Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] SkallCraft [100 SLOTÓW] [Wojny Gildii + MODY] [Własny Launcher] [Nowe bronie, zbroje i przedmioty] [No-Premium] WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY

`HultaJ`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli nicku nie znasz, no to nie wiem czy ktoś bedzie Cię pamiętał. Prosiłbym jeszcze twój nick w grze, abym mógł to dokładnie sprawdzić.

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hultaj fajnie nawet, że dostałem bana na IP, chociaż niczemu nie zawiniłem.

Tak traktujesz graczy, co wyrażają własne zdanie. Dziękuję za taką grę :)

51fa13375dd5a.png

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Hultaj nigdy nie umiał tworzyć serwerów, czyste Pay2Win , nigdy nie było go na serwerze. Wyzywał wszystkich na PW ,a publicznie udaje "świetnego administratora". Szczerze? Nie grajcie na tym serwerze. NIc wartego uwagi tu nie znajdziecie, serwer upadnie już niedługo, ponieważ ma coraz więcej wrogów.

Serwer Minecraft'a RPG 100% Blitzzlike- Comming soon

http://imageshack.us/gal.php?id=r52pkt_Y2eDb2-eR2-HNmw

Opublikowano

Właściwie on tylko Tutaj płacze, nie podam Ci mojego nicka dlatego że na tym serwerze nie mam zamiaru już grać jak i 10 innych osób które do tego namówiłem :)

Reputacji sobie nie nabijesz, nabijesz sobie tylko wrogów.

Zgadzam się z lancernikiem, czyste Pay2Win robione dla zysku żeby założyć kolejne serwery grzecznie mówiąc "niskiego lotu".

Polecam Ci po prostu nie brać się za robienie serwerów i zostawić tą robotę dla profesjonalistów.

A Sajjuk'a zbanowałeś bo Ci przeszkadzało to że on ma rację i umie przegadać do twoich własnych graczy !

Opublikowano

Ciesze się bardzo, że g wiecie, a się odzywacie. Po prostu, WYNOCHA z tego tematu i zapraszam do innych serwerów, które was wyzyskują.

Opublikowano

Ciesze się bardzo, że g wiecie, a się odzywacie. Po prostu, WYNOCHA z tego tematu i zapraszam do innych serwerów, które was wyzyskują.

Na forum jest wolność słowa, czyli wyrażanie swoich poglądów na dany temat. Słyszysz od nas słowa krytyki i się boisz, że utracisz graczy i serwer znowu padnie. Przeszkadza ci to? Nie odwiedzaj w takim razie forum.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Czytajcie ludziska, czytajcie. Mi to w sumie nie przeszkadza, bo wychodzi na to kto jest chciwą i żądną zemsty osobą. Jest to jeden z przykładów, jakich ludzi NALEŻY unikać w życiu i trzymać się od nich z daleka, bo będą za wszelką cenę cię starali zniszczyć. Nawet nie odpowiadaj na ten post, gdyż już kończymy TWÓJ temat. Wyraziłeś poglądy i starczy. Kolejne zbędne posty będą traktowane jako OFFTOP.

Zapraszamy serdecznie na serwer!

Opublikowano

Zapraszamy na serwer! Niedługo nowe mody.

a można wiedzieć jakie mam pare propozycji jak cos napisz w grze player ;3

Opublikowano

serwer dobry ale ja mam jedno zastrzeżenie rozmiar pliku do pobrania i rozmiar pliku skanowanego różnią sie dość dużą liczbą prosze o uaktualnienie skanu jeżeli poprostu jest przezstarzały

przeskanowałem ten drugi plik (no jest większy kompresja ta sama)

ale virusów virustotal nie znalazł więc to u góry skreślone

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

serwer dobry ale ja mam jedno zastrzeżenie rozmiar pliku do pobrania i rozmiar pliku skanowanego różnią sie dość dużą liczbą prosze o uaktualnienie skanu jeżeli poprostu jest przezstarzały

przeskanowałem ten drugi plik (no jest większy kompresja ta sama)

ale virusów virustotal nie znalazł więc to u góry skreślone

Wirusów nie ma i tego się obawiać nie musisz, gdyż i tak nie możesz się logować na premium, bo nie działa jeszcze.

Opublikowano

Dowiedziałem się że GameMaster miał nick na literę "M"

Coś M....M

Należał do gildii na literę K

Sam jestem ciekaw kto był taki mądry, może znam :)

Opublikowano

Dowiedziałem się że GameMaster miał nick na literę "M"

Coś M....M

Należał do gildii na literę K

Sam jestem ciekaw kto był taki mądry, może znam :)

Chwilowo mamy jednego GameMastera na literę G, a jest nim GodFather, był też Ashern, ale został wyrzucony za kopanie rud na /fly.

Opublikowano

Nareszcie grałem kiedyś na poprzednich wersjach.

Na 100% będę grał.

Nick : T3Di

Milo, że kolejny gracz starej edycji u nas zawitał! Obyś został z nami na dłużej, przynajmniej mam taką nadzieję. :)

Opublikowano

dodaj liquid exp i dimensional door

Pzdr:Player

A liquid exp to nie jest coś związanego z build craft'em? Tu nie będzie modów technicznych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...