Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] SkallCraft [100 SLOTÓW] [Wojny Gildii + MODY] [Własny Launcher] [Nowe bronie, zbroje i przedmioty] [No-Premium] WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY

`HultaJ`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pfrryy już polowa serwera zbanowana za bugowanie a reszta jeszcze na x-ray ciksa -_-

Szukam wszystkich osób, które w jakiś sposób oszukują na naszym serwerze. :)

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
~~~~~~~~~~~~~~~~~! UŻYTKOWNICY PREMIUM LOGOWAĆ SIĘ JAKO NO-PREMIUM !~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeżeli masz problem ... id is dismatched, wystarczy, że:

1. Wejdziesz do %appdata%

2. Usuniesz (zależnie od wersji) .SkallCraft lub SkallCraft

3. Odpalisz launcher na nowo,

4. Cieszysz się z gry.

JEŻELI MASZ END OF STREAM:

1. Wejdź do %appdata%

2. Wejdź do SkallCraft, następnie w nim jest folder .minecraft - przekopiuj CAŁĄ ZAWARTOŚĆ

3. Wklej zawartość do .minecraft.

4. Odpal minecraft'a STARYM launcherem, nie tym nowym z 1.6.2

ALBO

WŁĄCZ SWOJE KONTO ZAMIAST PREMIUM TO NOPREMIUM

Opublikowano

Cóż... od dawna śledzę scene modyfikowanych serwerów (nie wliczająć modów nowoczesnych maszyny, generatory itd) i muszę przyznać, że ten jest w czołówce (jak nie najlepszym) jeżeli chodzi o ilość graczy jednak jakieś konkrety będzie można wysnuć po pierwszym miesiącu działania, bo aktualnie jesteście świeżynką i jest zainteresowanie. Zobaczymy co zdołacie zatrzymać graczy na dłużej. Tak czy siak życzę powodzenia.

tak masz racje pitbull

server jest liderem na modach oby się utrzymał jak najdłużej szczerze nie sadziłem że server bez modów 'technicznych " typu industrialcraft czy buildcraft może się spodobać graczą

a tutaj po niecałym tygodniu czasu nawet 1 najlepszej rudy nie zdobyłem xD

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

tak masz racje pitbull

server jest liderem na modach oby się utrzymał jak najdłużej szczerze nie sadziłem że server bez modów 'technicznych " typu industrialcraft czy buildcraft może się spodobać graczą

a tutaj po niecałym tygodniu czasu nawet 1 najlepszej rudy nie zdobyłem xD

Sądzę, że to będzie jeszcze trwało przez bardzo długi czas. ;)

Opublikowano

Ale super serwer itemki ludzie maja z admina np ja dostałem tartarite eq najlepsze od sponsora serwera..
Odkryliśmy buga na nieskończony kilof dostaliśmy bana za nieumyślne zbudowanie kilofa..

Nie polecam serwera sam głowy właściciel obrażał mnie jak i mojego kumpla jak chcieliśmy wytłumaczyć..

Sposob na bugowanie kilofa :
1. Bierzesz 2 kilofy ( takie same lub inne )
2. Kopiesz 1 kilofem
3. Gdy kopiesz, zmien szybko na 2giego kilofa , rozwal 1 cobbla i zmien szybko na 1
4. VOILAA :D

A i serwer jest tylko dla kasy wszystko można prawie kupic za SMS!

Opublikowano

Ale super serwer itemki ludzie maja z admina np ja dostałem tartarite eq najlepsze od sponsora serwera..

Odkryliśmy buga na nieskończony kilof dostaliśmy bana za nieumyślne zbudowanie kilofa..

Nie polecam serwera sam głowy właściciel obrażał mnie jak i mojego kumpla jak chcieliśmy wytłumaczyć..

Sposob na bugowanie kilofa :
1. Bierzesz 2 kilofy ( takie same lub inne )
2. Kopiesz 1 kilofem
3. Gdy kopiesz, zmien szybko na 2giego kilofa , rozwal 1 cobbla i zmien szybko na 1
4. VOILAA :D

A i serwer jest tylko dla kasy wszystko można prawie kupic za SMS!

Bug naprawiony. :]

Opublikowano

Nie zapominaj..

Sprawdziłem egypt. Jesteś **** nie da się nic zrobic

Zachowanie admina ze serwera

Opublikowano

No dobra, tak więc na tym etapie zakończyla się twoja przygoda na tym serwerze, w sumie... Sam tego chciałeś. Cześć.

Zapraszamy na serwer, dobijmy 65 osób!

Opublikowano

No sory nie muszę tam grac i tak niedługo wasz sponsor nie będzie miał pieniążków od mamusi ( tak tak wiem tak on powiedział ze mama płaci za serwer..)
Wiec padnie max miesiąc będzie działać jeszcze..

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich na serwer! Nie przejmujcie się opiniami niektórych hejterów, gdyż oni po prostu dostali banicje za to, że ukrywali bugi! Nie warto siedzieć na serwerach i kopać stone'a, u nas macie wiele możliwości!

Opublikowano

Swietny serwer

Zabawa bez nudy na dlugie tygonie jak nie miesiące Polecam

Dziękujemy za opinie, jeszcze lepszą będziesz miał niedługo!

Opublikowano

I zajebiscie nosz kurwa nowa mapa ahahaha to juz bedziesz mial stado graczy ja pierdole znowu to samo robisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...