Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArisiaMt2.pl [Dedyk]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up NA bs to kazdy teraz jedzie, nie wazne czy hard czy easy, jedynie ci ktorzy nie wiedza ze takie cos stneje i nie potrafia zrobic eq to nie korzystaja.

Btw. itak tego nie sprawdzaja wiec co to za roznica, czy uzywasz czy nie.

• Odpowiedzi 453
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bs jest legalny u nas .

Dodany zostanie w patchu do klienta wiec was za to nie zbanujemy...

Dlaczego legalny nie wyłapiemy tych osób...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A kiedy ten patch z ciekawości? Bo właśnie robię eq i jak nie długo to poczekam. I powiedz o tej broni bo nie wiem czy opyla się robić syrka i dalej czy od razu z truty do pvp jechać.

Ps jak zwiększycie lvl i pewnie też dodacie nowe eq to dajcie śmiercio, barona, słonko bo to najlepsze modele moim zdaniem "Śmiercionośne Ostrze" to najlepiej wyglądający miecz w metinie jak dla mnie.

Opublikowano

Zawsze tak bylo :)

A ten patch kiedy, chociaż mnie więcej jak nie wiecie dokładnie.

Nie pytaj 5x dziennie bo to bez sensu, jezeli ktos mowi ze cos zrobi to zrobi, a to troche roboty czasem jest, wiec czekaj cierpliwie az bd do pobrania.

Opublikowano

Zawsze tak bylo :)

Nie pytaj 5x dziennie bo to bez sensu, jezeli ktos mowi ze cos zrobi to zrobi, a to troche roboty czasem jest, wiec czekaj cierpliwie az bd do pobrania.

Wiesz, nie chodziło mi o konkretny dzień i godzinę, bo to jasne że ciężko powiedzieć, ale o odpowiedź w stylu "w tym tygodniu", "w następnym tygodniu", "za miesiąc". Tyle chyba można przewidzieć.

Serwer z każdą godziną coraz lepszy, ale takie serwy ą najlepsze. Zapowiedź, za 3 dni start, a nie już 2 tygodnie wcześniej nie wiadomo jakie zapowiedzi, obietnice, a potem dupa zbita, bo coś nie wyszło, coś zbugowane, tego nie ma, tamto nie działa itp. To co było w zapowiedzi to jest, przyzwoity serwer, bugów trochę jest, ale szybko naprawiają, administracja bierze pod uwagę zdanie graczy. Ogólnie lepiej niż niejeden "najlepszy serwer roku 2013", których już parę w tym roku wyszło.

Opublikowano

No wiedziałem zawsze mu "padaja" serwy po kilku dniach ...

Weź sie chlopie ogarnij jak masz zrobic serwa to nie na 2 dni tylko na dłużej !

To tyle od mojej strony . Kazdy nastepny serwer ktory zrobisz tez bd tak padal?

Mysle ze tak ;]

Opublikowano

Hmm nie wiem czy wiecie ale ...

za pierwszym raze gdy GA dodal brylki do PT

i gdy je kupowalismy to nie zabieralo nam kasy :)

dzieki temu ja i okolo 10-15innych graczy (moze nawet 80% serva)

mialem 300cos brylek a teraz ludzue musza zaaczynac od 0 bez niczego :)

56096062140461666809.png

Opublikowano

Hmm nie wiem czy wiecie ale ...

za pierwszym raze gdy GA dodal brylki do PT

i gdy je kupowalismy to nie zabieralo nam kasy :)

dzieki temu ja i okolo 10-15innych graczy (moze nawet 80% serva)

mialem 300cos brylek a teraz ludzue musza zaaczynac od 0 bez niczego :)

To napewno sprawiedliwa gra teraz bedzie

Opublikowano

ten server jest nie dopracowany.biologa nie da sie zrobic bo za szbko exp idzie i nie da sie dropnac dla biologa ze ow i ksiag.( chyba ze zaklaac wciaz nowe psotacie)

nastepna rzecz. jesli mamy np 10 kd defa polaczonych w 1( da sie laczyc kd na tym serverze) i chcemy dodac do zbroi to zabiera wszystkie 10 kd na raz. to samo jest z ulepszaniem kd.zabiera wszystkie zamiast 1. militara nie da ie zrobic bo nie mozna wejsc w m2 do lochu...zeby otworzyc sklep w m1 trzeba kupic w is bilet vip(?) komedia po prostu.

Opublikowano

ten server jest nie dopracowany.biologa nie da sie zrobic bo za szbko exp idzie i nie da sie dropnac dla biologa ze ow i ksiag.( chyba ze zaklaac wciaz nowe psotacie)

nastepna rzecz. jesli mamy np 10 kd defa polaczonych w 1( da sie laczyc kd na tym serverze) i chcemy dodac do zbroi to zabiera wszystkie 10 kd na raz. to samo jest z ulepszaniem kd.zabiera wszystkie zamiast 1. militara nie da ie zrobic bo nie mozna wejsc w m2 do lochu...zeby otworzyc sklep w m1 trzeba kupic w is bilet vip(?) komedia po prostu.

Zeby otworzyc sklep w m1 udajemy sie do handlarki bez vipa mozemy u niej kupic tobun i wystawic sklep . To chyba logiczne jak mamy 10kd polaczonych to nam wszystkie wezmie troche pomyslec trzeba. Ja biologa dropilem bez problemu na kazdym lvl

Opublikowano

Czy ktoś jeszcze zauważył to że mimo, iż pisze że jest 4ch to jest jedno? Nie ważne na które się zalogujemy to i tak wywala na jedno.

Może to u mnie tylko tak jest?

Opublikowano

Czy ktoś jeszcze zauważył to że mimo, iż pisze że jest 4ch to jest jedno? Nie ważne na które się zalogujemy to i tak wywala na jedno.

U mnie normalnie 4ch dzialaja ale jest sprawa mapy 100lvl ze tylko tam 1ch dziala

Opublikowano

wszystko fajnie juz pobieram ;)))

tylko gdyby nie te bony ... to by fajnie bylo ;c

co to ma byc ?

ArisiaMT2.pl 1 dzień temu

Server zamykamy za 2 tygodnie :) WYDALISCIE 300 ZŁ NA IS FRAJERZY HAHAAHAH =)

Odpowiedz · pixel-vfl3z5WfW.gifpixel-vfl3z5WfW.gif
TEKST Z YOUTUBE

KeeleinaD 3 godz. temu

Serwer nie będzie zamknięty . Ten gościu został wywalony z administracji i dlatego tak o tym pisze ;) Zapraszam na serwer a sie przekonacie ;)

Odpowiedz · pixel-vfl3z5WfW.gifpixel-vfl3z5WfW.gif

ok wyjasnione :D

Opublikowano

ja mialem wrazenie ze sa 2 ch. bylem na ch4 i zalogowalem sie na ch2 i te ame postacie obok staly. jak lognalem na ch3 odrazu to juz ich nie bylo. 4 ch na bak nie ma. przynajmniej nie w lesie

Opublikowano

Jest bug na serwerze, że da się otworzyć sklep vip bez przepustki. Aktualnie o bugu wie już administracja, jednak została poinformowana o tym gdzieś po 12 godzinach, do tego czasu kilku ludzi nakupywało tysiące pereł i innych rzeczy, dlatego dalsza gra nie ma sensu. To samo z bryłkami. Jeśli wszystkie osoby nie zostaną zbanowane po ip, to nic tu po mnie, bo kilku ludzi zawsze będzie najlepszymi dzięki bugom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...