Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściąganie

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleżanka mi powiedziała że można zrobić ściąge w kapslu po tymbarku, lecz nie powiedziała jak to zrobić może uda mi się z niej to wyciagnąć ^^

Koleżanka mi powiedziała że można zrobić ściąge w kapslu po tymbarku, lecz nie powiedziała jak to zrobić może uda mi się z niej to wyciagnąć ^^

100 [\/]

200 [\/]

300 [X]

400 [X]

500 [X]

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepiej sobie wydrukować na małej karteczce, potem schować po prostu pod skarpetę ; p założyć nogę na nogę i jechać ^^

Arcymistrz
Opublikowano

Ja tam trochę ściągam bo nie muszę no ale sposobów znam kilka od kolegów Spis:

1.Połóż kartkę między nogi jak masz np.długie włosy zasłonisz se kartkę głowę dasz nisko i nic nie widać

2.Napisz ściągę na nodze musisz mieć długie spodnie jak masz napisane dajesz nogę na nogę i wio :D

Więcej nie znam

Ja na lekcjach ściągam szczególnie na chemii fizyce i religii

Ostatnio z koleżanką siedziałem z otwartą książką i spisywaliśmy wszystko babka nad nami stała i se czytała oceny nie zniżyła ani nic i było 5 :D

Opublikowano

Moim zdaniem to zrobić ściągę i przed rozpoczęciem sprawdzianu czyli jak już rozdadzą kartki to szybciutko chowamy ściągę pod kartkę !

:D Potem już w trakcie leciutko wysuwamy ściągę i ogień! :D nigdy się u mnie nie z czaili!

Wiem, wiem, że potem trudno ją z powrotem schować ale jak już ściągniecie ile wam potrzeba to można schować jak się nie lampi!

[Mini TuT] Ściąga :D

Proszę o --------------------------

sygnatura231rs5.png

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/359527-tutquesty-na-serwa/

Jeżeli pomogłem

Wiesz co dać

;)

81b37b2774.png

Opublikowano

pfff poco się trudzić jeśli masz kartkówke i wiesz z czego napisz to przed kartkówką na normalnej kartce z zeszytu schowaj ją do plecaka a potem zapytaj sie nauczyciela czy możesz sobie wyjąć kartkę albo sie nie pytaj jak wolisz :D podmieniasz i jest fajnie

@Edit a jak napiszesz za dużo to powiedz że dodatkowo napisałeś :P

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Kilka metod, których ja używam

1)Ściąga na ławce - piszesz ściągę ołówkiem, potem ścierasz

2)Ściąga na kartkę, potem przyklejasz do nogi nad kostkę. I tylko wystarczy podwinąć nogawkę - kiedyś miałem na 2 nogach ściągi - cały sprawdzian ze ściąg.

3)Ściąga na piórniku

4)Ściąga na linijce - mam białą linijkę (cyrkolex, donau :P) - tam piszesz ściągi

I na matmę ;)

Trzesz ołówkiem o kant ławki, tak aby zeszła ta farba. A potem piszesz wzory ;)

Opublikowano

Najlepszą metodą ściągania jak dla mnie jest drukowanie ściągi na przezroczystym papierze kładziesz na ławce i nikt nie widzi tego prócz ciebie ;) Taki papier nie jest drogi 1,30 za kartkę a na 1 kartce z ~25 ściąg da się wydrukować ;) Pzdr.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja (z muzyki) jak jest kartkówka to mamy z ostatniej lekcji to ja piszę na kartce już gotowca bo pytanie zawsze jest takie samo :

Co to jest ...

I leci 5 xD

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

ja kiedyś pisałem wszystko na kartce formatu A5 takiej jak zeszyt i przyklejałem na okładkę zeszytu i oklejałem to folią i wyglądało jak okładka zeszytu ;p i wtedy moża ściągać póki nauczyciel nie zauważy czemu tak często się na ten zeszyt patrzymy ;)

Opublikowano

Znam taki jeden sposób na który kiedyś wpadłem , no wiec: drukujemy na kartce ściągę [Ważne!:ściąga nie może być zbyt długa i szeroka bo musi się zmieścić na długopisie(jeśli mamy zamiar ściągać z długopisu a jeśli nie to drukujemy taką ściągę jak nam się podoba bo i tak ją pewnie nakleimy na ławkę)] Potem naklejamy na tą ściągę taśmę samoprzylepną(przezroczystą) a następnie ją odklejamy ,robimy to starannie i powoli bo tusz musi się odbić na taśmie.Potem taka taśmę naklejamy np. na długopis(najlepiej dość gruby i o jasnym kolorze ponieważ w tedy ściągę będzie lepiej widać. No i mamy gitesową ściągę:D

Ps. Ściągałem tak już kilka razy i nigdy nauczyciele się nie skapnęli ;)

76561198039595471.png

Opublikowano

Ja ściągę zawsze przyklejałem na nogę za lekcji nakładałem kolano na kolano i podwijałem spodnie. Ale tylko długie spodnie musimy mieć:D

EWsFx.gif
Opublikowano

Tak oto moje sposoby:

1.Piszesz ściągi na piórniku

2.Piszesz ściągi na ławce

3.Chowasz ściągi w dłoń i zaciągasz na nie bluzę.Potem odsłaniasz ile trzeba.

4.Chowasz ściągę w bucie i udajesz że sznurujesz xD

5.Chowasz ściągę pod bandaż na ręce.

6.Piszesz ściągę na karteczce i składasz ją w "harmonijkę" Potem rozkładasz jedną stronę tym samym zawijając drugą i masz po jednym zdaniu.

7.i mój sposób.Otwierasz podręcznik w plecaku udajesz że spadł ci długopis i mimochodem zaglądasz :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zawsze do rękawa. Nigdy mnie nie złapali, poza jednym incydentem, gdy kartka mi wypadła. :D

Jeśli Ci pomogłem, to uprzejmie proszę - w ramach odwdzięczenia - daj plusa.

:)

UBPlanet-1308915433-U15790.png

by me

Opublikowano

Ja zawsze pisze na kartce i sciage chowam pod Test i jak nikt nie patrzy to wyciagam powoli :P

Jeszcze mnie nigdy nie zlapali :P

vdcbuttons.png

UCQIR.png

mca.png

Opublikowano

Hmm... Ja znam tez dobry sposob na sciaganie.

1. Sciaga musi byc nie pognieciona, tylko prosta

2. Na poczatku sciage trzymacie na krzesle miedzy nogami :P

3. Gdy juz mamy test na lawce, kartkowke, lub niewiadomo co...

4. Bierzemy sciage z miedzy nog i wsuwamy jak gdyby nic pod test, lub kartkowke.

5. I mozecie sobie bez problemu testem przesuwac we wszystkie strony swiata, tak by troche sciagi wystrawalo z brzegi kartki.

6. Najwazniejsze jest to by zachowywac sie normalnie!

7. I tym sposobem zdacie na bank!

To moze ja opowiem moja sytuacje z tym sciaganiem :D

Mialem miec rozprawke i totalnie szlem na lekcje, aby zeby dostac pale, lecz moja kolezanka juz miala przy sobie gotowa rozprawke napisana w domu by sobie przypomniec ja w szkole by dobrze napisac. To ja wzialem ta kartke poszlem ja w szkole skserowac i na lekcji wlasnie uzylem tego sposobu :D Co prawda troche pozmienialem, bo bym mial o samo co moja kolezanka xD I po paru dniach pani troche byla zaskoczona ta 5-tka ktora dostalem :D

@EDIT: Sorka ZpainX, ze napisalem to co ty, ale dopiero po napisaniu sposou sciagania zczailem sie, ze napisales podobnie xD

Opublikowano

Mialem miec rozprawke i totalnie szlem na lekcje, aby zeby dostac pale

poszłeś ? Ja bym na Twoim miejscu poszedł....

większość zna ten sposób co podałeś. Jak się mocno napiszę a test na lipnej kartce to można nawet przekalkowac :P

Jeszcze ewentualnie - przed testem pójść do osoby z klasy która pisała już ten test > spytać się jakie były pytania > napisać wszystko na kartce (odpowedzi z podręcznika) > bierzesz na początku kartkówki czystą kartkę potem ją podmieniasz z tą na której wszystko opisałeś

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

ja znam dobry sposób, jak dla mnie zawsze skuteczny:

-wycinasz małą kartkę

-piszesz na niej ściągę

-przyklejasz taśmą bezbarwną do łydki

-nakładasz długie spodnie

-podczas sprawdzianu nakładasz jedną nogę na drugą i wszystko widzisz :D

dla mnie ten sposób jest zawsze skuteczny

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja raz położyłem ściąge obok kartki i dałem rade sciągnąć (tępy facet był zastępstwo za angliczke xD)

Jak to można np. wbić z telefonu na google nie rozumien tego xD xD xD xD

Tak na legalu wyjmujecie fony i wbijacie?? xD xD xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mój sposób:

Pisze ściąge na kartce z zeszytu (A5), czasem mniejsza zależy od ilości materiału na sprawdzian lub kartkówkę. Wkładam ściąge pod kartke se sprawdzianem i spisuje a nauczyciel tego nie widzi, a na takiej kartce moge mieć przepisany dosłownie cały zeszyt z danymi tematami i wszystko co w zeszycie mam na 1 kartce, oczywiście troszke streszczone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...