Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] SkallCraft [100 SLOTÓW] [Wojny Gildii + MODY] [Własny Launcher] [Nowe bronie, zbroje i przedmioty] [No-Premium] WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY

`HultaJ`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku mi się fajnie grało.

Dostałem się na posadę GameMastera. Myślałem sobie: Super! Udało mi się dostać na posadę!

Po jakimś czasie na Skype (grupy administracji SkallCraft) pojawiło się to info:

51f912b752a89.png

Zniechęciło mnie to po części, ale co tam. Zostałem na dłużej. Grało się znowu fajnie, ale po jakimś czasie znowu pojawiło się info:

51f9124e0a92c.png

Pomyślałem sobie, że oleje to i nadal zostanę w grupie. Dopiero za 3 razem (rozmowa na TS) napisałem podanie o wyrzucenie mnie z teamu. Dostałem takie oto info na ten temat:

51f96e943fdf7.png

Później rozmawiając z innym administratorem dowiedziałem się, że po degradacji zostałem obrzucony obelgami (oczywiście nie mówił tego przy mnie, tylko drugiemu administratorowi), typu pojeb, dzieciak, dwunastolatek, zjeb itp.

Także jest jeszcze jedna rzecz:

51f913231fcbc.png

Tak. Udostępniam to jako dowód, że "tak eliminuje się konkurencje"

Nie polecam serwera. Naprawdę nie jest tego wart.

Także tyle ode mnie. Pozdrawiam.

Art. 268.

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na informatycznym nośniku danych, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Panie hultaju atak ddos łamie każdy paragraf tego artykułu dlatego też każdy może posłużyć się nawet głupim screen-em wykorzystując go jako materiał dowodowy przeciwko Tobie :D

A kalesony kurwa

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hultaj uważałem cie za spx goscia jak sie okazuja zwykła pipka co tylko czeka na hajs miałem zamiar dać z 30zl na serva teraz to złamanego grosza nie dostaniesz...

Opublikowano

hultaj uważałem cie za spx goscia jak sie okazuja zwykła pipka co tylko czeka na hajs miałem zamiar dać z 30zl na serva teraz to złamanego grosza nie dostaniesz...

Duży hajs dostają. Maszyna 350 zl a splacone narazie 150 zl Wiec caly czas jest na minusie ...

Opublikowano

Art. 268.

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na informatycznym nośniku danych, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Panie hultaju atak ddos łamie każdy paragraf tego artykułu dlatego też każdy może posłużyć się nawet głupim screen-em wykorzystując go jako materiał dowodowy przeciwko Tobie :D

DoS NIGDY nie nastąpił, gdyż po prostu przyznaje się - nie potrafiłem go zrobić, więc te paragrafy może Pan sobie wsadzić, hm... Gdzieś, gdyż dowodów w postaci logów z maszyny nie ma i nie będzie, bo takowych nie ma.

I wszystko co teraz hultaj powiesz może być użyte przeciwko tobie.

Używaj.

Nie jesteś u siebie, aby mnie obrażać, a pieniędzy wydawać nie musisz, bo ja tego dla hajsu nie robię. Już mam wystarczająco roboty, użerać się z polaczkami, prowadzące swoje nieudolne serwery i hejtujące.

Opublikowano

@UP polaczki biedaczki co ty jeszcze nie powiesz nie kazdy polak jest biedny może ty ale to nie znaczy że każdego masz z tego powodu wyzywac.

Opublikowano

NIE CHCECIE? NIE GRAJCIE! Prosta sprawa! Nikt wam nie karze ani:

- wydawać hajsu,

- grać,

- rozmawiać ze mną.

Polacy mają to we krwi, że zazdroszczą innym sukcesów, popularności, ogółem wszystkiego. Już się do tego przyzwyczaiłem dlatego: Zapraszam na serwer NORMALNE osoby, hehe.

Poza tym

Flamewar jest karalny, proszę o zaprzestanie kłótni pomiędzy userami.

Zakończę temat, bo nie ma sensu wdawać się z wami w dyskusje.

Opublikowano

Ale z tego co wynika (to co pisałeś) wychodzi na to, że zabił was zwykły gracz albo jakiś VIP/SuperVIP, gdyż nic się nie zgadzało co napisałeś. :D

Opublikowano

Nie polecam serwera, opryskliwa administracja, jakieś niepotrzebne, gówniane info na środku na pół ekranu. I do tego prawie 100 modów...

Piszę programy na zlecenie, "tematyka" dowolna ;)

GG: 386303

Opublikowano

Nie polecam serwera, opryskliwa administracja, jakieś niepotrzebne, gówniane info na środku na pół ekranu. I do tego prawie 100 modów...

60-70 modów to PamHarvest, który nic szkodliwego nie robi na lagi, co do info, wystarczy zmniejszyć GUI w opcjach.

Opublikowano

Hultaj mam pytanie

jak server będzie się utrzymywał to planujecie kiedyś odpalić kolejny server ?

jak tak to jakiego typu będzie ten server ?

Już planujemy, zobaczycie w swoim czasie.

Opublikowano

Hultaj gratulacje widze że serwer ci sie zajebiście rozkręcił i planujesz coś na większą skale

życzę powodzenia

"Rozkręcil" - nie sądzę własnie, gdyż serwer nie ma super popularności wśród graczy. Z 80 osób spadliśmy do praktycznie... 40.

Opublikowano

Szczerzę te "40 graczy " że odeszło to nawet lepiej to pewnie te wszystkie lamusy i dzieci które hejtóją serwer i pierdolą żę dla pieniędzy

a ci normalni zostali na serwie

ten kolega co podał SS ze skypa jesteś dobry znam hultaja z poprzedniej edycji też z nim pisałem i gadałem na skype i takie teksty to dla żartów a ty pewnie wyciołeś tylko to jedno zdanie.

I teraz każdy myśli jaki jest hultaj gówno prawda

to jest takie pisanie jak po między kolegami też tak piszecie dla picu do znajomych prawda ? to tak samo hultaj pisał dla beki nic więcej.

BANG

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Moje uwagi co do modów:

PamHarvest - bezużyteczne, rzadko używane, zaśmiecające eq. Służy głównie do "podbijania" ilości modów.

Metallurgy- fajne ale każdy już chyba wie, że za pomocą Ironwood Pickaxe można od razu wydobywać najlepsze materiały, więc cała reszta surowców na mapie jest bezużyteczna.

Gdyby nie to to może bym został na dłużej, a tak to serwer jest casualowy jak dla mnie. Mimo wszystko powodzenia :)

bipsMal.png

Opublikowano

Polecam gorąco ten serwer!!!
Administracji radziłbym się troszke ogarnąć, i postarać się.
Chciałbym aby ten serwer "przeżył" :C

A WIĘC POLECAM, FAJNIE SIE GRA:) , Wystarczy odbiec daleko od spawnu w fajne miejsce, zrobic sb podziemna baze do ktorej nie widac wejscia, i juz sie fajnie gra :)

Opublikowano

Tylko szkoda ze serwer i mody szybko sie nudzą :(

Rozbilismy z sojusznikami najlepsza gidie na serwerze i od tamtego momentu nie mamy co robic wiec postanowilismy opuscic serwer ;\

Opublikowano

Ja to samo , z mojej gildii już prawie nikt nie gra, bo znudziło się wszystko, mamy najlepsze itemy, gildie te najlepsze pochowały się, a że ich mało to nie da rady znaleźć, i tak

Opublikowano

Jeżeli zamiast modów kręci was kopanie stone'a na innych serwerach, to nikt wam nie broni. Ja ten serwer zrobiłem z pasji, ale, że inni wolą grać na zwykłych serwerach, no to po prostu parodia.

Opublikowano

DoS NIGDY nie nastąpił, gdyż po prostu przyznaje się - nie potrafiłem go zrobić, więc te paragrafy może Pan sobie wsadzić, hm... Gdzieś, gdyż dowodów w postaci logów z maszyny nie ma i nie będzie, bo takowych nie ma.

Używaj.

Nie jesteś u siebie, aby mnie obrażać, a pieniędzy wydawać nie musisz, bo ja tego dla hajsu nie robię. Już mam wystarczająco roboty, użerać się z polaczkami, prowadzące swoje nieudolne serwery i hejtujące.

SLUCHAJ TEPA NIEMIECKA SZMATO A KIM TY DO KUR** NEDZY JESTES ZEBY POLAKOW OBRAZAC CZUJESZ SIE LEPSZY KUR**??? WBIJ DO POLSKI TO ZOBACZYMY KTO JEST LEPSZY JAK WROCISZ Z DUPA ZAMIAST RYJA FRAJERZE!!!!! WYJEBA* BYM CI TAKIEGO KOPA W PIZDE ZE AZ BY BUT W SRODKU ZOSTAL , POLAMAL TAK ZE KONIA TO BYS SE GLOWA WALIL WIEC NIE OWAZAM ZE TO POLSKA JEST BAGNEM TYLKO TY JESTES ZAJEBANA PIZDA KTORA UWAZA SIE ZA KROLA NO POTROJNE CHU* CI W DUPE

creeperwallpaperbyinser.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...