Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArisiaMt2.pl [Dedyk]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 453
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem z wasza stronka a mianowicie nie moge sie zalogowac ;/
wpisuje poprawne dane (id i haslo) po czym wyskakuje mi taki komunikat:
72349938777087053677.jpg

powie mi ktos z temu dlaczego nie moge sie zalogowac ?

powiem jeszcze ze specjalnie zrobilem nowe konto i bez problemu zalogowalem sie ;/

Opublikowano

Trochę lekka przesada pd na 3dni z is + 50% expa już było na 3dni 20h(u góry w ikonkach) a mi za moba max 0,03% leci na 115... to ja dziękuje za taki exp do 120.

Wczoraj jakieś retardy powbijały 120+ bo przez przypadek jedno zero więcej dopisali a ja(my) mam/mamy się męczyć ? -.-

Proszę o poprawienie tam expa i dodanie dropu yang z Trolli lub dodanie anty expa .

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ten miecz co robi się z truty wygląda tak samo jak ten koncowy z bojowego . :/ To jest moim Zdaniem Lipne nie tylko miecze tak bo sztylety też .

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

T

Ten miecz co robi się z truty wygląda tak samo jak ten koncowy z bojowego . :/ To jest moim Zdaniem Lipne nie tylko miecze tak bo sztylety też .

Tak ma byc :) Ktos pisal ze specjalnie tak jest ze z broni 65 robi sie tez bron na 120 taka jak z truty ale trudniej ale wiecej % na ulepszenie masz a z truty 50% tylko

Opublikowano

Ile osob on-line w porywach :) ? Bo moze zawitam, gdyz Alin* pada ;d. Wszystko fajnie, ale ten system ulepszen.. yhh..

Opublikowano

SERWERA NIE POLECAM -- GM NIC NIE OGARNIA POZA TYM BYŁ BUG I NADAL PEWNIE JEST ŻE KAŻDY KUPUJE SOBIE / NAKUPOWAŁ PEŁNO BRYŁEK I PEREŁ ZA NIC.

SERWER PORAŻKA ADMINISTRACJA NIE OGARNIA !!! SERWER NA KILKA GODZIN

M%C3%B6nastic_eune_64_1_logo.png

Opublikowano

Ile osob on-line w porywach :) ? Bo moze zawitam, gdyz Alin* pada ;d. Wszystko fajnie, ale ten system ulepszen.. yhh..

Masz licznik na stronie :) Aktualnie 500 online

Opublikowano

Trochę lekka przesada pd na 3dni z is + 50% expa już było na 3dni 20h(u góry w ikonkach) a mi za moba max 0,03% leci na 115... to ja dziękuje za taki exp do 120.

Wczoraj jakieś retardy powbijały 120+ bo przez przypadek jedno zero więcej dopisali a ja(my) mam/mamy się męczyć ? -.-

Proszę o poprawienie tam expa i dodanie dropu yang z Trolli lub dodanie anty expa .

hehe o ile pamietam to GA mowil ze anty exp bd 1/2dni po starcie ...

nie ma sie o co prosic ...

56096062140461666809.png

Opublikowano

Up antyexp jest ale nie ogarnieta tekstrurka nie bd dodawał 100000 patchów 1 a porządny z bao bao :)
Który dodamy niedługo :)

Exp poprawiony !

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

nie na ch8.

Mnie też co chwile wywala.

Myślalem ze serwer bd lepszy a jednak mnie osobiscie zawiódł ...

@nizej ;d

miejmy nadzieje ze wszystko sie ustatkuje.

Jeszcze wam dam szanse (myśle) ze nie tylko ja ;d

mojasygnan.png

Opublikowano

Up serwer jest dobry jednakże zbugowana jest mapa która laguje serwer co ogarne jutro wraz z kilkoma błędami :)

Zapraszam na ch2 :)

320 Graczy na ch2 :)

Ludzie jutro poprawimy bugi wszystkie serdecznie zapraszamy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Bugi może naprawicie, ale już jest za późno.

Bugerów oczywiście nie zbanujecie, a oni przed bugiem przerzucili wszystko na kilka postaci, więc są ustawieni do końca gry. Tak ciężko zbanować po ip?

Dlatego też stanowczo odradzam grać tutaj, gdyż nigdy nie będzie tu sprawiedliwości, kontaktu z teamem i odpowiednich kar dla oszustów.

Opublikowano

Szczerze? Nie polecam gry, metkow w czerwonym lesie jest bardzo malo, wszyscy graja surami bo do dropu. NIE POLECAM NAPRAWDE NIE POLECAM :))

pryzmat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...