Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArisiaMt2.pl [Dedyk]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są 4 ch, ale czasem tak jest że na nowych mapach jest tylko jedno. W lesie na bank są 4. Co do gościa od 300 bryłek, to w tej bajce były też smoki? Możliwość kupna bryłki była przez jakieś 2-3 minuty, potem wyłączyli serwa i to usunęli, więc żeby kupić 300 bryłek musiałbyś klikać 3-4 razy na sekundę na pierścień TP, przy czym samo okienko z wyborem opcji ładuję się ponad 1 sek, do tego najechać i "kliknąć" inne i "bryłka". A przecież nie wiedziałeś od razu że jest bug, więc zanim to ogarnąłeś to też trochę czasu minęło. To że ktoś zarobił kilka, może kilka naście bryłek jest możliwe, ale co z tego, jak w av2 w 15 minut nabijasz 2kkk yang? W godzinę expienia masz więc tyle samo kasy, która i tak jest gówno warta. Do tego jeszcze bryły lecą z metków w red lesie. Żeby nikt na tym bugu nie zarobił to musieliby zrobić cofkę, na której straciłoby się więcej niż te bryły, a wtedy odeszłoby sporo graczy.

• Odpowiedzi 453
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2-3minuty? hehe bylo to 6-7minut cos takiego ...

no i w 21wieku mamy bardzo dobrze:) ludzie nam daja duuzo programow

nawet taki program co wykonuje za nas kilka ruchow myszki 50-60razy na minute:)

56096062140461666809.png

Opublikowano

No bo każdy czekał z tym programem bo już wcześniej wiedział że będzie bug, prawda? Już wszystko przygotowane itp. I nie 6-7 minut, bo zaraz jak to wprowadzili wbiłem, zużyłem z 30-40 zmianek i off, a 30-40 zmianek nie zużywa się w 6-7 minut, chyba że z Parkinsonem( którego z pewnością nie mam).

Opublikowano

hmm ten program juz mialem dawno temu do otwierania mazly na innych serverach

a tak wgl to tu 1k zmianek w minute idzie :)

BS jest legalny kolego

56096062140461666809.png

Opublikowano

Przede wszystkim niech poprawią Klasy, Sura BM, heller i smok są praktycznie nie do ubicia.

Taki szaman SMOK czy BM bija przy full abs po 8k bez problemu, co gdy taki szaman zrobi full na klasy nie magiczne one biją góra po 4k z kd+6 itd.

moim zdaniem to wina 6/7 bonów, ponieważ inteligencja daje % bonus a reszta punktowy, czyli taki sura może wyciągnąc około 200int + co daje mu to dużo do skilli + do ochronki, tak samo jest z Hellerem i Smokiem.

Niech to poprawią, bo pół serwera gra już BM i szamanami, a takie postacie jak WP czy dagger w ogóle na tym serwie nie istnieją.

Oczywiście wpadnie tu zaraz jakiś szaman/ BM i powie że jest wszystko dobrze, lecz to że magiczne postacie biją 3x więcej od nie magicznych, gdzie obie klasy mają full abs na siebie, to im już nie przeszkadza.

Grać się odechciewa gdy przy PERFECT eq ja bije innym po 3k ze skilli a taki BM 70lv walnie mi na lajcie z 6-7k

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Przede wszystkim niech poprawią Klasy, Sura BM, heller i smok są praktycznie nie do ubicia.

Taki szaman SMOK czy BM bija przy full abs po 8k bez problemu, co gdy taki szaman zrobi full na klasy nie magiczne one biją góra po 4k z kd+6 itd.

moim zdaniem to wina 6/7 bonów, ponieważ inteligencja daje % bonus a reszta punktowy, czyli taki sura może wyciągnąc około 200int + co daje mu to dużo do skilli + do ochronki, tak samo jest z Hellerem i Smokiem.

Niech to poprawią, bo pół serwera gra już BM i szamanami, a takie postacie jak WP czy dagger w ogóle na tym serwie nie istnieją.

Oczywiście wpadnie tu zaraz jakiś szaman/ BM i powie że jest wszystko dobrze, lecz to że magiczne postacie biją 3x więcej od nie magicznych, gdzie obie klasy mają full abs na siebie, to im już nie przeszkadza.

Grać się odechciewa gdy przy PERFECT eq ja bije innym po 3k ze skilli a taki BM 70lv walnie mi na lajcie z 6-7k

Wiesz co dobrze ze szaman i bm sa lepsi bo wkoncu nie ida na latwizne tak jak wp , sam gram szamanem i jak by wyrownali ze szaman jest jak body to gra by stracila sens bo to logiczne ze powinnien uwalic szaman woja

Zobaczymy co da się zrobić up :)

Serdecznie zapraszamy

Po to sa klasy magiczne bo trudniej nimi metiny leje sie i gra . a nie taki wp co latwo expi i latwo dropi ma byc lepszy od szamana wiec dobrze jest

Bedzie bonus expa dzis?

Opublikowano

Wiesz co dobrze ze szaman i bm sa lepsi bo wkoncu nie ida na latwizne tak jak wp , sam gram szamanem i jak by wyrownali ze szaman jest jak body to gra by stracila sens bo to logiczne ze powinnien uwalic szaman woja

Po to sa klasy magiczne bo trudniej nimi metiny leje sie i gra . a nie taki wp co latwo expi i latwo dropi ma byc lepszy od szamana wiec dobrze jest

Bedzie bonus expa dzis?

tak, jest bardzo dobrze, że magiczne wyciągają po 20k skillem co reszta bije po góra 4-5k.

Tak to najlepiej zróbcie wszyscy BM i szamanów, dagger tutaj nie istnieje, WP tutaj nie istnieje, tak ja reszta.

mówiłem że wypowiedzą się tu magiczne klasy co twierdzą że jest dobrze.

To teraz powiedz mi jak taki dagger czy ktoś inny ma ubić typa który ma koło 40k hp, bijąc skillami po 4k -.-"

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

hmm moge ci tylko powiedziec ze z broni na 75lv robi sii bron ktora ma tyle ataku magicznego co fizycznego :)

aha i daje 50int dla danej klasy i 17um(z kazdym + pewnie sie powieksza)

a wiec dla klas magiczyn bedzie super

bo beda walic wiecej o kolejne 50k z reszta klas o 1k :D

przy full eq mozna wyciagnac 300int :)

proponuje dodac roski na magie ktore daja 25%abs

56096062140461666809.png

Opublikowano

ja mialem wrazenie ze sa 2 ch. bylem na ch4 i zalogowalem sie na ch2 i te ame postacie obok staly. jak lognalem na ch3 odrazu to juz ich nie bylo. 4 ch na bak nie ma. przynajmniej nie w lesie

Ja mam wrażenie że jest jedno, jak logowałam w m1 to na każdych ch te same postacie, w tych samych miejscach.

A raz w m2 ubiłam sobie besta i lognełam na inne a na ziemi leżały rzeczy, które wywaliłam na poprzednim ch.

Opublikowano

Bedzie bonus expa dzis?

Nie, to nie jest logiczne. PvP powinno być wyrównane, powinna być jakaś szansa na pokonanie każdej klasy każdą inną klasą. Poza tym szamanem wcale źle się nie expi, bierzesz buffy i moby mogą ci naskoczyć, a bambusem sr 40+, full na diabły i kd+6 spokojnie po 4k w moba wyciągniesz w grocie. Zresztą BM ze skilami na P też się nieźle expi, ochronka, bierzesz spota, ogniste, a to co zostanie na 2-3 hity leży. Metka też szamanem czy bm spokojnie ubijesz, wystarczy truta sr 40+ i kd+6, masz jeszcze 100 wart ataku w 6/7. Zresztą nie wiem czy rosa na magię jest potrzebna, po prostu chyba abs na magię nie do końca działa.

Opublikowano

Dobra, ale co z bugerami?
Zbanowaliście tych oszustów, czy nadal sobie expią i może jeszcze coś dostali za to, że buga odkryli?
Bug usunięty?

Opublikowano

Dlaczego sie postaci nie da odbugowac na stronie? -.-

Co do tych klas magicznych to najlepiej niech kazda profka wbije 120+ i zrobi eq to bd mozna myslec o zmienianiu itd itp..

Mi np taki ninja ze sztylami na 120 bije 16-17k bez kryta z chmurki chociaz mam full abs/magia + tarcza na ninje ...

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Dlaczego sie postaci nie da odbugowac na stronie? -.-

Co do tych klas magicznych to najlepiej niech kazda profka wbije 120+ i zrobi eq to bd mozna myslec o zmienianiu itd itp..

Mi np taki ninja ze sztylami na 120 bije 16-17k bez kryta z chmurki chociaz mam full abs/magia + tarcza na ninje ...

pierwszy raz w metinie ? jakbys nie wiedzial CHMURKA to skill magiczny i w sztyletach jest magiczny atak z roskami na magie ninja wali mniej tak jak klasy magiczne ...

______________________________________-

mam tu bodziaka 76lv typowa kosa do pvp do 105lvl skladam all wojow/archerow/ninje(no moze nie all ale 80%)

z truty +9 17um 10lud wale w bm'a po 3k a on mi po 10/20k ( koles ma 70lvl)

a truty 53sr 10lud wale mu 500hit...

on mi z szpona wali 600hit ....

56096062140461666809.png

Opublikowano

Fajny serwerek pograłem może z 10min i obczaiłem że kick hack działa...nawet tego nie zablokowaliście? -.- Dzieci już po m1 chodzą i kickaja all..

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Zbugowane wyjmowanie kd +5 i wyzej takze pewnie lipa troche z tym , czekamy na jakies latki etc bo troche lipa z tymi klasami magicznymi.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Hehe max magia biolog i bm mi pizga po 9k sfera lv 80 ja 111 ;x palcem bije w niego cale 3k ;p nie no przesada zagram moze jak poprawicie te DMG klas magicznych bo poki co nie ma sensu grac inna postacia mental body archery itp wszystkie te postacie co maja atak fizyczny sa cienkie w porownaniu do magicznych , i proszę mi tu nie pisać ze cieko wam się expi szamanem i dlatego ma być mocniejszy... bo easy medium nic tu ciezko osiagnac nie jest .

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...