Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArisiaMt2.pl [Dedyk]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 453
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie do ogarnięcia, admini nic nie robią w stronę kontaktu z serwerownią na której stoi ich serwer aby wzmocnili zabezpieczenia przez DDoS, jak to sami mówią ( pewnie chodzi o dodatkowe koszty w/e ) Nie polecam serwera, lagi są nieziemskie a co do tego okropne bugi praktycznie na każdej mapie. DT jest zbugowane od 6 piętra nie da się wyjść dalej. No cóż zapowiadał się fajnie ale tak to jest jak niekompetentni ludzie biorą się za coś za co nie umieją :)

Opublikowano

server jest off? jesli tak to od ktorej godziny? mozna prosic o link do latki v4 jesli taka wyszla?( chodzi mi o poprawiona mape 100lvl)

Opublikowano

gdyby nie bugi i lagi to by było supper. a jeszcze teraz serwer nie wytrzymał ataku ddos ;/

Stronka Działa teraz czas na serw :D

Ktoś wie czemu jak chce na str sie zalogować pisze złe hasło?

Opublikowano

Tutaj małe info jakby ktoś nie wiedział :P

"Witam, all chce was poinformowac o urlopach Administracji serwera.

SurMistrz-- Urlop do 23.07.13r
Johny-- Urlop do 23-24.07.13r

Jak narazie zostawiamy was samych z serwerem na 2-3dni nic nie powinno sie stac z serwerem do tego czasu. Serwer bedzie ONLINE. Po powrocie wznowimy prace nad bugami oraz dodaniem map, itemow na wyzsze levele.

Dziekuje i pozdrawia Team ArisiaMT2"

Temat do info: Na forum servera w ogłoszeniach.

Pozdrawiam.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

ten server jest słaby.

biologa jest bardzo ciezko zrobic bo za szybko leci exp.mieli wprowadzic anty expa i nie wprowadzili.

expiac w v2 z 80 do 100(nowej mapki) mozna wyciagnac z 80b . tylko jest jeden broblem. podczas tego expienia trzeba ze 30 razy wracac do miasta i kupowac brylki. mieli wprowadzic brylki w pierscieniu i nie wprowadzili.

expiac na mapie od 100 leci nam po 1 yang( slownie:jeden). mieli to naprawic i naprawili ze wlasnie jest jak jest:D.

ale to nic ze te 3 rzeczy pierdola cala rozgrywke. urlop sie nalezy jak psu buda.

pobugowane gowno i tyle.ja sie tylko zastanawiam po co wydawac server ktory ma mnostwo bugow i nie robi sie nic z ich naprawa.

Opublikowano

Nie pasuje nie graj.... jak ktos umie grac biologa zrobi wystarczy na zebach i klatwach czytac ku co kilka grupek a na dalszym biologu oddawac exp do gildii i wielka mi filozofia w pt wez sobie buffa i jeszcze mniej expa leci, zwoje powrotu dropią więc do miasta podskoczyc to nie problem a co do urlopu to są kurwa wakacje.... więc nie rozumiem o co Ci chodzi kazdy gdzies sie wybiera...

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Czemu serwer nie działa ?

P.S Nie da się ulepszyc upiornej maski na +9 (to znaczy da się, ale wtedy pojawia się itemek z tą samą ikonką, lecz bez nazwy, wartości obrony itd. - NIE DA SIĘ DO NIEJ DODAĆ BONÓW)

visualcsharp_2.png

Mały test na gimnazjalistę: 

public static void testnagimbusa()
{
	Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: ");
	string youtuber = Console.Read();
	if (youtuber = "gimper")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem");
	}
	else if (youtuber = "rojo")
	{
	}
	else if (youtuber = "isamu")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia");
	}
	else if (youtuber = "nitrozyniak")
	{	
	}
	else
	{	
		Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat");
	}
}

Opublikowano

Nie pasuje nie graj.... jak ktos umie grac biologa zrobi wystarczy na zebach i klatwach czytac ku co kilka grupek a na dalszym biologu oddawac exp do gildii i wielka mi filozofia w pt wez sobie buffa i jeszcze mniej expa leci, zwoje powrotu dropią więc do miasta podskoczyc to nie problem a co do urlopu to są kurwa wakacje.... więc nie rozumiem o co Ci chodzi kazdy gdzies sie wybiera...

moze ciebie bawi kombinowanie robiac biologa. dla mnie jest to podstawowa rzecz i powinienem ja zrobic normalnie(czytaj:przy uzyciu pierscienia antyexpa)

mowisz ze zwoje powrotu dropia.masz racje! tylko wez mi zapamietaj kilkadziesiat takich zwoja ze srodka mapy av2. dasz rade? bo ja nie.

i po 3. oczywiscie kazdy ma prawo gdzis wyjechac. tylko kurva server nie dziala od rana i wlacza go za 2 dni. juz wiesz dlaczego uwazam ze nie powinni ruszac dupy sprzed monitora?ten server jest nie stabilny.co chwila off.jak nie potrafia sie zabezpieczyc to niech iedza przy kompie.albo nie stawiaja serverow.

Opublikowano

CZY ADMINISTRACJA SIĘ WYPOWIE CO JEST NIE TAK Z SERWEREM ??

visualcsharp_2.png

Mały test na gimnazjalistę: 

public static void testnagimbusa()
{
	Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: ");
	string youtuber = Console.Read();
	if (youtuber = "gimper")
	{
	}
	else if (youtuber = "rojo")
	{
	}
	else if (youtuber = "isamu")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia");
	}
	else if (youtuber = "nitrozyniak")
	{	
	}
	else
	{	
		Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat");
	}
}

Opublikowano

Ja powiem tak, na początku było fajnie, miło się expiło, lecz w późniejszych etapach gry widziało się buga za bugiem.

Wielokrotnie zgłaszałem to administracji, odpowiedzi jakie otrzymywałem to "Nasz technik się tym zajmuje" - a administracja grała w wota/lola.

dwa/trzy dni temu głosiłem na serwerze ts administracji, że jest bug VIP shop'em, co usłyszałem ? "No i ?" Nie no kurwa świetnie, administracja wiedząc o bugu nawet nie próbuje go naprawić - bug do dziś dnia jest wykorzystywany.

Serwera nie polecam, jest słaby, ten serwer to gotowiec z bugami, których Główny Administrator nie jest w stanie poprawić.

Mikito - sura WP - off

Mikoto - Ninja Archer - off

Pozdrowienia dla GanjaSekta.

Odważ się !

sp4n3rekx.jpg

Opublikowano

Powiem tak, wydaję mi się, że już koniec z tym serwerem.

Kilka dni wcześniej padło forum, dzisiaj zrespił multum metków i bossów w Jinno (Tylko), + jeszcze 250% expa, yang, dropu, dzisiaj ani stronka ani forum.

Opublikowano

Czyli to koniec. Szczerze? Dobrze. Szkoda żeby taki serwer wgl stał... Bug za Bugiem... Pozdrawiam Administracje grającą w LOLA i stawiająca serwer METIN2 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...