Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze więc, będziemy pewnie głównymi Grupami w Klanach na tym serwerze. Ogłoście wszystko swoim ludziom. [Kilka Razy Menelowi].

Opublikowano

Przemek. To że jutro będzie start, nie jest pewne. A już na pewno nie jest pewna godzina.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Keerok stwierdził, że woli założyć własny klan, z powodu jego zatargów z ortografią menela. W sumie miał rację, ale ja tu i tak siedzę tylko for fun, więc mi to lotto czy klan upadnie czy się utrzyma. Na pewno też nie upadnie z powodu menela, bo menel aż taki potężny nie jest aby nam klan rozpierdolić.

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Keerok stwierdził, że woli założyć własny klan, z powodu jego zatargów z ortografią menela. W sumie miał rację, ale ja tu i tak siedzę tylko for fun, więc mi to lotto czy klan upadnie czy się utrzyma. Na pewno też nie upadnie z powodu menela, bo menel aż taki potężny nie jest aby nam klan rozpierdolić.

Zatargów z ortografią menela powiadasz?

Nie chodzi tylko o menela.

Ale nie "wywlekajmy" prywatnych spraw na forum ;)

Opublikowano

Znaczy ja tylko seTT-owi tłumaczyłem :)

//Można jakoś pomóc w reklamowaniu serwara albo cus ?

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Znaczy mam kumpli co siedzą nie na mpc a wyłącznie na craftsi*ie.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Cześć, siema, witajcie.

Chciałem Wam tylko oznajmić, że jak na razie nie ma co się szykować do startu.

Zostało nam jeszcze całkiem dużo do zrobienia, więc nie jestem w stanie powiedzieć kiedy będzie przewidywana data startu.

Jak na złość, gdy chcemy wszystko zrobić jak najprędzej wychodzi wiele innych rzeczy do zrobienia i błędów do naprawienia.

Mam nadzieję że będziecie wyrozumiali i jeszcze chwilę cierpliwie poczekacie, huh?

Pozdrawiam,

humannus.

Opublikowano

To zrozumiałe przecież było pisane żeby do tej daty startu nie przyzwyczajać się bo jest ona tylko w przybliżeniu do założeń.

Uczeń
Opublikowano

Zawsze lepiej chwilę dłużej poczekać, niżeli dostać serwer z bugami, błędami itp. itd. ^^

Mam jeszcze pytanie, czy na serwerze będzie jakiś system więzienia ? Motyw z pojmaniem jeńców przez nacje, czy coś w tym stylu, wydawałby mi się bardzo ciekawy. ; >

Opublikowano

@UP Popieram, bardzo fajny pomysł ;)

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Zawsze lepiej chwilę dłużej poczekać, niżeli dostać serwer z bugami, błędami itp. itd. ^^

Mam jeszcze pytanie, czy na serwerze będzie jakiś system więzienia ? Motyw z pojmaniem jeńców przez nacje, czy coś w tym stylu, wydawałby mi się bardzo ciekawy. ; >

Tak, byłby bardzo ciekawy, tylko jak to przenieść do Minecrafta ;>

Najchętniej przeniósłbym wszystkie rzeczy z Metro, ale nie jestem w stanie ;)

Uczeń
Opublikowano

@Up

Nie znam się na pluginach i ogólnie na modyfikowaniu Minecraft'a, ale nie dałoby się jakoś zmienić plugin Jail? Oczywiście, do niczego nie namawiam, ani nic nie sugeruje, tylko pytam. ;)

Opublikowano

Cześć, siema, witajcie.

Zostało nam jeszcze całkiem dużo do zrobienia, więc nie jestem w stanie powiedzieć kiedy będzie przewidywana data startu.

Jak na złość, gdy chcemy wszystko zrobić jak najprędzej wychodzi wiele innych rzeczy do zrobienia i błędów do naprawienia.

Mam nadzieję że będziecie wyrozumiali i jeszcze chwilę cierpliwie poczekacie, huh?

Pozdrawiam,

humannus.

Wielka szkoda, no ale trudno. Liczę na jak najszybszy start!

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Cześć, siema, witajcie.

Pozdrawiam,

humannus.

Na następny raz nie podawaj przybliżonej daty startu, bo dzieciaki się będą wkurzać ;/

Opublikowano

Jejku, Coś mi się zdaję, że pojutrze będzie niezły spam ;3

A Tak poza tym, Hum mma jeszcze jedno pytanko. Czy te''Grupy'' będą płatne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...