Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] SkallCraft [100 SLOTÓW] [Wojny Gildii + MODY] [Własny Launcher] [Nowe bronie, zbroje i przedmioty] [No-Premium] WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY

`HultaJ`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I zajebiscie nosz kurwa nowa mapa ahahaha to juz bedziesz mial stado graczy ja pierdole znowu to samo robisz

Gracze poodchodzili, gdyż ludzie najzwyczajniej w świecie używali dziur w sklepie, itd. Mieli masowo najlepsze rudy, zniechęcali nowych graczy, aż 50% odeszło z serwera.

bedzie reset mapy i itemów ? dlaczego mamy tak dlugo czekać co bedziecie tak długo robic?

Będziemy wgrywali nowe mody, atrakcje, zabawy, optymalizacje i zmieniali maszynę.

Liczymy na was na otwarciu po aktualizacji!

• Odpowiedzi 604
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikt nie wejdzie bedziesz mial 0 graczy hehahhahah

post-744913-0-87412800-1374666541.jpg

Hultaj jak kradnie konta z miecrafta i kase :D

Opublikowano

Okay, dzięki za opinie.

Nie będziecie zażenowani tym co zobaczycie na starcie, damy wam coś, czego nie widzieliście nigdy na scenie minecrafta!

Opublikowano

Reset się mapy przyda. Wszyscy mieli all tartarite który był surowcem bardzo bardzo rzadkim. Trudno było nowym graczom zacząć gre

Opublikowano

Serwer jest dobry, administracja robi wszysko aby zadowolić graczy. Poczekamy do 27 i zobaczymy co ogarną. Mi trochę szkoda tej zmiany mapy. (Dzien wcześniej wykopałem 30stackow obsydianu -.-) No ale nie mam im tego za złe.

Poczekamy zobaczymy; )

Opublikowano

Serwer jest dobry, administracja robi wszysko aby zadowolić graczy. Poczekamy do 27 i zobaczymy co ogarną. Mi trochę szkoda tej zmiany mapy. (Dzien wcześniej wykopałem 30stackow obsydianu -.-) No ale nie mam im tego za złe.

Poczekamy zobaczymy; )

Dzięki bardzo, zobaczycie już niedługo, że się opłacało!

Dodaliśmy już 2 nowe mody, niedługo będą one dostępne w launcherze!

Opublikowano

Mnie w tym jedno denerwuje, jakiś tydzień temu wiedziałem że server postoi max. 1 tydzien i koniec....

Rezultat ?

Po kilku dniach ciężkiej gry, zdobywania , kopania, walczenia wszystko trace.

Nie pamiętam żadnej edycji tego servera by przetrwała max 2tyg.

Dla mnie to przykre, bo wiele serverów stoi po 1-2 miesiące nawet do pół roku i to jest fajne.

PS. ja o żadnym bugu nie słyszałem, a graczy wczoraj było 65/65

Opublikowano

Mnie w tym jedno denerwuje, jakiś tydzień temu wiedziałem że server postoi max. 1 tydzien i koniec....

Rezultat ?

Po kilku dniach ciężkiej gry, zdobywania , kopania, walczenia wszystko trace.

Nie pamiętam żadnej edycji tego servera by przetrwała max 2tyg.

Dla mnie to przykre, bo wiele serverów stoi po 1-2 miesiące nawet do pół roku i to jest fajne.

PS. ja o żadnym bugu nie słyszałem, a graczy wczoraj było 65/65

Graczy wczoraj było 50/65 w najlepszym czasie, dzisiaj bylo 35/65, było CO RAZ GORZEJ, możliwe, że ty nie zwracałeś na to uwagi. Było trzeba działać zanim coś się gorszego stanie.

Obiecuję (możliwe, że już nie macie do mnie zaufania, w sumie... Ja mam sam do siebie.), że ta edycja będzie na dłużej a sam serwer nie upadnie teraz, bo wszystko idzie na razie dobrze, a mogło być świetnie.

Opublikowano

~~~~~~~~~~~~~~~~~! UŻYTKOWNICY PREMIUM LOGOWAĆ SIĘ JAKO NO-PREMIUM !~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeżeli masz problem ... id is dismatched, wystarczy, że:

1. Wejdziesz do %appdata%

2. Usuniesz (zależnie od wersji) .SkallCraft lub SkallCraft

3. Odpalisz launcher na nowo,

4. Cieszysz się z gry.

JEŻELI MASZ END OF STREAM:

1. Wejdź do %appdata%

2. Wejdź do SkallCraft, następnie w nim jest folder .minecraft - przekopiuj CAŁĄ ZAWARTOŚĆ

3. Wklej zawartość do .minecraft.

4. Odpal minecraft'a STARYM launcherem, nie tym nowym z 1.6.2

ALBO

WŁĄCZ SWOJE KONTO ZAMIAST PREMIUM TO NOPREMIUM

Opublikowano

ahh a tak się napracowaliśmy nad gildią ... mogłbyś wymienić pare nowych modów które dodacie?

Pozdro MrVogo

Opublikowano

HultaJ to będzie ten reset mapki ?

lol nie umiesz czytać ? Oo będzie..

Ja z chęcią wbije :]

Denerwujące było to że prawie każdy biegał w najlepszym eq -.-

Opublikowano

ahh a tak się napracowaliśmy nad gildią ... mogłbyś wymienić pare nowych modów które dodacie?

Pozdro MrVogo

Mo'Creatures, Balkons Weapons Mod i Bibliocraft.

HultaJ to będzie ten reset mapki ?

Zdecydowaliśmy się zrobić.

lol nie umiesz czytać ? Oo będzie..

Ja z chęcią wbije :]

Denerwujące było to że prawie każdy biegał w najlepszym eq -.-

Miło mi niezmiernie, mam nadzieje, że się spodoba.

Opublikowano

i stało się to co miało się stać

na początku wszystko ładnie pięknie dużo graczy było (65 raz) i nagle zachciało wam się resetu i dupa ciekawi mnie tylko ile ludzi będzie grać po resecie

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Metallurgy, a więc najsilniejszy Enderite :C

Tak szczerze, zapamiętałem poprzednie edycje SkallCrafta jako chujowe i marne, może ta będzie lepsza, sądzę przez to, że usunęliście SimpleOres, przez które szybko można być super koksem

Biorę udział w losowaniu - kotkowski

enderite, nie jest najlepsze tylko Tartarite pozdrawiam wszystkich MathevPL : )

Opublikowano

i stało się to co miało się stać

na początku wszystko ładnie pięknie dużo graczy było (65 raz) i nagle zachciało wam się resetu i dupa ciekawi mnie tylko ile ludzi będzie grać po resecie

Nie było 65, tylko dzień przed przerwą 35, więc nie wygadaj głupstw.

Opublikowano

Czekam na serwer z nie cierpliwoscia !

Bedzie reset mapy ? ;c

jak tak to szkoda bo w chuj sie rozbudowalem z moja gildia !

Pozdrawiamy Immortals !.

Opublikowano

Chcemy wam zrobić serwer taki, że żadna konkurencja nie będzie nam straszna. ;)

Co do resetu, to niestety, ale to było jednorazowe działanie, kolejny będzie za 2 miesiące, gdyż wyeliminowaliśmy wszystkie bugi.

Opublikowano

Już za dwa dni ujrzycie jedną z najlepszych edycji SkallCrafta jaka mogła być, maszyna potwór. Mam nadzieję, że ten serwer wam się spodoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...