Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak szybko wylevelować smurfa 1-30 LVL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko mam problem z odpaleniem lola na windowsie XP bo wyskakuje jakis connection error itp a poznije jakis blad z " nie wysylaj raportu" . pomoze ktos ?

@@edit

juz wszystko dziala i smiga elegancko ; >

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tylko mam problem z odpaleniem lola na windowsie XP bo wyskakuje jakis connection error itp a poznije jakis blad z " nie wysylaj raportu" . pomoze ktos ?

nie masz frameworków albo jakiegoś stera bo jak rozumiem to jest na wirtualnej maszynie?

kacperiszko to nwm, powinno dać się przestawić na wyższe

Hejo

Opublikowano

zastanawia mnie tez dlaczego ten bot nie klika sam po skonczonej grze przycisku contunue czy jakos tak ; > poradzi ktos cos na to ?

@@

jak uniknac tego zeby jak nasz target idzie na afka to poszlo do innego targeta ?.

Opublikowano

Mam problem, nie naciska mi continue po wygranej lub przegranej po grze. Co zrobić?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

to z pierwszego postu to wersja 1.3.0

jest już wersja 1.6.2 z dnia 31.05.2013

troszke inaczej działa niż tamta wersja tylko, że nie znam zbytnio angielskiego więc wklejam info z oryginału:

Short explanation of what the bot does: Start A game and also spoofs your name to a random number and A randomly generated room password, does a 3v3 dominion match. The bot will go to A corner in the crystal scar and bug the rest of the bots thus winning the match while your bots take over control. approximately win time a match is 15 min. Once the game is done it will repeat it's self till you stop it.

Steps on using: (RUN AS ADMIN IF POSSIBLE)

Set PC resolution to 1024x768 and 32 bit color (if it's 16 it won't find the correct pixels)
Login chosen account to level up
Turn on the bot and focus the league game client window
Click F1 to start (F2 to pause/unpause)

Google translate:

Krótkie wyjaśnienie, co bot robi: uruchomić grę, a także fałszuje swoje nazwisko do losowej liczby i losowo wygenerowane hasło pokojowej, czy 3v3 mecz panowanie. Bot pójdzie do rogu w bliźnie kryształu i błędów reszta botów więc wygrywając mecz w czasie, gdy boty przejąć kontrolę. Czas około wygrać mecz jest 15 min. Gdy gra odbywa się to powtórzyć, że to ja do jego zatrzymania.

Kroki w użyciu: (RUN jako admin jeśli to możliwe)

Ustaw rozdzielczość komputera na 1024x768 i 32 bitowym kolorem (jeśli jest to 16 to nie będzie znaleźć odpowiednie pikseli)
Zaloguj wybrane konto, by wyrównać
Włącz bota i skupić się na meczu ligowym okno klienta
Kliknij przycisk F1, aby uruchomić (F2, aby wstrzymać / wznowić odtwarzanie)

Screen:

155p2x0.jpg

download

virustotal

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

troszke inaczej działa niż tamta wersja tylko, że nie znam zbytnio angielskiego więc wklejam info z oryginału:

Google translate:

Screen:

155p2x0.jpg

download

virustotal

szybciej lv sie bije?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Google translate:

Screen:

155p2x0.jpg

download

virustotal

podaj link do źródła bo sorry ale nie chce pobierać bezpośrednio :>

szybciej lv sie bije?

jesli robi wygrane to na pewno szybciej :<

@lol2 dziwne że mój skan pokazuje wirusa w Twój nie? a SHA256 jest identyczne

Hejo

Opublikowano

Chyba w chuja leci

:

http://botoflegends.com/forum/topic/2016-viktors-leveling-evolution-v130/ 

tu jest oficjalny temat i tam nic nie ma o tym.

Opublikowano

A ja mam taki problem wszystko ładnie startuje grę ale botem jakby nie działał BoL bo soraka nic nie robi tylko stoi na respie...

71810988336581739233.png

Opublikowano

A moge odpalić to VM, ściągłem MircoXP v1.1 Beta, i do lola ani do bola bedę musiał jakieś duperele ściągać np. direct itd.?

Opublikowano

Wciskam "play" an tej wirtualnej maszynie i wyskakują mi 3 kroki, chyba żeby aktywować itd. Ściągnąłem VM z twojego linku :/

1375254639-U970986.png

Co zrobić?

Opublikowano

Mam problem, soraka po prostu stoi na respie i nic nie robi, a kursor myszy zatrzymuje się w jednym punkcie. Wie ktoś jak to rozwiązać? Gram na rozdziałce 1920x1080

to ustaw 1028x768, nie wiem czy dobrze podałem taką jak w temacie, ustaw w grze i na pulpicie, druga sprawa w Bolu wszystkie skrypty masz zaznaczone? Bo jak zaczniesz gre z tymi 5 skryptami, nawet jak nie odpalisz VlevelingEvo to i tak wszystko będzie robić soraka, VLE tylko wchodzi do gry, wybiera sorake, pisze na czacie, kupuje XP boosta, klika kontynuuj po grze, i wchodzi dalej... itd. aż do upgragnionego 10lv xD.

@pytanie

Ile H potrzeba na 10lv od przejsca tuta? Bo w Strategic trza 10h czekac :/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...