Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak szybko wylevelować smurfa 1-30 LVL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odnośnie całości, wyszły nowe versje :

viktora (1.3.1 a nie 1.3.0) http://www.mediafire.com/?ve0hb778vipxb9e

i zostały zaaktulizowane skrypty na sorakę (teraz wgrany AFK FIX[ czyli ze jak nasze adc pójdzie afk to wybiera nowego champa do follow], dodano zakup trinketu i zaktualizowano build)

http://botoflegends.com/forum/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=1283 (trzeba byc zalogowanym na forum bola zeby pobrac)

Jesli ktos zna sie na języku w którym jest pisany viktor( bodajże w programie AHK ale nie wiem co to za język) mógłby ktoś na to zerknąć i ulepszyc. Program przeszło od stycznia tego roku nie jest i nie będzie już aktualizowany

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam problem ;p

Podczas odinstalowywania tego Vmware wyskakuje mi błąd :

The MSI failed

Muszę usunąć, żeby zainstalować od nowa xD

Opublikowano

Jak zrobić, aby nowe mecze rozpoczynał na pvp a nie na botach bo na botach cienko lezi PZ ;/

Do 3 Lvl'a musi grać na botach, bo inne są zablokowane -,-

Opublikowano

No pisałem że już nie działa.. nikt tutaj nawet nie zajrzy i nie sprawdzi tuta a ludzie kręcają że działa. Jak komuś działa niech da paczke ze wszystkimi plikami swoimi i zobaczymy czy na jego dziala.

Opublikowano

Takie cos naprawde istnieje? Ile do 30lvla macie IP? Czy jak mam włączonego bota to moge grac na innym koncie?

Opublikowano

Tak jest możliwość,ale nie polecam.Ja jak widze takiego bota,to od razu reportuje i reszta teamu z resztą też :)  (ostatnio jak graliśmy ustawił się tak bot,że cały czas biegał za junglerem ^^)

Opublikowano

Tak jest możliwość,ale nie polecam.Ja jak widze takiego bota,to od razu reportuje i reszta teamu z resztą też :)  (ostatnio jak graliśmy ustawił się tak bot,że cały czas biegał za junglerem ^^)

Ziomek a wiesz może w jaki sposób ? bo poczebuje ;dd

Opublikowano

Masz tam plik CONFING- i tam na dole masz napisane,że jak wpiszesz 0-walczyć będzie z botami,a jak 0 zmienisz na 1 to będzie normalne gry brać-w Vitors leveling evolutions :P

Plik odpalasz w notatniku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...