Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArisiaMt2.pl [Dedyk]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up launcher v2 pobierz :)

Kiedy naprawisz biologa ? Oddalem zeby i nadal nic nie mam

Hehe max magia biolog i bm mi pizga po 9k sfera lv 80 ja 111 ;x palcem bije w niego cale 3k ;p nie no przesada zagram moze jak poprawicie te DMG klas magicznych bo poki co nie ma sensu grac inna postacia mental body archery itp wszystkie te postacie co maja atak fizyczny sa cienkie w porownaniu do magicznych , i proszę mi tu nie pisać ze cieko wam się expi szamanem i dlatego ma być mocniejszy... bo easy medium nic tu ciezko osiagnac nie jest .

I dlatego szaman ma byc gorszy od bodego i ninji ? Jak ktos gra wp albo ninja to jego sprawa ze gra gorsza klasa do pvp

Up launcher v2 pobierz :)

Kiedy naprawisz tego biologa zeby oddalem i nic dalej a ktos inny sb juz konary robi

• Odpowiedzi 453
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

omg powiem wam tak

Szaman i BM to najlatwieszje postacie do expa ...

metki ubija sie 2minuty a po 10ubitych metkach 10sekund .. + szaman ma blogo ponad 100% z 40-50%eq

a bm z 300abs...

a wiec moby im zadaja po 1,2 max 3dmg :D

a nawet WP'kowi zadaja ponad 2k na mapie gnoli woj/ninja dostaja po 5k ....

56096062140461666809.png

Opublikowano

omg powiem wam tak

Szaman i BM to najlatwieszje postacie do expa ...

metki ubija sie 2minuty a po 10ubitych metkach 10sekund .. + szaman ma blogo ponad 100% z 40-50%eq

a bm z 300abs...

a wiec moby im zadaja po 1,2 max 3dmg :D

a nawet WP'kowi zadaja ponad 2k na mapie gnoli woj/ninja dostaja po 5k ....

HAHAHAHAHAH wez pomysl co ty mówisz ja healerem max 300 dostaje naa mapie od 100 ...(hw +kd deffa+6 = 800 deffa+)

We mnie bm walnie max 6k ^^ wystarczy zrobic dobre eq ...

120 bm z bronia 120 lvl nawet dmg juz ma no ale cóż i tak go złoże jak wbije 120 ;d

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

1 - Podobno mialy byc nagrody dla tych co wbija 127 swoja klasa postaci

2 - Odbugujesz biologa ?

3 - Dzwony dla szamana bedzie mozna robic z dzwonu nieba i zmiemi czy tylko bambus i z niego nowy set

5 - Dodasz mozliwosc robienia zbroi na 120lvl metalem ?

6 - MIal byc 127 lvl max a jest juz 128 lol

Opublikowano

Ten serw to dno , na początku serwera każdy nakupował sobie :

- Bryłek złota

- Pereł

bo był bug , teraz każdy kto zaczyna grę może ją skończyć bo nie ma sensu.

M%C3%B6nastic_eune_64_1_logo.png

Opublikowano

- Bryłek złota

- Pereł

A smoki tez byly ?

Opublikowano

- Bryłek złota

- Pereł

Kasa to mały problem 5 min i masz 2kkk ... Przekładając na perły masz po 10 każdej ^^ Wiec w czym ty masz problem ??

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

to jest paranoja

gm przez przypadek dał 1000% raty no i kazdy nabil sobie w chuj lv i cymbał im nie cofnie to pozdro

podziękuje za taką kur wa srawiedliwość

grajcie sobie powodzenia!!!

Opublikowano

Sell konto 120lvl archer full eq pvp

To nie centrum handlowe ...

Expilem tyle godzin a koles top 1 w minute wbil

Widzisz ja byłem top 1 healerem na serwie teraz to z top 3 ... Bo na ty ratach 1000% wjebalo 120 ...

Update dnia 2013-07-16

Dodany max lvl 150 :) Poprawiony drop yang na mapie 100lv WALCZYMY Z DDOSAMI .

drop wcale nie poprawiony leci po 10k yang max ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

To nie centrum handlowe ...

Widzisz ja byłem top 1 healerem na serwie teraz to z top 3 ... Bo na ty ratach 1000% wjebalo 120 ...

Top 1 byles jaki nick ? Myslalem ze ja top szamanem bylem xD

Wiesz co top 1 sura byl potem top 2 wbilem 127lvl ;)

Opublikowano

Ku*wa pierd*lona, jak wywala, nie idzie bonów wbić. Macie w ogóle jakiekolwiek zabezpieczenia na serwie? Tak się nie da grać. Tak o 23 się to zaczęło, wcześniej było ok.

Super, teraz nawet wejść do gry się nie da, po wybraniu postaci wywala do menu logowania.

Opublikowano

A smoki tez byly ?

Smoku, ty o tym najlepiej wiesz akurat :)

Na serwerze można było kupować przez pewien czas bryłki za darmo - Administrator nic z tym nie zrobił, wszyscy nadal grają.

Kilka osób odkryło buga na otwieranie sklepu vip bez przepustek, potem kupywali taniej i sprzedawali drożej, a dopiero po połowie dnia i przerzuceniu sporej ilości ulepszaczy i wartościowych itemów na inne konta, pochwalili się tym administracji, przy okazji żądając smów za odkrycie buga - szczyt bezczelności, ale Administrator nic z tym nie zrobił, wszyscy nadal grają.

Kilka osób expiło sobie na wh obok GMa, jednak ten nic nie zrobił, a te osoby nadal grają.

Teraz jeszcze 1000% expa...

W grze pełno bugów, niedoskonałości, rzeczy, bez których gra nie jest możliwa, a jednak ludzie nadal grają.

Osobiście skończyłem z tym serwerem. Jeśli ktoś miałby jakieś wątpliwości, to informuję, iż te kilka osób potrafię wymienić z nicków, to nie jest żadna ściema.

Prawda jest taka, że administrator nie radzi sobie z serwerem, gdyż został on postawiony na gotowcach i nie wie co i jak, dlatego gracze dymają administracje ile wlezie, a oni nic z tym nie robią.

Pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

Smoku, ty o tym najlepiej wiesz akurat :)

Na serwerze można było kupować przez pewien czas bryłki za darmo - Administrator nic z tym nie zrobił, wszyscy nadal grają.

Kilka osób odkryło buga na otwieranie sklepu vip bez przepustek, potem kupywali taniej i sprzedawali drożej, a dopiero po połowie dnia i przerzuceniu sporej ilości ulepszaczy i wartościowych itemów na inne konta, pochwalili się tym administracji, przy okazji żądając smów za odkrycie buga - szczyt bezczelności, ale Administrator nic z tym nie zrobił, wszyscy nadal grają.

Kilka osób expiło sobie na wh obok GMa, jednak ten nic nie zrobił, a te osoby nadal grają.

Teraz jeszcze 1000% expa...

W grze pełno bugów, niedoskonałości, rzeczy, bez których gra nie jest możliwa, a jednak ludzie nadal grają.

Osobiście skończyłem z tym serwerem. Jeśli ktoś miałby jakieś wątpliwości, to informuję, iż te kilka osób potrafię wymienić z nicków, to nie jest żadna ściema.

Prawda jest taka, że administrator nie radzi sobie z serwerem, gdyż został on postawiony na gotowcach i nie wie co i jak, dlatego gracze dymają administracje ile wlezie, a oni nic z tym nie robią.

Pozdrawiam serdecznie :)

Z tym WH to masz racje , mowie administracji ze na wh jakis gracz gra a ci nic jak by nie widzieli jedynie raz komus lvl znizyli a ta osoba nadal na wh gra

Opublikowano

Mowa o mnie akurat :)
Problem jest taki, że mnie "dopadli" dopiero, gdy trułeś im tak dupę, bo gdyby nie to, to nic by nie było. Inni śmigają i nic się nie dzieje.

Ktoś nawet napisał, że BS jest legalny.

Teoretycznie wszystko jest legalne, bo nie ma żadnego regulaminu gry ;>

Opublikowano

Mowa o mnie akurat :)

Problem jest taki, że mnie "dopadli" dopiero, gdy trułeś im tak dupę, bo gdyby nie to, to nic by nie było. Inni śmigają i nic się nie dzieje.

Ktoś nawet napisał, że BS jest legalny.

Teoretycznie wszystko jest legalne, bo nie ma żadnego regulaminu gry ;>

Ja tak napisałem bo:

Bs jest legalny u nas .

Dodany zostanie w patchu do klienta wiec was za to nie zbanujemy...

Dlaczego legalny nie wyłapiemy tych osób...

A skoro tak to czemu go nie używać.

Co do serwa to to są jakieś jaja. Serw padł, a admin sobie śpi i rano jak wstanie naprawi. Wyobrażacie sobie jakby na Plu padł o 1 serw i na forum by było info że ich technik śpi i jak wstanie to naprawi? Jak się ma serwer to trzeba być 24h do dyspozycji. I nie piszcie mi tu, że PL to co innego, że tam są na etacie, bo wy tu też kasę z is ciągnięcie. Są wakacje, dużo osób woli siedzieć w nocy niż w dzień, ludzie chcą poexpic/podropić/cokolwiek, a tu chuj.

Opublikowano

Polecam zrobić to samo, co ja zrobiłem - olać.

Generalnie da się grać, póki coś się nie stanie. Jeśli się coś stanie, to wychodzi wtedy wielka lipa, gdyż kontakt jest tylko z jednym GMem, który nie ma odpowiednich uprawnień. Piszesz do administratora w grze, na gg, na ts, na forum - nic, zero odzewu. Pisałem wiele razy, więc argument z brakiem czasu jest do dupy, gdy ktoś nic nie robi, co z resztą widać po serwerze. Rekrutacja na moderatorów i gmów podobno jakaś była, jednak zostali oni wybrani, nim upłynął czas sprawdzania i dosyłania podań.

Wychodzi na to, że ktoś stawia serwer albo dla kasy, albo kompletnie go nie ogarnia i nie ma nawet zamiaru tego robić, w dodatku nie da się z nim skontaktować chociażby po to, aby poinformować go o występujących tu bugach.

Jednym słowem - żenada.

Opublikowano

SERWER ONLINE .

PRZEPRASZAMY ZA PROBLEMYna 24h EXP ORAZ DROP 50%!

Up tak Własnie wrzuciliśmy client na nasz hosting :)

MIaly byc nagrody za wbicie 127 lvl kazda klasa postaci pamietasz co z tym ?

Kiedy nowa mapa bedzie i nowe eq do robienia ?

Kiedy dodasz zeby zbroje na 100vl dalo sie ulepszyc magicznym metalem ?

Co z biologiem po zebach nic ?

Drop kasy na mapie 100 poprawisz ?

Dzwon do pvp z bambusa jest taki sam jak z dzwonu nieba i ziemi tak mialo byc ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...