Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak szybko wylevelować smurfa 1-30 LVL?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam pewen problemik.

Bot wyszukuję grę na botach lecz nie akceptuje jej. Dlaczego tak sie dzieje ?

Win xp 32 bit ( odbalam wszystko w 32 bit )

Opublikowano

Witam, mam pewen problemik. Bot wyszukuję grę na botach lecz nie akceptuje jej. Dlaczego tak sie dzieje ? Win xp 32 bit ( odbalam wszystko w 32 bit )

to samy tyle że mam 64

Opublikowano

Witam.

Bocik dobry leci + lecz. Tu pojawia się ten problem. Ang wersja, Zmieniona rozdzielczośc, Włączone skrypty a mimo to działa do pewnego momentu. Włącza play , wybiera postac , pięknie cacy , ale potem nie pojawia sie okno z grą . Pisze bot " BoL injected sucessfully ". Nie mam pojęcia czy gra czy afczy. Ma ktoś podobny problem i go naprawił ?

Opublikowano

Mam pytanie bo tu są rozdzielczości tylko 1920x1080 , a ja mam 1440x900 moze mi ktos pomoc ? Mam pytanie odpalam to i resetuje mi się komputer o co chodzi ?

Opublikowano

Wszystko śmiga, ale gdy jest wybieranie postaci to nie wybiera mi soraki, ani zadnego innego championa. HELP. (uruchamiam jako admin). I jeszcze do tego, gdy już sam wybiorę sorake to ona po prostu afczy...

20130708137332081187167.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko działa ale gdy już jest koniec gry i pisze albo wygrana albo porażka to nie klika dalej tylko ja musze klinkąć i troche mnie to wkurza

Opublikowano

Tak, Odrazu podpinam że gracze używający tego bota w dniu 2013-12-01 oraz wcześniej Ten bot już nie DZIAŁA!

Przyczyną jest nowy patch. Nowe pliki riot pozmieniał i teraz ten temat można wyrzucić. To jest jasne że Hmm, naprzykład..

Jak wyszuka wam gre nie kliknie Zatwierdz..

Jak wybierze wam postać nie kliknie Zatwierdz..

W czasie gry bot będzie wam afczył.

Pod koniec Meczu Bot nie kliknie wam opcje dalej..

Itd.. Noo problemem jest to że RIOT pozmieniał pliki!

Nie spamcie i nie refreshujcie tego tematu jak dla mnie jest on @@Close.

WŚ wszystkim ;>

Opublikowano

Pozmieniał pliki ? To jakim cudem niektórym działa a niektórym nie działa ? Niektórzy mają magicznego lola i im się nie pozmieniały pliki ? To że był nowy patch nic nie zmienia. Skoro już coś mają zmienić w plikach hakerze od siedmiu boleści ,to zrobili by to raz a dobrze ,żeby bot nie działał... Niektórym nie działa wybór postaci a niektórym "Continue" ale to wina ,że coś niepoprawnie skonfigurowali podczas włączaniu bota ,a nie ,że RIOT pozmieniał pliki.

Opublikowano

Jezeli wykonam wszystko zgodnie z instrukcja, to powinno dzialac na najnowszym patchu? Zastanawiam sie, bo ostatnio mam problem, ze jak klikam "Play again" po grze, to przenosi mnie do okna gier customowych.

Opublikowano

A mi kuzwa nie dziala ^^

Robie all jak w poradniku, przez admina, jezyk eng i jak wciskam F1 to nic sie nie dzieje, poza tym ze myszka mi sie przycina ..

HELP !

Opublikowano

Siemka, mam taki problem : wszystko zrobiłem jak opisałeś, więc gdy już wszystko włączone klikam to F1 i samo mi najeżdza na napis

PLAY i nic tzn. nic się dalej nie dzieje jak ruszę myszką to nadal się przesuwa na PLAY ale i tak sie nic nie dzieje. Napisz mi jakieś rady, porady co mogłem zrobić żle i moge zmienić ;) Proszę o szybką pomoc.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

Sprwadz czy drugiego " konia " Masz wlaczonego, jak wczesniej pisalem, moze sie sam wylaczyc. Btw, poczytaj to co wczesniej pisalem >,<

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...