Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] SkallCraft [100 SLOTÓW] [Wojny Gildii + MODY] [Własny Launcher] [Nowe bronie, zbroje i przedmioty] [No-Premium] WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY

`HultaJ`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko dobrze się zapowiada, miałem już wejść zaraz po starcie ale miałem przeczucie i tego nie zrobiłem. Osobista prośba: Włączcie serwer jutro ok. 22:00 :P to będę mógł zarwać nockę xD

bipsMal.png

Opublikowano

Jak są zrobione gildie(chodzi mi czy na pluginach czy umownie, czyli admin dodaje do gildii itp.)?

Gildie robisz sam dzięki pluginowi Factions, nikogo nie będziemy ograniczać. ;)

Opublikowano

To chu****, nie lubię tego moda. O ile pamiętam w nim jest przyjmowanie terenów itp.

Ostatnim razem jak grałem na serwerze z tym modem to co chwile się gildie zmieniały, były okradane i w ogóle była ******.

Nie mówiąc już, że było pierdyliard tych frakcji.

Opublikowano

Omg, hultaj przemysl sprawe. Z czystych serwerow PVP + Factions robisz gowno. Jakis jebane parkoury dodajesz i jakies pierdoly ;/ to jest inny server na ktorym nikt nie bd gral ;/.

Omg, hultaj przemysl sprawe. Z czystych serwerow PVP + Factions robisz gowno. Jakis jebane parkoury dodajesz i jakies pierdoly ;/ to jest inny server na ktorym nikt nie bd gral ;/. ;p

To jest dla ludzi, którzy będą chcieli sobie robić coś innego niż tylko walczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...