Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściąganie

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja często robię tak:

Robię małą sciągę, rozmiar liter 6(zależy od wzroku), siadam przykładowo do pierwszej ławki przed nauczycielem(0 podejżeń), zagaduję( czytam ze ściągi i imponuję nauczycielowi, potem daje mi spokuj) siadam i wkładam ściągę między nogi i odchylam się do tyłu. Wszystko idzie jak po maśle, ale nie polecam gdy siedzimy w pierwszej ławce a pod ławką wszystko widać.

Albo sposób na "spodenki"(zima odpada xD)

Nosze dżinsowe spodenki, mam je specjalnie lekko podwinięte (uchwycone niciami) i do tych " nawiniętych końcówek" wkładam ściągę i jeśli trzeba to lekko wyjmuję i jedziem.

Na prawdę polecam ;)

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

Kupić sobie Coca-Colę, zeskanować etykietę, przerobić ją programem graficznym (np. na skład dać sciągę :D) drukujesz, przyklejasz i już :D Nalewasz coli (jeśli już wypiłeś ;)) i stawiasz na ławkę i już. Jak nauczyciel sie przyczepi to powiesz, że jest gorąco ponad 30 stopni i trzeba !

Wiem wiem temat dosyć stary

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Jest wiele takich poradników w internecie :)

Ja robię tak ,że piszę na dłoni (małymi literami) nie wiem jak opisać to miejsce na dłoni ale może tak będzie dobrze "tam gdzie masz linie papilarne" no i... gdy nauczyciel zaczyna do mnie iść by sprawdzić czy nie mam ściągi, zaciskam mocno rękę.Co da moja metoda?To Proste,ściśnięcie tak ręki + stres ,że nauczyciel do ciebie podchodzi powinno ci się zmyć - wraz z wydzielanym przez organizm potem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście preferuję telefon.

Jednak kiedyś ściąga w piórniku. Oczywiście ładnie pięknie napisana i wydrukowana. Czasami również na korektorze typu "myszka".

Opublikowano

Jest też opcja z telefonem:

1. Włączyć ściągę na telefonie.

2. Wyjąć jedną rękę z rękawa i trzymamy w niej telefon, a rękę pod ławką.

3. Piątka gwarantowana.

Cała filozofia. Kiedyś nawet poprawkę zdałem dzięki temu ;>

Opublikowano

Piszesz ołówkiem na zaszycie albo na książkę i jest to twoja podkłada. Kładziesz sprawdzian na książkę lub zeszyt i jazda :D

Opublikowano

Ja zawszę komórka, kartka do piórnika albo kartka ze ściągą pod kartką na której piszę sprawdzian B) ew. na ręce ale u mnie w gimbazie 70 % SPRAWDZAŁO ręce przed sprawdzianem ; d

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Mój sposób jest taki:

-ide przed lekcją do kibla i zostawiam tam zeszyt/książke

-po dzwonku spokojnie wchodze do klasy

-wpisuje odpowiedzi które znam

-pytam sie czy mogę isć do kibla

-nauczyciel nie puszcza (nie każdy to robi :( )

-i mam wszystkie odpowiedzi

:p

982831457370434390167.jpeg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na egzaminach z teorii niezawodna jest słuchawka szpiegowska - na auli i tak zawsze jest szmer wiec można bez problemu podyktować pytanie koledze/koleżance, a potem dyktando ;) słuchawka jest niemal niewidoczna, a nawet jeśli - wygląda jak aparat słuchowy.

Opublikowano

U mnie nauczycielki są dość tępe .. Otwieram zawsze zeszyt , ksiązke w plecaku lub kładę na ławke ..

Opublikowano

Najlepsza metoda na ściąganie dla dziewczyn, między cycki ściąge ;D

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Każdy sposób jest dobry, ale uważam, że najlepszym jest, zwyczajnie nauczyć się, przygotować do każdej klasówy. Jasne, że ściągałam, bo każdy prawie to robi,ale duszę miałam zawsze na ramieniu, profesor zawsze był przekonany, że ściągam, (tak było),ale wtedy kiedy wykułam na blachę i przygotowałam się do klasówki, ten podszedł i mówi proszę ściągę,kiedy się okazało, że nie mam jej,zdziwiony odszedł. A ja miałam ubaw po pachy.Warto było się nauczyć,aby zobaczyć minę profesora. ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...