Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zmieniac Wyglad Zbroi I Skilli

napek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam inny problem gdy wypakowuje np. PC lub locale_pl to jest dobrze ale gdy chcę wypakować item to jest błąd i są dwie opcje wyślij raport o błędach lub nie wysyłaj. Co zrobic??

Śmieszny Filmik Śmieszny filmik :P

(L) EveR

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam net.frameworka 3.5 i jak w CDM wpisuje Fe to nic nie wyskakuje tylko pisze nazwa 'Fe' nie jest rozpoznawalna jako polecenie ........ o co biega?? Mam XP SP2 jak ktoś wie jak mi pomóc to niech napisze na GG:3423798

Opublikowano

Zna ktoś może gotowe tekstury zbroji itp ??? Jak tak to prosze o linki dam + S i bardzo dobry poradnik mogła byś wystawic mi na neta mi tą zbrojke i wogle bardzo prosze ")

Zbieram +.

Opublikowano

@up

http://www.mpcforum.pl/topic/100021-tut-rozpakowane-pliki-z-klienta/page__p__643613__fromsearch__1entry643613

rozpakowane pc , locale , etc , bgm chyba nie pamiętam:p i jakieś mapy wypakowane i uploadowane przez mnie ;>

@Axee zmieniłeś nazwę plików na Fe i wypakowałeś w C:\Documents&Setting\Twoja nazwa ?

@karpiu zły paker ;>

Opublikowano

@up tak da się do każdego klienta musisz tylko podmienić pc.eix i pc.epk podmienić w folderze "pack" z chińskim klientem.

Opublikowano

Mam net.frameworka 3.5 i jak w CDM wpisuje Fe to nic nie wyskakuje tylko pisze nazwa 'Fe' nie jest rozpoznawalna jako polecenie . Mam XP SP3 jak ktoś wie jak mi pomóc to niech napisze na GG:874483

Opublikowano

@ Karpiu, może masz ten problem co ja. Nie pojawiają sie pliki eix i epk. Tylko od razu podmieniają się w folderze pack z metkiem :/

65994253024037513199.png
Opublikowano

U mnie też się często dzieje, że przy przeciąganiu pliku nie pojawiają mi sie spakowane pliki. Ale mam na to sposób :P W Wierszu poleceń (Uruchom-> cmd) przechodzimy do katalogu z archiverem i wpisujemy m2 nazwapliku.xml. I jeśli nie można spakować to pokazuje w czym leży błąd.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nigdzie nie mogę znaleść tego item_proto . Gdzie on jest ?? :/

Musisz rozpakwoac locale FileExtractorem i tam wlasnie masz to czego szukasz, pozniej ten folder co Ci rozpakuje po prostu wklejasz do swojego metina :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

A moze mi ktos powiedziec gdzie znajde fryzury dla chlopaka ninja? bo w folderze assasin/hair sa fryzury dla dziewczyn mi sie wydaje :P

Opublikowano

Sorka, że znowu poruszam ten temat, ale... Czy wiadomo co trzeba zrobić, aby zbroje na +9 nie świeciły się tak jasno (u mnie są one praktycznie białe jak... hmm... kartki na ksero xD).

Jeśli ustawiam Specular na 10 wszystkie to jest tak samo jakbym ustawił wszystkie na 20 -.-

Jak ktoś coś wie to pisać :P

65994253024037513199.png
Opublikowano

Sorka, że znowu poruszam ten temat, ale... Czy wiadomo co trzeba zrobić, aby zbroje na +9 nie świeciły się tak jasno (u mnie są one praktycznie białe jak... hmm... kartki na ksero xD).

Jeśli ustawiam Specular na 10 wszystkie to jest tak samo jakbym ustawił wszystkie na 20 -.-

Jak ktoś coś wie to pisać :P

Zeby jakos sie roznily uztsawiasz na +9 specular 25 na +8 20 i tak dalej :P zmniejsza sie co 5 i beda innaczej wygladaly :P

xfz40l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...