Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] SkallCraft [100 SLOTÓW] [Wojny Gildii + MODY] [Własny Launcher] [Nowe bronie, zbroje i przedmioty] [No-Premium] WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY

`HultaJ`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Frakcje to gowno ? Moze poprostu nie potrafisz budowac, nie jestes kreatywny ?

Nie myslisz ta Twoja "glowka". Sam plugin frakcje, dodaje bardzo wiele do tego Nudnego Minecraft'a, a do tego jeszcze te mody.

Jedyny jaki byl problem to ze Maszynka troszke szwankowala, lekkie sciny byly. Ale jak Hultaj mowi, ze teraz bedzie "Maszyna Potwor" To normalnie zajebiscie :)

Da sie jakos przyspieszyc start ? : >

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Frakcje to gowno ? Moze poprostu nie potrafisz budowac, nie jestes kreatywny ?

Nie myslisz ta Twoja "glowka". Sam plugin frakcje, dodaje bardzo wiele do tego Nudnego Minecraft'a, a do tego jeszcze te mody.

Jedyny jaki byl problem to ze Maszynka troszke szwankowala, lekkie sciny byly. Ale jak Hultaj mowi, ze teraz bedzie "Maszyna Potwor" To normalnie zajebiscie :)

Da sie jakos przyspieszyc start ? : >

człowieku opanuj sie ...

nie masz kultury ani za grosz, wyrażam swoją opinię i chyba sam wiem co mówię, a ty nie musisz się wtrącać.

PS. Na serverach frakcyjnych gram od 2 lat ( kiedy tylko powstały ) i nie myśl że nie znam się. Ale 1000 razy grać tak samo jest jednak NUDNE !, i wole mieć SG, Parkoury, Mobareny bo to mi urozmaica grę ; ]

Kończę konwersacje ( chodziło mi o to że się źle zachowałeś w stosunku do mnie ).

Opublikowano

raczej ten sam będzie launcher bo gdy wszedłem do gry zainstalował mi sie damage indicators bibliocraft itp

@EDIT

I poza tym nie zamierzam czekać aż zrobią launcher nowy xD

Opublikowano

To jak będzie wszystko gotowe, to może start na szybszą godzinkę?

@rozumując

W sumię to już można wystartować, tylko zamknij pomieszczenie gdzie parkour hard i tam budujcie. :#

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Jakie mody (nowe) zostaly dodane, czy będą zbroje silniejsze od tartarite ?

Możesz zobaczyć na single playerze co zostało dodane.

Opublikowano

Co wy macie z tym szybszym startem? Nie wytrzymacie jeszcze 3 i pół godziny? Ludzie litości, dajcie im skończyć wszystko. Napisali termin, więc nie widze powodu aby go przyspieszać.; )

Opublikowano

Co wy macie z tym szybszym startem? Nie wytrzymacie jeszcze 3 i pół godziny? Ludzie litości, dajcie im skończyć wszystko. Napisali termin, więc nie widze powodu aby go przyspieszać.; )

Dziękuję, że mnie wyręczyłeś. Start będzie PUNKTUALNIE o 18, nie przyspieszamy nic ani nie przedłużamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...