Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Wam się styl domów? - Mapa byłaby pod serwer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajne budowle :-)

Mogę pomóc przy serwerze znam się na pluginach piszcie do mnie na pw lub skype a pomogę!!!

Opublikowano

Ciut małe jak na karczmę :/ Zrób coś w stylu z Krzyżaków Pod Lutym Turem, to zrobi wrażenie !

Spokój wewnęterzny to klucz do poprawnego korzystania z internetu.

EUNE%20Buster_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Ciut małe jak na karczmę :/ Zrób coś w stylu z Krzyżaków Pod Lutym Turem, to zrobi wrażenie !

Będą 3 rodzaje karczm ;) Dzięki za propozycje ;)

Bardzo ladne budowle. Jesli moge wiedziec.. Co to za txt pack?

Nazwa tektur to : ConquestDark_1.0

Opublikowano

Co raz fajniej budujesz i jak na razie jest super. Jakbyś jeszcze z tego co budujesz robił materiały na YT to by było coś :D. Zbuduj coś więcej i wstawiaj dalej. Tylko teraz zrób coś durzego i ładnego. Będę śledził ten temat i twoje postępy. Pozdrawiam serdecznie! :)

P.S

zapisz sie na starozytna ! kup slota i graj :) akurat ten klimacik

Ale on robi właśnie własny serwer :)

Opublikowano

Bardzo dobre wykonanie, podoba mi się :) Nie mam żadnych zastrzeżeń, twój styl idealne pasuje

PS: Jaki to texturepack? Już wiem :P

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

zapisz sie na starozytna ! kup slota i graj :) akurat ten klimacik

Dzięki ;) A może masz jakiś pomysł co by postawić , zbudować koło fontanny? Bo nie wiem co by mogło być ;c

Dzięki.

Dawajcie pomysły co na serwer, co do serwera ;)

Pozdrawiam.

Bardzo dobrze wykonany domek, podoba mi się :) Nie mam żadnych zastrzeżeń, twój styl idealne pasuje

PS: Jaki to texturepack?

Sorry za DB, tektura to: ConquestDark_1.0

Hardy, a co by jeszcze można by było zobaczyć na takim serwerze, na pewno bedą jakieś ruiny ;)

Opublikowano

Domki spoko, bardzo ogarnięte wewnątrz, jednak na spawn się nie nadają. Dodałbym do tego jeszcze jakieś większe domki, uliczki, etc.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Domki spoko, bardzo ogarnięte wewnątrz, jednak na spawn się nie nadają. Dodałbym do tego jeszcze jakieś większe domki, uliczki, etc.

To jest dopiero początek mapy. Będą małe i wielkie domy, będą też uliczki, do tego ruiny, zniszczone domy. Może Wy myślicie ze chce z tego spawn zrobić , ale mylicie się ;) Spawn będzie ogromy, jakiś zamek ''króla''. Ale jeszcze nic nie wiadomo ;)

Dzięki wielkie za opinię oraz komentarz. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Naprawde fajne budowle i myśle że jeżeli wybudujesz serwer w tym stylu będzie cieszył się dużą popularnością ;D

Opublikowano

Naprawde fajne budowle i myśle że jeżeli wybudujesz serwer w tym stylu będzie cieszył się dużą popularnością ;D

Dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam.

Opublikowano

no no super :) czekamy na wyglad spawna :)

Na spawn trzeba będzie jeszcze chwile czekać , bo nie wiem jak jeszcze go zbudować , jak by miał wyglądać ;)

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Aktualnie jest budowany kościół .

Jaką by zrobić arenę do walk (PLAYER vs PLAYER) jakąś podziemną czy , w kształcie kuli albo coś ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...