ściągą między nogi . ( 45-60 %) - łatwe |W wieku 11 lat się udawało|

6.( Jeśli siedzisz przy ścianie z plakatami ) Przyklejasz gdzieś niżej plakatu (15-40%) - Jeśli plakat spada na dół !.

7. Kartka na kleju/taśmie na boku ławki . (30-50%) - Przed spr.

8.Ściąga pod kartką sprawdzianem (15-75%) - Gdy nauczyciel nie patrzy .

No to na tyle , tyle tylko znam/używam , sam jednak polecam się uczyć

w klasach 1/6 potem i tak wyjdzie na spr . Pod koniec 6 :]

Ja już to mam za sobą :)

2ff97cd6d25c.jpg

"Kiedy żyjesz baw się " - Powiedział przyjaciel 3 dni przed śmiercią ...

Opublikowano

Sposoby:

1.Prosisz na nauczyciela żeby wypuścił cię do łazienki i idziesz(oczywiście z zeszytem i sprawdzianem/kartkówką).

2.Przyklejasz ściąge nauczycielowi/nauczycielce na garnitur/kubrak/czy co twoi tam noszą(oczywiście przed lekcją i żeby nie widzieli i od strony pleców).

3.Ewentualnie jak słabo napisałeś/aś albo zostałeś/aś przyłapany/na to błagasz o dobrą ocene.

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

Najlepsze to położyć sobie pod kartkę.

Albo w domu wyrywasz kartkę z 4 stronami z zeszytu. i na ostatniej stronie piszesz na niej ściąge..

Gdy już na lekcji napisałeś kartkówkę. Wyrywasz kartkę ze ściągą i chowasz do plecaka..

Ale najlepszy standard. Na spodnie,na ławcę,w piórniku,na recę albo na komórce

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

1.Wyciszacie telefon

2. Niech wasz kolega/żanka wyśle wam smsa z odpowiedziami.

Tak robią moi koledzy w klasie ;p

Tylko wyslij mi smsa jak pisze zadanie z matmy na strone A4 albo prace z fizyki / chemii to nie takie proste ^^.

Ja wam mowie sciaganie to zla droga. W liceum sie uczcie bo potem problem pod koniec gimnazjum tez. Lepiej tak niz potem miec zaleglosci i wykuwac na mature. Ja zrobilem blad i teraz mam problemy z zaleglosciami.

No ale jak sciagam ? Male typowe sciagi dlugie skladane tam krotkie slowa. Nie pisze zdan ani nic tylko pojedyncze slowa i reszta sie przypomina. Albo duza karta taka jak ta na ktorej piszesz egzamin i tam piszesz sciage tylko czcionka normalna duza ze jak ja czytasz i nauczyciel patrzy to widzi normalny sprawdzian nie jakies male pismo.

Ja raz zapomnialem ze mialem egzamin (czyt. myslalem ze byla godzina nauki przed ) i kazdy pisal egzamin a ja pisalem notki z lektury podczas tego egzaminu nauczyciele patrzyli dziwnie na mnie ale nikt sie nie kapnal ze taki glupi bylbym zeby sciagac z ksiazki :D

wakow9.png
Opublikowano

Nigdy nie testowałem tego sposobu, bo nie ściągam ;D

Ale:

Masz kartkę, piszesz na niej ściągę..

Otwierasz pokrętło to od długopisa, ale przeźroczystego (tego zwykłego)

Wkładasz tam kartkę ze ściągą...

I zakręcasz to porkętło i masz... :D

Potem na sprawdzianie obracasz sobie xD

Na spryciarzach są od groma poradników na te tematy ... ... :D

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Czytajcie to co pisze KosSmiiitA ten sposób jest zajebisty :P

Ja tak zrobiłem kiedyś z fizyką dała tam jakieś zagadnienia napisałem sobie co nieco w domu na kartce potem podmieniłem i jakoś się udało xD

Po co się pierdolić ze ściągami ?

Najlepiej zaznaczyć sobie strony w książce czy tam zeszycie i jazda. (Dosyć ryzykowny)

buusaga.jpg

Opublikowano

Piszesz ściągę na małej kartce tak aby zmieściła się w ręce, bierzesz w rękę i obserwujesz nauczyciela. Kiedy nie patrzy na Ciebie to próbujesz coś spisać.

Nie leć na przypał aby tylko ściągnąć bo to się kończy banią. Nie siadaj w ławkach z tyłu, lepiej siądź se z przodu, nauczyciele patrzą zawsze na tych z tyłu bo tam każdy ściąga.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:P Jestem fachowcem w tej dziedzinie :D a więc.

1.Ściąga nie może być dużych rozmiarów.

2.Usiądź sobie w środkowym rzędzie.

3.Najlepiej żeby przed Tobą siedziała osoba wysoka, lub gruba, żeby nauczyciel miał słabszą widoczność.

4.Pod żadnym pozorem, nie rób żadnych ruchów gdy nauczyciel się podnosi, zachowaj spokój, i powoli, przenieś sciąge do kieszeni. Jeśli, nauczyciel wstanie a ty nagle podniesiesz głowę, i utrzymasz z nim kontakt wzrokowy, to wypatrzy Ci z oczu że sićagasz i będzie przypał - odradzam.

5.Jeśli masz sprawdzian to poszukaj sobie gotowych odpowiedzi i pytań, na chomikuj.pl jest tam tego pełno, a wiele nauczyciele nestety idzie na łatwiznę i korzystają z tych sprawdzianów z wydawnictw.

6.Usiądź jak najdalej od osoby, która jest ;p klasowym pajacem :P ... osoba ta stwarza ;d złe pozory, i nauczyciel ma ją cały czas na oku, możesz wpaść :D

To wszystko :D jak się podoba to ;D zapodajcie plusy:P

Opublikowano

Najlepiej wczesniej przygotowac kartke na której z tyłu piszesz ściąge i pytasz nauczyciela czy możesz sobie wyciagnac kartke.Można spokojnie ściągac

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja mam swój sprawdzony sposobik na ściąganie ;]

Więc tak... potrzebne nam będą do tego :

-telefon lub mp3/mp4 itp. itd.

-słuchawki

-ten programik :D

http://www.dobreprogramy.pl/Ivona-2,Program,Windows,12723.html

i teraz tak:

piszemy sciąge w wordzie lub notatniku a potem odpalamy ivone i nagrywamy tekst... zapisujemy jako mp3.

Bierzemy sobie elegancko telefonik lub mp3/mp4 i wgrywamy ściąge...

na sprawdzianiku lub kartkówce kulturalnie wyjmujemy słuchaweczke i odpalamy naszą sciąge a jeśli nauczeciel ma problem z tym że macie słuchawke w uchu to przeciągnijcie ją przez rękaw (tyle że tutaj przyda sie jeszcze bluza lub coś z długim rękawem :D)

ENJOY :D :D

Opublikowano

Mój sposób to...

Bierzesz jakąś butelkę żeby była przeźroczysta

I tam wkładasz kartkę.

Przecież butelka na ławce morze być?

A i jeszcze w majtki

Bo ci nie sprawdzi tam ; D

Ale czasami ci się coś obetrze ; D

120x60.jpg
Opublikowano

@GramNaMonitorze

Wszystko fajnie i elegancko tyle że jeśli kartka w tej butelce cie sie źle ułozy to co... zaczniesz trząść tą butelką i sie przyglądać w czasie testu? A poza tym to jeśli masz przeźroczystą butelka i widzisz w niej ściąge to nauczyciel też ją zobaczy... :mellow:

A co do tych majtek to troche dziwne że w czasie spr lub krk zaglądasz sobie do majtek i na pewno będzie ci trudno zaglądać tam w dyskretny sposób :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...