Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak szybko wylevelować smurfa 1-30 LVL?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a trzeba mieć angelską wersję do tego bo mam polską

Więc tak

Odpalam BoL'a podkreślam ptaszkami wszystki okenka z Soraka, nastepnie dwa pliczki first i second i Lola, loguję się na smurfa 3lvl kwciskam klawisz F1 i nic sie nie dzieje Tylko myska nie mogę ruszać .. Coś zrobiłem źle że nie chce mi działać ? :) POMOCY :((

Opublikowano

Tak musi byc angileska wersja. Po wlaczeniu bola i bota viktora wlaczamy lol klienta logujemy sie na konto gdzie mamy juz sorakei wciskamy F1 i po kilku sekundach bot sam zaczyna wszystko robic.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Gdzie sie zmienia polskiej na angelską wejsję ?

jak uruchamiasz klienta lola masz do wyboru po lewej stronie serwer oraz język

To jest nielegalne...

nikt Ci nie karze nic robić. A jak tak po co wchodzisz na forum do działu czity i hacki ?? Nie rozumie takiego trolowania.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Nadal tak mam

Odpalam BoL'a podkreślam ptaszkami wszystki okenka z Soraka, nastepnie dwa pliczki first i second i Lola, loguję się na smurfa 3lvl kwciskam klawisz F1 i nic sie nie dzieje Tylko myska nie mogę ruszać ..

+ Mam Angelską wersję.

Co mam zrobić żeby działało ? :)

Opublikowano

hihi nie potrzeba żadnej Maszyny virualnej żeby bot gral a my mozemy robić co chcemy :)

Po prostu robimy jak trzeba Tylko że podczas ładowania do gry klikamy F2 i wyjebanee :)

Opublikowano

hihi nie potrzeba żadnej Maszyny virualnej żeby bot gral a my mozemy robić co chcemy :)

Po prostu robimy jak trzeba Tylko że podczas ładowania do gry klikamy F2 i wyjebanee :)

poczeba jak chcesz więcej botów np mieć :D

Opublikowano

7 :)

Widze że nikt tak naprawdę nie interesuje sie Tym jaki mamy problem -.- a szkoda bo myślałem ze tu są naprawde pomocni ludzie .. Żeby nikt nie wiedział jak można zrobić zeby soraka bot klikala play..

Opublikowano

1. Odpalasz jako admin?

2. System x32 czy x64 ?

3. Masz ustawiona rozdzielczosc pupitu taka jak jest podana w postach powyzej?

Ulatwi to nam rozwiazanie problemu.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

np ja mam taki problem że sam muszę wybrać sorake a mecz sam kończy i wybiera co mam zrobić?

Opublikowano

co mam zrobić bo bot nie klika mi jak jest koniec meczu na dalej a mam po ang

Opublikowano

Robię wszystko dobrze na tym skrypcie na sorake, lecz nic nie robi, tylko stoi na respie. Mam dobra rozdzielczosc i po ang. :(

"If you want to ma­ke God laugh, tell him about your plans."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...