Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArisiaMt2.pl [Dedyk]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 453
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beda dodane itemy dla biologa do handlarzy albo chociaz poprawienie ich dropu bo ten aktualny jest zalosny na dodatek biolog nie ma 100% na przyjecie?

Opublikowano

Pytania :

• skoro max 127 to ma być medium/easy?
  • na prezce 127 a gm ma 250 huhu..
  • easy/medium? to czemu nie ma u npc? Może podajcie % na drop.
  • jaki jest drop z tej waszej szkatułki?
  • czemu ostatnia broń do pvp i expa są takie same?
  • czy te następne tarcze różnią się czymś?
  • jakie bonusy ma biżuteria?
  • jakie są wszystkie ulepszacze? Tylko perły czy coś więcej?
  • czemu aż 20% abs?
  • czemu aż takie zróżnicowanie hp? to przecież easy/medium, mogłoby być maxymalne
  • 6/7 int? to klasy magiczne dużo dostaną w pvp (chyba, że jakoś zbalansowane, ale znowu jak na mniejszych lvl-ach?)
  • skąd mogę zdobyć pety i mounty? @edit pety widzę ale mounty?
  • co to za mapa na której cały czas stałeś?
  • przedmioty do biologa standardowo? Jeżeli tak to będzie się normalnie dropić przy expie czy będzie trzeba dropa?

Okej to tyle pytań czekam na odpowiedzi :)

Ponawiam pytania.

dodatkowo dzwon nieba i ziemi <przynajmniej u mnie> nie ma nazwy, większość łuków to samo... yangi są pokazane na ziemi jako rzecz... wszyscy sobie ksują nie dają dropu a te mniejsze lvl-e także mnie zabijają co chwila bo lepszych nie umieją... event był dla 90+ a o mniejszych zapomniano jak zwykle... zamiast ox to event z metkami i bossami na których nie dało się zebrać dropu bo inni zabijali, jest masa bugów z itemami. Ciekawe co dalej

PS czy ktoś kiedyś odpowie na wszystkie pytania? ^.^

@edit + dodatkowo kd się łącza po otwarciu skrzyń, misji na 3lvl nie da się wypełnić i nie tylko... mam niby misję od kapitana idę do niego i nic. Jak to jeden gracz napisał na wolnym pozwolę sobie zacytować "gram w metina już 5 lat w tym 3 na privach i nigdy nie widziałem tyle bugów na serwerze, nawet na tych chińskich" nie jest to dokładne zacytowanie ale wiadomo o co chodzi nie? To na razie tyle

@edit2 w dodatku dzwonek na 60 stalowy robaczy dzwon nazywa się chińska petarda.. zwój do oczyszczania broni/zbroi z kd nie ma nazwy nie można użyć jeżeli item nie znajduje się na samej górze w eq <itemy bez nazwy i ze zmienioną wszystkie tak mają>

ODPOWIE KTOŚ NA PYTANIA?! I NAPRAWCIE TE BUGI.

Opublikowano

UP naprawimy te bugi

127lv

Absy są ok.

EASY MEDIUM TAK. ZOBACZ SOBIE DROP ....

Nie zadawaj 10x tych samych pytań ...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

UP naprawimy te bugi

127lv

Absy są ok.

EASY MEDIUM TAK. ZOBACZ SOBIE DROP ....

Nie zadawaj 10x tych samych pytań ...

Jak ma nie zadawać 10 tych samych pytan... Jak ty 1 raz na nie odpowiedziałeś. Przyznaj się, że serwer jest pod is -,-. Chociaż ten sam sklep IS, to już jest przegięcie -,-...

Nie polecam. Administrator niby sobie radzi z bugami, a tak naprawdę, to już powinno zostać dawno zrobione + totalne olewanie graczy. Nie banują dzieci na kamer modzie-,-.

Opublikowano

Doczekam sie od admina odpowiedzi na pytanie o biologa czy po prostu unikasz niewygodnych pytan?

unika na moje też nie chce odpowiedzieć... przynajmniej nie na wszystkie ^.^

Opublikowano

tylko zapraszasz i zapraszasz a na wiekszosc konkretnych pytan unikasz odpowiedzi

zapraszasz tak w kolko bo? siano sie nie zgadza jeszcze? malo ludzi z vip szopa korzysta? kurwa nie badz egoista pomysl o ludziach dzieki ktorym ten serwer jeszcze stoi i zrob cos dla nich aby umilic gre, bo biolog to kurwa przesada jak na easy/medium, na niektorych mediumach widywalem itemy do biologa w sklepie a tu taki chuj jest

Opublikowano

tylko zapraszasz i zapraszasz a na wiekszosc konkretnych pytan unikasz odpowiedzi

zapraszasz tak w kolko bo? siano sie nie zgadza jeszcze? malo ludzi z vip szopa korzysta? kurwa nie badz egoista pomysl o ludziach dzieki ktorym ten serwer jeszcze stoi i zrob cos dla nich aby umilic gre, bo biolog to kurwa przesada jak na easy/medium, na niektorych mediumach widywalem itemy do biologa w sklepie a tu taki chuj jest

Masz rację. Gada a na pytania nie odpowiada. Zaprasza tylko dlatego aby trzepac hajs na is.

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Miło ze strony teamu, że poprawili mapę na 100 lvl. Przydałby się tam jeszcze drop yang, poza tym wszystko jest ok.

Up - powoli naprawiają co mogą. Myślę, że za kilka dni serwer będzie już w pełni sprawny. Nie ma przecież jakichś wielkich bugów, które uniemożliwiłyby grę. A co do biologa podobno ma być npc z itemami.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Up co jest nie tak z twoją postacią napisz na naszym forum :)
Masz clienta ? ze tak zapytam?

---
Zapraszajcie na serwer :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Up co jest nie tak z twoją postacią napisz na naszym forum :)

Masz clienta ? ze tak zapytam?

---

Zapraszajcie na serwer :)

SM I PD chyba nigdy sie nie doczekam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...