Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zmieniac Wyglad Zbroi I Skilli

napek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

granny viwer ? jak tak to łap linka :

http://www.radgametools.com/down/Granny/gr2_viewer_setup.exe

@down : ani trial ani demo :)

nie nie mam .. nie będę wydawał 10k $ w błoto jak się słabo na grafice znam ..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

UP @

FileExtractor musi się znajdować w głównym katalogu KONTA i gdy próbujesz odpalić w cmd to wpisz fe.exe i później ścieżkę do folderu pack

Opublikowano

Tak tak tak, bla bla bla, tak zrobiłem! FileExtractor jest w C:\Documents and Settings\Konto, zmieniłem main.cpp na fe.cpp, wpisuję w CMD fe i nic.

scour-banner-468x60-1.png
Opublikowano

@UP dobrze zrobiłeś musisz jeszcze zmienic Metin2FileExtractor.exe na Fe.exe i main.cpp na Fe.cpp i bedzie działalo trzeba prubowac dopuki sie nie zrobi xDpozdro

Opublikowano

Hehe, szybciej to odkryłem niż napisałeś, ale dzięki ^^ Zatrzymałem się na punkcie z "utworzą się pliki PC.eix, PC.epk", wcale te pliki mi się nie tworzą.

scour-banner-468x60-1.png
Opublikowano
14. Przeciagamy „RootPackGen.xml” na ikonke ”m2”, mamy spakowane PC, utworza nam się w D&S pliki. PC.eix i PC.epk

Zatrzymałem się na punkcie z "utworzą się pliki PC.eix, PC.epk", wcale te pliki mi się nie tworzą.

@UPbo jak dopisałeś w RootExtract swoja ścieżkę do folderu pack i dopisałeś "\pc" to ci się nie tworzą te pliki tylko odrazu zamieniają w folderze pack w metinie

Opublikowano

UP, nie chce kasy ani nic, juz sie w to nie bawie :P wole oryginalne kolory zbroi i innych pierdół.

Pozdrawiam.

xfz40l.jpg

Opublikowano

może już nie długo wytaruje mój serwer hamachi z takimi zmienionymi zbrojami

Pozdrawiam

Opublikowano

elo... help me xD Gdy otwieram normalnie warrior_4 patrz Rysunek 1 Widzę go ... normalnie

Beznzvu.jpg

ale kiedy otwiera się w paint.NET patrz rysunek nic nie widzą

22.jpg

:( Vi kdos ?

Opublikowano

bo musisz wejsc w rysunek przez IrnfaView i wcisnac file > save as > i na dole wybrac JPG jako obrazek i zapisac gdzie ci sie spodoba a potem se

go otworzyc przez paintnet i jak juz zmienisz kolory to zconwertowac programem Imageconventerplus i bedzie dzislalo

Gość pawdoh/Vasker
Opublikowano

Witam panowie wszystko u mnie pieknie do momętu 14. Przeciagamy „RootPackGen.xml” na ikonke ”m2”, mamy spakowane PC, utworza nam się w D&S pliki. PC.eix i PC.epk nie tworzy mi się żaden plik PC nigdzie ani w D&S ani w D&S/moja nazwa moze powiedzielibyscie mi co robie xle pozdro Pawdoh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...