Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] SkallCraft [100 SLOTÓW] [Wojny Gildii + MODY] [Własny Launcher] [Nowe bronie, zbroje i przedmioty] [No-Premium] WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY

`HultaJ`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie ip ?

@edit

juz mam :>

@edit2

skad mozna wziasc starego launchera?

Stary launcher już nie funkcjonuje, był zbugowany.

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JEŻELI MASZ END OF STREAM:

1. Wejdź do %appdata%

2. Wejdź do SkallCraft, następnie w nim jest folder .minecraft - przekopiuj CAŁĄ ZAWARTOŚĆ

3. Wklej zawartość do .minecraft.

4. Odpal minecraft'a STARYM launcherem, nie tym nowym z 1.6.2

Opublikowano

Nie jestem wybitnym programistą, więc nie będę udawał, że wszystko potrafię. No i co? Źle ci z tym, że launcher nie mój? Naprawdę, zbędne komentarze...

Staramy się wyeliminować błędy, gdy serwer wyłącza się sam z siebie.

Opublikowano

Dzięki za opinie, lecz staramy się robić jeszcze lepiej, aby przyciągnąć większą rzeszę graczy i by przekonali się, że SkallCraft powrócił. ;)

Opublikowano

Serwer niczego sobie, dzisiaj stoczylem wojne, bardzo fajnie :P Najlepszy jest wybor duzej ilosci itemow przez co nawet wrogowie nie wiedzieli w co sie ubrac, (Butki prot 4 mieli :D) Serwer 9/10 z powodu takich ... malych ale jednak lagow, czaasami serwer sie wylaczy, dalbym 8/10 ale ... Serwer posiada 92 modyfikacje i na singlu mi czesciej spadaja fps niz na serwerze :P

Opublikowano

Serwer niczego sobie, dzisiaj stoczylem wojne, bardzo fajnie :P Najlepszy jest wybor duzej ilosci itemow przez co nawet wrogowie nie wiedzieli w co sie ubrac, (Butki prot 4 mieli :D) Serwer 9/10 z powodu takich ... malych ale jednak lagow, czaasami serwer sie wylaczy, dalbym 8/10 ale ... Serwer posiada 92 modyfikacje i na singlu mi czesciej spadaja fps niz na serwerze :P

Dzięki za opinie i zapraszamy na serwer, gdyż jest was mało!

Opublikowano

Malo to za malo powiedziane na ten serwer, mozna powiedziec ze jak na serwer, to nikt nie gra xD Ludzie powinni klocic sie o wolny slot .

Opublikowano

Spoko serwer fajne mody, mili admini, brak lagow

Tyko zmiencie w prezentacji to ze serwer ma byc za tydzien, bo przez to dopiero dzisiaj ogarnolem ze sewer juz on :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...