Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArisiaMt2.pl [Dedyk]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj tam surmix za darmo mi 1k sm dał oj tam bugi na sklep vip bez przepustki da otworzyc oj tam gm'owie sellaja sm za doadowanie heyah i plus oj tam to nic : ) Grajcie sobie

Dzis za 200 brylek kupilismy metki i wywalilo 2 chanele Ojc.:< Przepraszamy :*

• Odpowiedzi 453
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie jest tak prosto o itemy/perełki/6.7/itd że tragedia aż ciężko to sprzedać tyle ludzi spamuje albo sklepów w m1 ...

Na av2 kasa leci bardzo szybko zanim wbijecie 100 lvl macie z 70-80 bryłek ...

Moge polecić serwer !

Elitive

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

bedzie dzialala 3reka na mapie od 100? bo chyba nie mamy podosic yang... a z reszta strasznie laguje przez te yangi na ziemi

pobierz moda i ci automatycznie bd poodnosic :)

tu napewno nie dostaniesz bana :)

56096062140461666809.png

Opublikowano

Widze ze tak jak pisales , 600 ludzi online non-stop.

Slaby serwer moglby byc lepszy , za malo pomyslow , dosc ze tyle w av2 expic , to potem jeszcze tyle na mapie od 100 sory ale jest to zbyt monotonne.

Albo duzo wiekszy exp , albo wiecej map.

Niewiem czy drop z wiedzmy juz naprawiony ale nie bylo.

A teraz lagi i 40 online.

Opublikowano

Widze ze tak jak pisales , 600 ludzi online non-stop.

Slaby serwer moglby byc lepszy , za malo pomyslow , dosc ze tyle w av2 expic , to potem jeszcze tyle na mapie od 100 sory ale jest to zbyt monotonne.

Albo duzo wiekszy exp , albo wiecej map.

Niewiem czy drop z wiedzmy juz naprawiony ale nie bylo.

A teraz lagi i 40 online.

Serwer jest bardzo fajny, to nie ma byc 4fun gdzie w dzien wbijesz max lvl, pomysł na serwer jest dobry ale szkoda, że jak wydasz tam 10zł na is to masz dostep do wszystkiego, a tak to okej jest wszystko. Niby przerwa do 16 mialabyc jakas bo cos robia, online srednio jest 500-600 ;)

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Ktoś pamieta AmbrozjaMt2? bardzo szybko upadl i chyba ponad rok niebylo nic slychac...ani dlaczego upadl..az tu nagle ta sama osoba zaklada nowy priv:) jak dlugo ten postoi?

Opublikowano

Pozdro -,-

5iedekO.jpg

Nie polecam, ze względu na ten ss...

Tym ss to sobie możesz wiesz co zrobić ?

Jak byś pokazał jego postac ze on tak pisze :) To tak a tak to ja w paint mogę sobie zrobić :)

Serwer fajny i polecam :)

Opublikowano

Dobra ja podziękuję, przy 60% abs na magię( więcej się chyba nie da) bm albo szaman biją po 30-40k bez kryta. Inne klasy tyle biją bez abs-ów, a na ataki fizyczne jest po 80% co z buffami lub ochronką = szaman i bm nie do ubicia, chyba że przez innego szaman czy bma. Może jeszcze wp przy tej ilości inta coś jeszcze zdziała, ale reszta służy tylko jako mięso armatnie.

Opublikowano

Pozdro -,-

5iedekO.jpg

Nie polecam, ze względu na ten ss...

Heh załapałem się na ss ;p po prawej str.

Polecam serwer. Pomimo tych wywalań z gry i tak jest miła i fajna atmosfera.

O itemy i eq nie trudno a i zawsze pomoge ;d

AA w grze pw do siewka po tanie perły sellam najtaniej w paczkach po 1-5-10 pereł all oczywiscie..

mojasygnan.png

Opublikowano

Dobra ja podziękuję, przy 60% abs na magię( więcej się chyba nie da) bm albo szaman biją po 30-40k bez kryta. Inne klasy tyle biją bez abs-ów, a na ataki fizyczne jest po 80% co z buffami lub ochronką = szaman i bm nie do ubicia, chyba że przez innego szaman czy bma. Może jeszcze wp przy tej ilości inta coś jeszcze zdziała, ale reszta służy tylko jako mięso armatnie.

dokładnie.

wierciłem ten temat chyba z 3 dni, ale wypowiadali się tylko bmi i szamani mówiac ze wszystko dobrze.

Dagger tu kompletnie nie istnieje, tak samo wp i inne nie magiczne klasy.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

dokładnie.

wierciłem ten temat chyba z 3 dni, ale wypowiadali się tylko bmi i szamani mówiac ze wszystko dobrze.

Dagger tu kompletnie nie istnieje, tak samo wp i inne nie magiczne klasy.

tu sie nie zgodze :) dagger jest dobry tylko roski na magie minimum 25% + drop tarczy (lwiej i smoka) i bedzie git wszystko bedzie wyrownane i nie bedzie problemu :D

najlatwiejszy sposob na pokonanie bm/szamana ? kd +6 na klase i szycia +6 (full szycia i omdlenia) i bm pada :D

Opublikowano

tu sie nie zgodze :) dagger jest dobry tylko roski na magie minimum 25% + drop tarczy (lwiej i smoka) i bedzie git wszystko bedzie wyrownane i nie bedzie problemu :D

najlatwiejszy sposob na pokonanie bm/szamana ? kd +6 na klase i szycia +6 (full szycia i omdlenia) i bm pada :D

Tarcze są u npc Handlarz Bronią -Launcher v3

Ja np bm'a składam healerem kd+6 sury powtórki+6 i jazda ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

fajnie .. nie da sie ulepszac zabkow u ninji ;/ .... +6 i nie da sie metalem zrobic/ani u surki ,,nie mozna dodac wartosc" ... zrobcie cos z tym
tak samo dlaczego sa lagi na ch1 ?! przydaly by sie roski na magie 25% minimum i zwiekszyc resp metkow w red lesie :)

Opublikowano

fajnie .. nie da sie ulepszac zabkow u ninji ;/ .... +6 i nie da sie metalem zrobic/ani u surki ,,nie mozna dodac wartosc" ... zrobcie cos z tym

tak samo dlaczego sa lagi na ch1 ?! przydaly by sie roski na magie 25% minimum i zwiekszyc resp metkow w red lesie :)

lagi na ch1 sa przez mape od 100. yangi zamiast do eq leca na ziemie.po zgarnieciu kilku spotow wywala cie z tej mapi i nie mozna wbic przez jakeis 20 minut na psotac.masakra i tyle

Opublikowano

w zbr pisze ze sam sie nameczyl nad robieniem tych zbr wiec pozdro ...

gotowce pobral z neta i kozaczy LoL

server fajny tylko te bony max nie wchodza ...

Opublikowano

» (Raportuj) gm.pngSurMistrzczright.png - 19-07-12:06 -- OBIECUJE!
» (Raportuj) gm.pngSurMistrzczright.png - 19-07-12:06 -- POPRAWIE WSZYSTKO!
» (Raportuj) gm.pngSurMistrzczright.png - 19-07-12:06 -- DZISIAJ DO 18:00!

Info z sb.

Więc miejmy nadzieje że dotrzyma słowa :)

Jak tak się nie stanie to ja zawijam z servera.

A szkoda bo server by ogarną i naprawdę fajnie by się grało.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

na serwie bylo 700-800 online, a przez 1 dzien stracili okolo 300 graczy:) to tez jest jakies tam w sumie osiagniecie, nie?

serwer fajny ale zbugowany ze masakra, admini zamiast naprawiac bugi to robia eventy, mapa 100 miala byc poprawiona kilka razy a dalej nic... no sorry ale ja zawijam z serwa, bo to jest juz na maxa nie odpowiedzialne, na dodatek glowny admin nie czyta forum, propozycje maja gleboko w cewce moczowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...