Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję też troszkę edytowac stronę główną serwera :) 

Nie widać ilosci graczy online... nowi nie ogarniają i nie wiedzą ze "Statystyki Serwera" sa na samym dole, a po za tym w dodalbym ranking graczy i gildii na strone główna a nie w oddzielnej stronie :) 

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuję też troszkę edytowac stronę główną serwera :)

Nie widać ilosci graczy online... nowi nie ogarniają i nie wiedzą ze "Statystyki Serwera" sa na samym dole, a po za tym w dodalbym ranking graczy i gildii na strone główna a nie w oddzielnej stronie :)

Nie kminie o co Ci kompletnie chodzi, wszystko jest na stronie głównej i wszystko łatwo znaleźć. Strona jest bardzo przejrzysta. 

Grałem na początku serwera, top1 do czasu aż nie dostałem bana :D

Byłoby bardzo fajnie jakby serwer ruszył od początku dla wszystkich albo zdjąłbyś bardzo stare bany bo ostatnio myślałem nad powrotem z ekipą ale nie chce mi się robić od nowa konta także, ja na razie pasuje.

Pomyśl nad restem ale zdjęciem banów(najlepiej tych z 26 czerwa 2013 :D) ze względu świąt wielkanocnych, które już nie długo idą :)

Serwer jest naprawdę bardzo przyjemny i fajnie się gra. Polecam ;)

Opublikowano

Nie kminie o co Ci kompletnie chodzi, wszystko jest na stronie głównej i wszystko łatwo znaleźć. Strona jest bardzo przejrzysta. 

Grałem na początku serwera, top1 do czasu aż nie dostałem bana :D

Byłoby bardzo fajnie jakby serwer ruszył od początku dla wszystkich albo zdjąłbyś bardzo stare bany bo ostatnio myślałem nad powrotem z ekipą ale nie chce mi się robić od nowa konta także, ja na razie pasuje.

Pomyśl nad restem ale zdjęciem banów(najlepiej tych z 26 czerwa 2013 :D) ze względu świąt wielkanocnych, które już nie długo idą :)

Serwer jest naprawdę bardzo przyjemny i fajnie się gra. Polecam ;)

Chodzi mi o to zeby dodali statystki serwera na samom górę i ranking graczy np. z lewej strony tak jak to jest na pand*ramt2

@edit

A ta rewolucja kiedy bedzie? :D

A i zwiększcie  DMG bosów na mapach ;) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ethiel gdybyś wystartował z nowym projektem, może podobnym do tego, troszkę ulepszonym i bez bugów to miałbyś z 1k luda na starcie ;)

Od wakacji nie mogę znaleźć serwera co by się równał grywalnością do tego :(

Opublikowano

To najłatwiejsze wyjście, ale nie jestem zwolennikiem takich działań.

W swojej karierze miałem tylko jeden projekt, Theris jest drugim projektem, poprzedni projekt trwał rok w 2010 roku.

Nie jestem osobą, która jest za tworzeniem serwerów co 2-3 miesiące, pod nową nazwą z małymi zmianami.

Gracze którzy ciężko pracowali na ekwipunek i postacie na naszym serwerze nie byliby zadowoleni, ja również - bo oszustem nie jestem,

albo gramy fair i jesteśmy szczerzy jak się ma sytuacja, albo ściemniamy i naginamy prawdę.

Chciałbym jednak spróbować postawić serwer na nogi, aby tendencja graczy była rosnąca, to ostatnia deska ratunku, aby nie zawieść aktualnych graczy.

Przygotowanie rewolucji jeszcze trochę potrwa, ponieważ w planach jest wiele modyfikacji i sporo nowości, dzięki którym nie będzie nudno i serwer stanie się nieco przyjemniejszy.

Takie postepowanie sie ceni ;)

Serwer godny uwagi,polecam

Srij9JT.png

Opublikowano

Również serwer jest godny uznania. 

Pełniłem przez krótki okres stanowisko GameMaster'a (Nimu).

Moim zdaniem serwer jest b. dobry, nie mam mu czego zarzucić. 

sygnatura3.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer to totalne dno mam 250 lvl hmm miałem bo przez lamerie co wysyła sms dostałem perma. ciekawe ze oni mi bluzgali i bylo oki 0 banow. ale nasz kochany ETHIEL musialł bo ktoś sms poslał. serv ogólnie dno i warstwa mułu. Pozdrawiam człowieczka ktory to trzyma i nawet nie pogada  o co szło i kto winny jest. ETHIEL jestes niczym i rób nadal pliki i clienta od grudnia a niech AIRES(IZA) i BOREK (ROBERT) liża dupsko za sms. jestes niczym upadles az tak nisko ? proby ratunku? i tak go nie podniesiesz.

Ten człek to Boxxy. poprawia clienta i pliki od pazdziernika. ciagnie kase i lecie w (penisa) same zera. oklepac kogos to styaraja sie wmawiaqc ze czlowiek ich lej ze na SH haha dobrze czytacie to txt pro szamanki (AIRES) lub na wh  lejecie z placu. pozdro max graczy online na dzien dzisiejszy to 30 a ETHIELEK (BOXXY) jeszcze skacze :>(i tak nie wysle smsa :*)

Opublikowano

Serwer to totalne dno mam 250 lvl hmm miałem bo przez lamerie co wysyła sms dostałem perma. ciekawe ze oni mi bluzgali i bylo oki 0 banow. ale nasz kochany ETHIEL musialł bo ktoś sms poslał. serv ogólnie dno i warstwa mułu. Pozdrawiam człowieczka ktory to trzyma i nawet nie pogada  o co szło i kto winny jest. ETHIEL jestes niczym i rób nadal pliki i clienta od grudnia a niech AIRES(IZA) i BOREK (ROBERT) liża dupsko za sms. jestes niczym upadles az tak nisko ? proby ratunku? i tak go nie podniesiesz

Panu już podziękujemy, pokazałeś swój poziom obrażając mnie i graczy na serwerze, za słuszne zbanowanie wedle regulaminu. (korzystanie z hacków - w tym przypadku zasięg na ninja)

Oto załącznik w postaci filmu, który prezentuje przewinienie (atakujesz ów ninja trzy postacie w różnych odległościach)

https://www.youtube.com/watch?v=xf-EG_blMIw

@update

W sumie wiemy ze nie ogarniasz. robisz clienta i pliki serwerowe od hmm listopada?? piszac ze niedlugo wielka zmiana? smieszny jestes. zbanowales dzi nie tylko mnie i sam o tym wiesz.    serwer hmmm "ZAL,BOL,ZENADA"   czekalismy tyle z ekipa ale ile mozna? trawisz tych co ci wchodza w d.. (wiemy gdzie) dawaj bana i tu misiaku :* hahah a i pewnie aires itd zaraz 20 kont minimun beda mieli zeby wmawiac jaki to fajny priv (byl az go zje.. do konca:*)

KTO WYKASOWAL POST O LAGU NA THERISIE?  JEDZIESZ ETHIELKU NA LIMITACH I WIECZNE LAGI SA WIEC NIE WMAWIAJ CH .... WIE CZEGO. 30 OSOB ONLINE W TYM 4(MINIMUM) TO BS A RESZTA W M1 MA LAGI ? Oo

MASZ POMYSLY? POTRAFISZ ZREALIZOWAĆ? JA W SPONSORA SIE ZABAWIE (RESZTA PW) I NIE MA LIPY  :D:d(POWAGA COS TO PW)

Masz jakieś zaburzenia osobowości, polecam udać się do specjalisty, może jeszcze nie jest za późno.

Tymczasem uprzedzam, że to moja ostatnia wypowiedź kierowana do Twojej osoby, nie zamierzam karmić trolla.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Panu już podziękujemy, pokazałeś swój poziom obrażając mnie i graczy na serwerze, za słuszne zbanowanie wedle regulaminu. (korzystanie z hacków - w tym przypadku zasięg na ninja)

Oto załącznik w postaci filmu, który prezentuje przewinienie (atakujesz ów ninja trzy postacie w różnych odległościach)

https://www.youtube.com/watch?v=xf-EG_blMIw

Pozdrawiam.)

W sumie wiemy ze nie ogarniasz. robisz clienta i pliki serwerowe od hmm listopada?? piszac ze niedlugo wielka zmiana? smieszny jestes. zbanowales dzi nie tylko mnie i sam o tym wiesz.    serwer hmmm "ZAL,BOL,ZENADA"   czekalismy tyle z ekipa ale ile mozna? trawisz tych co ci wchodza w d.. (wiemy gdzie) dawaj bana i tu misiaku :* hahah a i pewnie aires itd zaraz 20 kont minimun beda mieli zeby wmawiac jaki to fajny priv (byl az go zje.. do konca:*)

KTO WYKASOWAL POST O LAGU NA THERISIE?  JEDZIESZ ETHIELKU NA LIMITACH I WIECZNE LAGI SA WIEC NIE WMAWIAJ CH .... WIE CZEGO. 30 OSOB ONLINE W TYM 4(MINIMUM) TO BS A RESZTA W M1 MA LAGI ? Oo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ehh theris pamietam jak sie gralo zajebiscie w wakacje ciagle bylo 400 online + <3 ja bym ci proponowal Ethiel zrobic reaktywacje i wystartowac z nim ponowanie na wakacje z reklama :)

43976131910427822020.png

Opublikowano

Założyłem temat na forum therisa z tą propozycją, ale nie przeszła.

Ethiel powiedział że reset odbędzie się jeśli już całkowity koniec nadejdzie a teraz szykują jakiś update, ułatwienia dla nowych graczy etc.

Opublikowano

Nigdy nie sadzilem,ze serwer przy tak niskiej liczbie online postoi tyle czasu.Theris jest dobrym lecz zapomnianym serwerem .Z checia zagralbym jeszcze raz gdyby odbyl sie calkowity reset lub Ethiel postawil s2 na wzor therisa.

Srij9JT.png

Opublikowano

Założyłem temat na forum therisa z tą propozycją, ale nie przeszła.

Ethiel powiedział że reset odbędzie się jeśli już całkowity koniec nadejdzie a teraz szykują jakiś update, ułatwienia dla nowych graczy etc.

Właśnie dla mnie Ethiel głupio robi że wciąż utrzymuje ten serwer. 

Kiedyś grałam i świetnie się bawiłam, ale brak eventów i reklamy zrobiły swoje(plus włam i bugi z lvlem)

Niedawno sobie o nim przypomniałam, ale jak zobaczyłam że na liczniku wyświetla się 16 osób online to nawet nie ściągałam klienta bo się zwyczajnie nie opłaca.

Dla kogo on chce wprowadzać te aktualizacje skoro nikt tam praktycznie nie gra, a nowi gracze nie wejdą na serwer gdzie topka już dawno obsadzona i cisza na czacie.

Niech postawi s2 i zainteresuje się nim od startu, a będzie miał gwarancję dużej liczby graczy, bo widać że gościu jest wytrwały i nie zamknie serwa po tygodniu jak to robią ostatnio każde privy, które wychodzą.

58815786.jpg

Opublikowano

Rzeczywiście Ethiel to gość, których ze świecą szukać. Ciekawy byłby projekt s2 albo coś podobnego do Therisa.

Całe wakacje utrzymywało się +500 i grało się całkiem, całkiem. Ale jednak brak Dungeonów, schrzaniony biolog i nuda na +200 lvl 

zrobiła swoje ...

Opublikowano

Witajcie drodzy komentujący,

miło mi słyszeć w dalszym ciągu przychylny odzew na temat serwera, jak wiemy serwer Theris przechodził ciężki scenariusz,

aż doszło do obecnej sytuacji, kiedy można mówić o 20-30 osobach online.

Pomimo tego, że owszem propozycja całkowitego resetu przewijała się przez nasze forum i byłem raczej negatywnie do niej nastawiony,

tak teraz zaczynam coraz poważniej nad tym myśleć. Jednak nie chciałbym popełniać tych samych błędów i wypuszczać na światło dzienne serwer, któremu brakuje kilku istotnych elementów.

Ponadto chciałbym ułatwić (zmienić) sposób ulepszania - zdobywania ulepszaczy, również w kwestii zdobywania doświadczenia - do tego cyklicznie odbywające się eventy wspierałyby graczy w podbojach rankingu i budowania ekwipunku.

Także ja póki co będę spokojnie pracował nad usprawnianiem serwera, a Wy możecie pisać na naszym forum propozycje co byście chcieli zmienić, dodać do aktualnego stanu rzeczy.

Za wszystkie pozytywne kierunki i pomysły będę wdzięczny,

Pozdrawiam, Ethiel.

Opublikowano

Witajcie drodzy komentujący,

miło mi słyszeć w dalszym ciągu przychylny odzew na temat serwera, jak wiemy serwer Theris przechodził ciężki scenariusz,

aż doszło do obecnej sytuacji, kiedy można mówić o 20-30 osobach online.

Pomimo tego, że owszem propozycja całkowitego resetu przewijała się przez nasze forum i byłem raczej negatywnie do niej nastawiony,

tak teraz zaczynam coraz poważniej nad tym myśleć. Jednak nie chciałbym popełniać tych samych błędów i wypuszczać na światło dzienne serwer, któremu brakuje kilku istotnych elementów.

Ponadto chciałbym ułatwić (zmienić) sposób ulepszania - zdobywania ulepszaczy, również w kwestii zdobywania doświadczenia - do tego cyklicznie odbywające się eventy wspierałyby graczy w podbojach rankingu i budowania ekwipunku.

Także ja póki co będę spokojnie pracował nad usprawnianiem serwera, a Wy możecie pisać na naszym forum propozycje co byście chcieli zmienić, dodać do aktualnego stanu rzeczy.

Za wszystkie pozytywne kierunki i pomysły będę wdzięczny,

Pozdrawiam, Ethiel.

Odbuguj wszystko, popraw dodaj kolejne nowosci zrob reset, i na wakacje z reklama startuj mi tu z therisem <3 napewno 500+ bedzie jak nie wiecej :)

@Boxxy

43976131910427822020.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W dniu wczorajszym świętowaliśmy pierwsze urodziny serwera, do końca dzisiejszego dnia trwają raty 30%

oraz atrakcje takie jak Urodzinowe wyzwanie, czy Pakiet urodzinowy u Helen w M1.

914171403412025199383.jpg

W sumie to nie ma po co podbijać tego tematu (szału nie ma), ale dawno się nie odzywałem,

więc postanowiłem odświeżyć nieco informacje na temat serwera, zostawiając wzmiankę o aktualnych wydarzeniach.

PS. na screenie prawie połowa naszych aktualnych graczy  :huh:

Opublikowano

W dniu wczorajszym świętowaliśmy pierwsze urodziny serwera, do końca dzisiejszego dnia trwają raty 30%

oraz atrakcje takie jak Urodzinowe wyzwanie, czy Pakiet urodzinowy u Helen w M1.

914171403412025199383.jpg

W sumie to nie ma po co podbijać tego tematu (szału nie ma), ale dawno się nie odzywałem,

więc postanowiłem odświeżyć nieco informacje na temat serwera, zostawiając wzmiankę o aktualnych wydarzeniach.

PS. na screenie prawie połowa naszych aktualnych graczy  :huh:

@Boxxy nie myślałeś aby zrobić restart serwera, albo założyć s2 ?

Co do serwera trochę na nim grałem więc mogę polecić, ale jednak zagrałbym na s2/ ew. restarcie :).

Opublikowano

też myślę że reset serwera albo s2 było by bardzo dobrym rozwiązaniem oczywiście jeszcze do tego reklama u kogoś np. na yt i jedziemy od nowa super serwer był a teraz przy takiej liczbie graczy nie opłaca się wbijać nowym graczom na ten serwer :(

Opublikowano

Potwierdzam. Theris jest jednym z lepszych serwerów. 

Jednak kiedy ludzie zaczęli odchodzić, zrobiło się nieco nudno.

Reset z kilkoma nowościami i urozmaiceniami byłby jak najbardziej korzystny wg mnie.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

No grało się na Therisie rok temu. Jak dla mnie jeden z lepszych serwów na jakich grałem.

Liczę na to że jednak jakoś ogarną i serwer będzie znowu stał albo zrobią drugi-równie dobry.

Opublikowano

Potwierdzam. Theris jest jednym z lepszych serwerów. 

Jednak kiedy ludzie zaczęli odchodzić, zrobiło się nieco nudno.

Reset z kilkoma nowościami i urozmaiceniami byłby jak najbardziej korzystny wg mnie.

Dziękuje moi drodzy za pozytywne opinie o serwerze, biorę pod uwagę reaktywacje Therisa (od nowa - reset) w należytej formie (pełnoprawnego serwera), z nowościami które planowaliśmy od dawna.

Jeśli więc macie jakieś propozycje, co do zmian, nowości, zapraszam do zakładania tematów z propozycjami na naszym forum,

w końcu to wy wybieracie swój wymarzony serwer, będą również przeprowadzane ankiety dot. różnych aspektów gry.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czyli będzie s2/reset całkowity? Również zagrałbym na serwerze od nowa.

1. Dodaj inne tekstury m1. (Np. te z dreikona)

2. Dodaj świecenie zbroi. 

Opublikowano

Dziękuje moi drodzy za pozytywne opinie o serwerze, biorę pod uwagę reaktywacje Therisa (od nowa - reset) w należytej formie (pełnoprawnego serwera), z nowościami które planowaliśmy od dawna.

Jeśli więc macie jakieś propozycje, co do zmian, nowości, zapraszam do zakładania tematów z propozycjami na naszym forum,

w końcu to wy wybieracie swój wymarzony serwer, będą również przeprowadzane ankiety dot. różnych aspektów gry.

Pozdrawiam.

@Boxxy a dałbyś radę gdzieś tak przynajmniej do połowy lipca się wyrobić z serwerem :? No pomuciłbym na takim serwerze <3, bo pliki są genialne :).

P.S

Czekam z niecierpliwieniem pewnie jak inni na reaktywejszyn :D. Po lajkach u cb widać ile osób to docenia :).

Pozdrawiam Serdecznie KaCu ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...