Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArisiaMt2.pl [Dedyk]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 453
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up Strona główna Pobierz i multiupload bierz masz tam minimum 500kb/s :)

Z multi leci jak krew z nosa, a pozostałe linki nie działają -.-

Opublikowano

Już za chwilke kolega podejdzie i go sprawdzi .

Wybacz ale zawsze tak robicie jak expia na wh to was nie ma albo nie sprawdzaje a jak juz jestescie zeby sprawdzic to pewnie do m1 pojdzie albo wyjdzie z metka i tyle z tego

Opublikowano

Sprawdzony.

Został mu lv znizony do 90lv .

Za 1 razem nie ma bana

---

Zapraszamy na serwer

Sms otrzymalem i dziekuje ale pd nadal nie z tej szkaty a na 1h zawsze cos da wiecej

Opublikowano
Dnia 2013-07-16 o godzinie 20 odbedzie się event.

Event polega na znalezieniu Gm'a wszystkiego dowiecie sie na serwerze chwile przed startem do wygrania sm

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Kurde serwer naprawde dory coraz wiecej osob gra. Ten Gm Socha naprawde ogarnia wsio:)

kurwa powiedz mi w koncu jak z tym biologiem bedzie bo od wczoraj usiluje sie dowiedziec, nie unikaj pytan

o co cCi chodzi z tym biologiem 1 h i zrobione wszytkie do konarow

Opublikowano

A mape od 126lvl kiedy wprowadzisz ? bo jutro napewno 4 osoby wbija max lvl

kurwa powiedz mi w koncu jak z tym biologiem bedzie bo od wczoraj usiluje sie dowiedziec, nie unikaj pytan

Nie pytajcie sie bo i tak wam nie powie, najlepiej jak poczekacie albo sami sie dowiecie.

Opublikowano

Nareszcie koniec 7 dniowego bana, więc mam od razu 2 pytania? Czy broń z broni 75 i ostatnia z 65 to ta sama czy tylko wygląd/ikonka? I drugie czemu nie ma już 100% expa? Miało być na 12h, a minęło z osiem od kiedy skończyłem grać, wchodzę na serwa i już nie ma. Jak to sie mówi: kto daje i zabiera ten się w piekle poniewiera ;) Dalibyście tego expa na noc na parę godzin. A i dodajcie do 6/7 10 na potwory, przyda się do szybszego ubijania metków.

A co do serwa to jakiś wybitny nie jest, ale przyjemnie się gra, więc polecam.

A co do wh to rzeczywiście trochę ich jest na serwie, ale aż tak nie przeszkadzają jak dh dzisiaj na zuo. Wczoraj z jednym wh ubiłem 3 metki razem, mnie nie bił, dropu nie próbował kraść, nie obrażał mnie więc nawet mi się screena czy filmu robić nie chciało. O topkę nie walczę więc że szybciej expi to mi wisi, jak kogoś to razi to niech sam sobie zgłasza. Mnie tylko na serwach dh i kickhack wkur*iają, bs czy wh średnio mnie interesuję póki nie przeszkadza mi w grze( bs na easy/4fun powinien być nawet legalny albo wbudowany w klienta, co to za radość 5-6h zmieniać bony i mieć 0 albo 1 wybonowany item, żadna, tylko czas, przez który mógłbym dropić albo expić się marnuję).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...