Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArisiaMt2.pl [Dedyk]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAHAHAHAHAH wez pomysl co ty mówisz ja healerem max 300 dostaje naa mapie od 100 ...(hw +kd deffa+6 = 800 deffa+)

We mnie bm walnie max 6k ^^ wystarczy zrobic dobre eq ...

120 bm z bronia 120 lvl nawet dmg juz ma no ale cóż i tak go złoże jak wbije 120 ;d

mialem 20% na magie w zbr/helmiee/branz + 20%tarcza = 80%abs na magie czyli jak narazie full

a na woja/ninje/wp mozna miec 100%abs ... wiec to w uuujjj nie rowne

panie madaffaka pewnie sam grasz klasa magiczna i zmyslasz jakies bajki ...

A smoki tez byly ?

bugow na brylki bylo wiecej ...

kupowales w shinsoo brylke i sellales w chunjo za 1.2kkk

56096062140461666809.png

• Odpowiedzi 453
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mialem 20% na magie w zbr/helmiee/branz + 20%tarcza = 80%abs na magie czyli jak narazie full

a na woja/ninje/wp mozna miec 100%abs ... wiec to w uuujjj nie rowne

panie madaffaka pewnie sam grasz klasa magiczna i zmyslasz jakies bajki ...

bugow na brylki bylo wiecej ...

kupowales w shinsoo brylke i sellales w chunjo za 1.2kkk

No to pozdro jak tak bylo ;/ Ja sie sram zeby brylki miec i perly a ktos na bugu

Opublikowano

MIaly byc nagrody za wbicie 127 lvl kazda klasa postaci pamietasz co z tym ?

Kiedy nowa mapa bedzie i nowe eq do robienia ?

Kiedy dodasz zeby zbroje na 100vl dalo sie ulepszyc magicznym metalem ?

Co z biologiem po zebach nic ?

Drop kasy na mapie 100 poprawisz ?

Dzwon do pvp z bambusa jest taki sam jak z dzwonu nieba i ziemi tak mialo byc ?

Opublikowano

Był ale nie ma

HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

byl ale nie ma no wiem ze nie ma

wiem tez ze duuzo osob na tym zarobilo tyle ze moga zrobic

8postaci a na nich full eq na max lvl ...

56096062140461666809.png

Opublikowano

miedzy tymi bronmi na 75->120 i 65->120 jest taka roznica ze chcac ulepszac z 75 potrzebujesz mniej ulepkow jednak masz 50% szans na ulepszenie, ulepszajac z broni 65 potrzebujesz wiecej jednak masz 100%

Opublikowano

Miał być exp na 24 h, a jak przed chwilą wszedłem na serwer to nie dość że go nie było, to jeszcze po 3-4 minutach wyłączyło mi metka i ch są ...

Opublikowano

miedzy tymi bronmi na 75->120 i 65->120 jest taka roznica ze chcac ulepszac z 75 potrzebujesz mniej ulepkow jednak masz 50% szans na ulepszenie, ulepszajac z broni 65 potrzebujesz wiecej jednak masz 100%

Dzieki ale jak z bambusa robisz to um ci wejdzie a z broni 65 chyba nie

Opublikowano

VIP na serverze jest bardzo ponad zwykłym graczem. W sklepie VIP są perły po pare milionów bodajże red najdroższa po 50, 2kkk robi sie w kilka minut expa na atlantydzie więc jeśli nie masz vipa to się trochę namęczysz żeby zrobić eq. Dodatkowo w sklepie VIP są 6/7 bony i zmianki -.-

Server na kilka dni :)

Opublikowano

VIP na serverze jest bardzo ponad zwykłym graczem. W sklepie VIP są perły po pare milionów bodajże red najdroższa po 50, 2kkk robi sie w kilka minut expa na atlantydzie więc jeśli nie masz vipa to się trochę namęczysz żeby zrobić eq. Dodatkowo w sklepie VIP są 6/7 bony i zmianki -.-

Server na kilka dni :)

Boze jak ludzie na tego vipa placza , ze kogos nie stac to nie moze eq sb zrobic omg, vip jest ciekawy przynajmniej .

Opublikowano

Po prostu informuje ludzi jaka jest sytuacja, nie chodzi tu o to czy kogoś stać czy nie ale o fakt że VIP ma podane wszystko na tacy .

Opublikowano

Serwerowi nie wróże nic dobrego.

Dopiero dzis zablokowano otwieranie sklepu vip który mógł otworzyć każdy gracz bez wzgledu na to czy mial vip czy nie. jednak nadal dziala

Admini nie odpisza na pw a sprawdzenie dla nich jakiegoś cheatera to tak jak bym im napisal żeby mi przelali 50zl - no way.

Przez pewien czas było 1000% expa. Naprawde poszanowano tych którzy wbijali ten 120 lv z 0% dodatkowych rat...

Mam nadzieje że padniecie bo to do grania w metka nie podobne. ;D

Stare chinskie serwery nie mialy tylu bugów i z chinskim adminem sie lepiej dogatasz jak tutaj ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

napisze tak serwer jest robiony na gotowcu by derin v2 admin nie zrobil na nim totalnie nic nawet wszystkie bugi takie jakie sa na tamtych plikach zostaly bug z vipem tez jest wiec nie polecam szkoda czasu

xbjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...