Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] SkallCraft [100 SLOTÓW] [Wojny Gildii + MODY] [Własny Launcher] [Nowe bronie, zbroje i przedmioty] [No-Premium] WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY

`HultaJ`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super serwer, zaprosiłem znajomych.

Nowe mody, nie kolejne industriale i buildcraft'y.

Innowacyjny pomysł który został dobrze wykonany.

Polecam i zapraszam

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super serwer :]

Pomocna i miła administracja - bardzo dobry kontakt zarówno w grze jak i na team speaku.

Serwer jest nietypowym osobiście nie spotkałem się z serwerem z takimi modami.

Serdecznie zapraszam do wspólnej rozgrywki:)

Opublikowano

Na początku mi się fajnie grało.

Dostałem się na posadę GameMastera. Myślałem sobie: Super! Udało mi się dostać na posadę!

Po jakimś czasie na Skype (grupy administracji SkallCraft) pojawiło się to info:

51f912b752a89.png

Zniechęciło mnie to po części, ale co tam. Zostałem na dłużej. Grało się znowu fajnie, ale po jakimś czasie znowu pojawiło się info:

51f9124e0a92c.png

Pomyślałem sobie, że oleje to i nadal zostanę w grupie. Dopiero za 3 razem (rozmowa na TS) napisałem podanie o wyrzucenie mnie z teamu. Dostałem takie oto info na ten temat:

51f96e943fdf7.png

Później rozmawiając z innym administratorem dowiedziałem się, że po degradacji zostałem obrzucony obelgami (oczywiście nie mówił tego przy mnie, tylko drugiemu administratorowi), typu pojeb, dzieciak, dwunastolatek, zjeb itp.

Także jest jeszcze jedna rzecz:

51f913231fcbc.png

Tak. Udostępniam to jako dowód, że "tak eliminuje się konkurencje"

Nie polecam serwera. Naprawdę nie jest tego wart.

Także tyle ode mnie. Pozdrawiam.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

"Nie chwal dnia przed zachodem słońca"

Grałem sobie normalnie jak każdy gracz ze znajomymi, nie interesowały mnie żadne gildie, miałem zwykłego claima i w budowie dom, zero broni oraz pancerza, nagle wkracza jakiś "GameMaster" od siedmiu boleści i zaczyna swoim najlepszym eq wszystkich zabijać i blokuje wszystkie skrzynie.

Od tego incydentu stwierdziłem iż serwer nie jest w żadnym stopniu zabezpieczony a gra na nim nie opiera się na zasadach fair-play.

Oszczędzę sobie dalszego oceniania, powiem tylko że nie polecam.

Opublikowano

"Nie chwal dnia przed zachodem słońca"

Grałem sobie normalnie jak każdy gracz ze znajomymi, nie interesowały mnie żadne gildie, miałem zwykłego claima i w budowie dom, zero broni oraz pancerza, nagle wkracza jakiś "GameMaster" od siedmiu boleści i zaczyna swoim najlepszym eq wszystkich zabijać i blokuje wszystkie skrzynie.

Od tego incydentu stwierdziłem iż serwer nie jest w żadnym stopniu zabezpieczony a gra na nim nie opiera się na zasadach fair-play.

Oszczędzę sobie dalszego oceniania, powiem tylko że nie polecam.

GameMasterzy nie mają komend administratora, grają jak noirmalni gracze.

A ty Binnion, możesz już iść, bo to co dzieje się na konfie teamu, to już nie sprawa innych ludzi.

Opublikowano

Strasznie wyzywasz innych graczy, nawet tutaj na forum.

Rozumiem że grają jak inni ale to nie upoważnia ich do zabijania osób które w ogóle eq nie mają do pvp.

Opublikowano

GameMasterzy nie mają komend administratora, grają jak noirmalni gracze.

A ty Binnion, możesz już iść, bo to co dzieje się na konfie teamu, to już nie sprawa innych ludzi, zachowałeś się jak przysłowiowe ścierwo.

Właśnie o tym mówię. Do nikogo nie masz szacunku, nawet do swojego teamu. Ja kończę już tą dyskusję bo jeszcze będą bany leciały.

Pokazałem prawdę o tym co się dzieje "za kulisami serwera", a to, że odszedłem to kolejny powód do wyzywania co nie?

Lepiej idź się zajmuj serwerem i obrzucaj obelgami administratorów, bo tu nie jesteś bogiem jak tam.

Opublikowano

Strasznie wyzywasz innych graczy, nawet tutaj na forum.

Rozumiem że grają jak inni ale to nie upoważnia ich do zabijania osób które w ogóle eq nie mają do pvp.

Grają survival, więc mogą w sumie robić co im się podoba pod tym względem, jeżeli zaś chodzi o chat, pomoc z modami, itd., to oni słuzą pomocą.

Właśnie o tym mówię. Do nikogo nie masz szacunku, nawet do swojego teamu. Ja kończę już tą dyskusję bo jeszcze będą bany leciały.

Pokazałem prawdę o tym co się dzieje "za kulisami serwera", a to, że odszedłem to kolejny powód do wyzywania co nie?

Lepiej idź się zajmuj serwerem i obrzucaj obelgami administratorów, bo tu nie jesteś bogiem jak tam.

No to po prostu opuść ten serwer i nie pokazuj się nikomu, bo nie musisz. Zaś jeśli doczułeś się w pełni dowartościowany po tym "brutalnym" dla ciebie okresie, to gratulacje. Tym akcentem zakończę twój temat.
Opublikowano

Moi znajomi właśnie opuścili serwer, nie oczekuj graczy jeśli nie będziesz nikogo szanował !

Tutaj nic do powiedzenia nie masz, forum, jeśli chcesz jeszcze raporcik za te wulgaryzmy na górze w stronę innej osoby.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie rozumiem Cię, GameMaster grał normarnie jak należy a ty masz do niego żale jeszcze mnie informując, że mnie zgłosisz raportami. Dobra, zgłaszaj, ale co Ci serwer zrobił? Nic, zacząłeś hejty w naszą stronę łapiąc aktualny temat i wykorzystując to. Mimo wszystko sądze, że jesteś powiązany z Binnionem/Sajjukiem. :)

Opublikowano

Nie rozumiem Cię, GameMaster grał normarnie jak należy a ty masz do niego żale jeszcze mnie informując, że mnie zgłosisz raportami. Dobra, zgłaszaj, ale co Ci serwer zrobił? Nic, zacząłeś hejty w naszą stronę łapiąc aktualny temat i wykorzystując to. Mimo wszystko sądze, że jesteś powiązany z Binnionem/Sajjukiem. :)

Nie jestem z pod żadnym względem powiązany. Jeśli nie widzisz to wyraża swoje zdanie na temat serwera i popiera to, co ja tu napisałem.

Opublikowano

Nie jestem z powyższą osobą powiązany a popieram jej opinię o serwerze.

Zauważyłem że nie umiesz odróżnić hejta od subiektywnej krytyki którą przedstawiłem wyżej.

GameMaster na pewno by nie zabijał jakimś pro eq graczy którzy dopiero zaczynają.

Opublikowano

Jeżeli zabił cię GameMaster, to potrafisz wskazać jego nick? Chciałbym wiedzieć kto się tak zachowuje, bo do teraz się nie dowiedziałem.

Opublikowano

A czy ja muszę znać twoją ekipę na pamięć ?

Chyba normalne że próbowałem zbierać jak najwięcej swoich itemów niż interesować się który GameMaster się tak "bawił"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...