Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zmieniac Wyglad Zbroi I Skilli

napek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co jeśli nie mam dysku D?

Istnieje jakaś inna możliwość zmiany tekstur nie posiadając danego dysku?

02758850976702993171.png
  • Odpowiedzi 295
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napek wiem że to nie na temat, ale wiesz jak zmienić aby zbroja świeciła się np +0 tak jak na +9 ? Proszę o odp.

Tak wiem ale wtedy nie mozesz zmienic textur :) po prostu wszedzie specular po 100 ustaw

Spopi Jesli ktos nie ma dysku to nie wiem Mozna po probowac edytowac plik Index w Pack, N++ i w nim wlasnie sa podane sciezki ;] i tam mozna zmienic D np. na C ale nie wiem czy zadziala, nie sprawdzalem ;D

xfz40l.jpg

Opublikowano

A co jeśli nie mam dysku D?

Istnieje jakaś inna możliwość zmiany tekstur nie posiadając danego dysku?

Ja pakuje i mam wszystko ok. Poradnik jak spakować pliki(bardzo łatwy) Kliknij

korneleknew.png

Opublikowano

napek mam problem otóż po zmianie specular ze 100 na 20 stalka świeci mi się jakby własnie była na Specular 100 :/...Kilka razy już próbowałem zmieniać ale nadal to samo :/....Weź może wstaw swoje item_proto te które ci działa poprawnie bo nie wiem czemu ale jak ja zmieniam te Specular ze 100 na max 20 to stalka świeci się nadal tak mocno jak na 100 ....

Opublikowano

napracowales sie wiec 5 i +

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

Witam ja mam takie cos wypakowalem Metin2FileExtractor tak ja napisane do C:\D&S\Pawelek zmienilem nazwy jak w poscie na "Fe" i jak wchodze w Start-Uruchom i wpisuje "CMD" otwiera mi sie okno i jak pisze "Fe" to wyskaj\kuje mi taka informacja Nazwa "FE" nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnetrzne i zewnetrzne, program wyjkonywalny lub plik wsadowy.

Wie ktos co jest nie tak?

Opublikowano

Musze odświeżyć ponieważ mam problem a do tego zakładać temat nei wypada.

No więc, wszystko ok.  Tylko jak przeciągam potem RootPackGen na ikonke m2 to wyskakuje czarne okno i szybko znika, nic się nie dzieje, PC się nie pakuję. 

Proszę o pomoc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
20. Tutoriale starsze niż tydzień będą zamykane w celu uniknięciu spamu, wszelkie pytanie wtedy prosimy kierować do autorów na pw.

Zamykam ;)

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...