Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zmieniac Wyglad Zbroi I Skilli

napek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up2 Folder locale masz po rozpakowaniu "locale_pl" wklejasz go wtedy do metka

Up1 Jak Ci sie tak dzieje to znaczy ze to co wypakowales ma inna zawartosc niz to co chcesz spakowac :P i gryzie to sie z pakerem dlatego Ci nie pakuje :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

ak wpisze fe..... to mam takie cos a jak wcisne dowolny klawisz to mi wraca znowu do pozycji wyjsciowej o co chodzi? mam xp SP2 FW 3.5 ???

5929a2697b761_post-68948-12627222364.jpg

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

O nic nie chodzi dobrze masz :) za pierwszym razem wlacza Ci sie instrukcja to co na ss-ie jest za drugim razem juz wklepujesz lokacje swojego "pack" :P

xfz40l.jpg

Opublikowano

no to teraz klikam enter wpisuje Fe C:\Program Files\longju\pack Pc i mam znowu to co na screenie i tak w kolko <?>

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Opublikowano

po daniu entera mam tak:

5929a3b70a2bc_post-68948-126272283777.jpg

Opublikowano

No i teraz powinna isc lokacja metka i powinno Ci sie rozpakwoac w D&S/Twoja Nazwa/ do folderu Output jak Ci nie rozpakowuje to nie wiem o co biega :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

problem rozwiazany okazalo sie ze ze nie wstawilem "" :P FAjny tut masz 5

Opublikowano

Bo jak wpisujesz to tak Ci sie robi, a jak przeciagniesz folder do FE to Ci sie automatycznie "" robia :P dzieki za pochwalke :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

Wciąż mam ten sam problem... Wypakowałem FileExtractore Pc i tym rootextract.xml, pojawił się plik rootpackgen.xml, a w source już mam wszystko tak jak chcialem... i jak przeciągam te rootpackgen na m2 to mi się pojawia na 1sekundę czarne okienko i nie wiem co mam źle... i nic nie dodawałem do tego source pliku.

Śmieszny Filmik Śmieszny filmik :P

(L) EveR

Opublikowano

A edytujesz Polskie pliki czy koreanskie? :P bo na koreanskich tak jest ze nie pakuje najlepiej robic na polskich :P jak cos to wrzuce Ci pakera dobrego do tego co chcesz :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

To w takim razie problem moze byc jeden :) w pliku rootpackgen.xml nie zmieniles output powino byc tak dla PC

<Action type="create" output="pc">

innej opcji nie widze :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

Witam ma problem z polyskiem zbroi zrobiłem sobie boga i stal nowa i strasznie sa jasne jak to zmienic ? albo kto by mi zmienil to w item_proto i podeslal plik ?

5929a3b772d41_post-89945-12627263487_thumb.jpg

5929a3b87f324_post-89945-126272641054_thumb.jpg

5929a3b948689_post-89945-126272644064_thumb.jpg

ban.gif

Opublikowano

Za ten polysk odpowiada w item_proto ktory trzeba z edytowac tak jak pisalem "Specular" max ustawic 25 i nie bedzie takiego polysku :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

hmm a gdybym dal item_proto ? tylko bys mi zmienil nazwe stali na Zbroja Z Czerwonego Smokaitem_proto.zip

Masz lap :) Nowe item_proto juz ze zmienionym specular dla stali :) i item_proto_dump :P

http://www.speedyshare.com/files/20169647/item.rar

xfz40l.jpg

Opublikowano

wy tez macie te rysunki w czarnobieli?

czarno.bmp

Opublikowano

o cos takiego

5929a400d80d2_post-68948-126278295444.jpg

Opublikowano

Masz takie cos, bo :) albo w programie graficznym negatyw ustawiles, albo nie zcrackowales programu do robienia plikow .dds :)

xfz40l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...