Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ!] Metro 2033 [YOUTUBER][PVP][RPG][NO MODS!][NAGRODY!][AUTORSKIE PLUGINY]

humannus

Ankieta  

952 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
    • Nie (wyja?nij poni?ej, przyjmiemy krytyk? i postaramy si? zmieni?)
    • Nie wiem
  2. 2. Serwer premium czy non-premium?

3. 3. Czy chcesz aby na serwerze by?y bronie (pistolety, itd.), czy tylko ?uki i miecze?

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

@Up

Nie. :/ Serwer wystartuje dopiero 18-19 Lipca, było to już pisane wiele razy ;_;

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponowałbym w nagłówku pierwszej strony walnąć wielki napis :

SERWER STARTUJE PO 18 LIPCA !

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Uczeń
Opublikowano

@Up

No tak, ale ta wielka ilość osób jak nie ma co robić powinna poczytać komentarze : p Przecież na stronę przed było napisane, że startuje 18-19.

Opublikowano

@up

Bo oni zobaczą prezentacje , podnieta (o jej jaki zajebist* serwer) i z tej całej podniety lecą walić komentarz kiedy start , i w dodatku robią to bez czytania ze zrozumieniem postów innych użytkowników. Taka jest moja opinia na ten temat.

Opublikowano

Hmm, nie każdemu chce się czytać 18 stron jednego tematu tylko i wyłącznie po to, aby się dowiedzieć czy dane pytanie zostało już zadane czy nie...

Opublikowano

To ja zaczne.

Najwcześniej 18-19 lipca START serwera.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Uczeń
Opublikowano

@Up

Oj tam, chłopak się stara i robi duże postępy, a na ogół to dobrym humorem od niego tryska, że tak powiem ^^

Opublikowano

Jeszcze jedno, Trzeba ustalić, do jakiego ''Teamu głównego'' będziecie szli. Nasza Grupa Rezerwuje Czerwone Tunele. Macie do wyboru jeszcze dwa.

Uczeń
Opublikowano

Nasza rezerwuje niebieskie. Mówiąc "Teamu Głownego" masz na myśli Nacje?

Może teraz będę pisał tym kolorem, żeby łatwiej zapamiętać teamy? ;)

Opublikowano

@JFG

Czyli wybieramy WOGN-(na Polskie Walka-Okolicznościowo-Grupowo-Narodowa). I Jay lepiej gdybyś pisał tym kolorem , gdyż wygląda to ładniej i estetyczniej.

Opublikowano

@JFG

Niebyt mnie zrozumiałeś, a może ja źle wytłumaczyłem. Na Serwerze będą 3 Nacje. Oto one:

-Hanza (Związek Stacji Linii Okrężnej) – stacje znajdujące się na "okręgu" Moskiewskiego metra. Ostoja kapitalizmu. Przez wiele lat ich mieszkańcy prowadzili wojny z Linią Czerwoną.

-Linia Czerwonakomuniści, którzy zamieszkują Linię Czerwoną. Prowadzili długą, wyniszczającą wojnę z Hanzą o stację "Plac Rewolucji". Konflikt zakończył się rozejmem. I sekretarzem Komunistycznej Partii Metra jest niejaki Moskwin.

-Czwarta Rzeszafaszyści, ultranacjonaliści, zamieszkujący stacje Puszkińską, Twerską i Czechowskaja. Wrogo nastawieni do ludności nie-rosyjskiej zamieszkującej metro.

Ja, razem z moją drużyną wybieramy Linię czerwoną. Od ciebie zależy którą nację ty wybierzesz.

Uczeń
Opublikowano

Ahh, wybacz, rzeczywiście źle się zrozumieliśmy ^^ No dobra, ja to jeszcze obgadam z Klanem i myślę, że jutro zdecydujemy. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...