Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArisiaMt2.pl [Dedyk]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajebista administracja brawo dla was ze ponad 2h sie prosilem o sprawdzenie gracza 69 a wy dupie mieliscie i nawet nie sprawdziliscie a on sb wbijal lvl . Kurwa mowi sie wam ale to olewacie ..

• Odpowiedzi 453
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm , może dam coś od siebie ;d . Ogólnie serwer bardzo fajny , GM przyjemny , jak może to pomaga, usuwa błędy ,bugi itd , mimo ,że jest ich jeszcze sporo ,ale wierzę w to ,że to ogarnie ;) . Gra teraz w dzień myslę ,że z 500 osób , bynjamniej v2 atl wszedzie prawie zajeta i w m1 biega dużo ludzi ,więc jest kozacko ;) , oby było więcej . Przedmioty fajne , bony w sam raz i wgl ,ale mam kilka propozycji do zmian i pewnie każdy się ze mną zgodzi ;) . Proponuję aby dodać :Pierscien Anty expa na metki itd , bryły dostępne w pierścieniu TP ,żeby nie było trzeba wracać z expa ,gdy ma się 2kkk , dodać bryły o wartości 1kkk,2kkk , dodać drop małży od 85,90 levela w Atl ,dodać do clienta gry coś w stylu zapisywania passów , żeby główne konto było pod 1 , buff pod 2 i drop pod 3 xD , to jest chwila roboty ,a wszystkim umila grę :) . Jeśli ktoś uważa tak jak ja niech lajkuje czy coś ,wtedy administacja to zobaczy i będzie gites :D . Pozdrawiam wszystkich Hipster = Jinno ;)

Opublikowano

Pytania :

• skoro max 127 to ma być medium/easy?
  • na prezce 127 a gm ma 250 huhu..
  • easy/medium? to czemu nie ma u npc? Może podajcie % na drop.
  • jaki jest drop z tej waszej szkatułki?
  • czemu ostatnia broń do pvp i expa są takie same?
  • czy te następne tarcze różnią się czymś?
  • jakie bonusy ma biżuteria?
  • jakie są wszystkie ulepszacze? Tylko perły czy coś więcej?
  • czemu aż 20% abs?
  • czemu aż takie zróżnicowanie hp? to przecież easy/medium, mogłoby być maxymalne
  • 6/7 int? to klasy magiczne dużo dostaną w pvp (chyba, że jakoś zbalansowane, ale znowu jak na mniejszych lvl-ach?)
  • skąd mogę zdobyć pety i mounty? @edit pety widzę ale mounty?
  • co to za mapa na której cały czas stałeś?
  • przedmioty do biologa standardowo? Jeżeli tak to będzie się normalnie dropić przy expie czy będzie trzeba dropa?

Okej to tyle pytań czekam na odpowiedzi :)

Ponawiam pytania.

Opublikowano

Przepraszamy za problemy już wszystko Gra
Zmienialiśmy Procesor na serwerze

W ramach przeprosin 100% expa 12 h :)

Zapraszamy

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jak dla mnie to serwer padnie po paru dniach bo strasznie sie nudzi ;) ale to moja opinia mozecie hejtowac lataja na Wh i nic nie robicie ..

Opublikowano

Pytania :

• czemu aż 20% abs?
  • czemu aż takie zróżnicowanie hp? to przecież easy/medium, mogłoby być maxymalne
  • 6/7 int? to klasy magiczne dużo dostaną w pvp (chyba, że jakoś zbalansowane, ale znowu jak na mniejszych lvl-ach?)
  • przedmioty do biologa standardowo? Jeżeli tak to będzie się normalnie dropić przy expie czy będzie trzeba dropa?

Ponawiam pytania.

Opublikowano

Weź mi tu napisz gdzie tu używa wh bo albo ja jestem ślepy albo ty nie wież co to jest wh.

Sam nie wiesz co to wh jest omg. widac na ss ze miecz ma tak ulozony ze nie rusza nim a normalnie to jest nie mozliwe taka pozycja miecza bez wh . Fraps sie wrzuca dla 69 wiec spokojnie ;)

Opublikowano

Logowanie padło? Nie mogę się zalogować i jeszcze jeden i jeszcze raz ponawiam znowuu coś wam pada x.x

Pytania :

• czemu aż 20% abs?

Ponawiam pytania.

Opublikowano

Jak dla mnie to serwer padnie po paru dniach bo strasznie sie nudzi ;) ale to moja opinia mozecie hejtowac lataja na Wh i nic nie robicie ..

Też mi się tak zdaje xD

39946547241409304318.png

Opublikowano

No wlasnie na wh lataja a administracja olewa

Opublikowano

prosze bardzo Team zrobil nam yang buga <3

instr..

1kupuemy brylke

2mamy brylke za free wystarczy miec mniej niz 400kk .

56096062140461666809.png

Opublikowano

mi juz ten serwer sie znudzil ;) za duzo dzieci neo lata na WH ksuje metki etc.
zreszta lagi ... i logowanie pada caly czas do tego serwer off line ;)

Opublikowano

mi juz ten serwer sie znudzil ;) za duzo dzieci neo lata na WH ksuje metki etc.

zreszta lagi ... i logowanie pada caly czas do tego serwer off line ;)

Popieram chociaż ja lagów nie mam ale pełno neosow na wh i ksuja metki w lesie ubilam 1 metka tylko sama albo aż jednego .. Dlatego też nie gram na tym serwerze już nie ma co i tak padnie zaraz chociaż admin pisal że zaplacili z góry za 2 miesiace ..

Opublikowano

Pytania :

• czemu aż 20% abs?

Ponawiam pytania.

dodatkowo dzwon nieba i ziemi <przynajmniej u mnie> nie ma nazwy, większość łuków to samo... yangi są pokazane na ziemi jako rzecz... wszyscy sobie ksują nie dają dropu a te mniejsze lvl-e także mnie zabijają co chwila bo lepszych nie umieją... event był dla 90+ a o mniejszych zapomniano jak zwykle... zamiast ox to event z metkami i bossami na których nie dało się zebrać dropu bo inni zabijali, jest masa bugów z itemami. Ciekawe co dalej

PS czy ktoś kiedyś odpowie na wszystkie pytania? ^.^

@edit + dodatkowo kd się łącza po otwarciu skrzyń, misji na 3lvl nie da się wypełnić i nie tylko... mam niby misję od kapitana idę do niego i nic. Jak to jeden gracz napisał na wolnym pozwolę sobie zacytować "gram w metina już 5 lat w tym 3 na privach i nigdy nie widziałem tyle bugów na serwerze, nawet na tych chińskich" nie jest to dokładne zacytowanie ale wiadomo o co chodzi nie? To na razie tyle

@edit2 w dodatku dzwonek na 60 stalowy robaczy dzwon nazywa się chińska petarda.. zwój do oczyszczania broni/zbroi z kd nie ma nazwy nie można użyć jeżeli item nie znajduje się na samej górze w eq <itemy bez nazwy i ze zmienioną wszystkie tak mają>

Opublikowano

online.jpgUp tak nowe itemki różnia sie czymś lvl zostanie zwiekszony pety i mounty is

biologo nie standardowo

A o to prosze ss graczy online ch1 :)

SAMEGO CH1!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...