Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak szybko wylevelować smurfa 1-30 LVL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A u mnei ten skrypt z głónej strony nie działa, co tu dużo mówić. Nie klika continue, zawiesza sie, itp

Wgrałeś wszystko poprawnie?

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, robiłem to z 10 razy, albo nie chce pickować, albo nie rusza się z respa, ewentualnie jak już to się ogarnie to nei stawia wardów ani nie klika continue.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

jak sprawdzić jaki masz system bitowy ?

oraz czemu bot nie klika mi przycisku accept a nawet gdy ja recznie zaakcpetuje nie picka soraki ?

Opublikowano

a tak ok. ile bedzie trwało wbicie 5 a ile 10lvl? bo mi tam 30nie potrzebne, a reffki zawsze dobra rzecz ;D

ok. 10g 10 i 4g. 5

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Pytanie gdy klikne F1 punkt 7 to wtedy muszka mi sie ruszać nie moze to oznacza ze bot juz za mnie gra czy co ?

I czy ktos moze mi podac zamiast soraki to ashe ?

Opublikowano

Jakiś czas temu widziałem podobny poradnik, ale koles jednocześnie pisał, jak tą wirtualną maszynę przez jakiś program zrobić, ma ktoś link do tego?

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

@up
Jeśli nie włączysz tych dwóch programów,a samego BoL-a tak to działa. Tylko sam musisz wybrać grę, może być nawet ranked, ale musisz po wygranej/przegranej klikać continue, sam wybierać sorake. Gdy gra już się załaduje to możesz ją zminimalizować i mieć spokój .

Reszta:
"wie ktoś czemu botek mi nie klika victory lub defeat ? bo prócz tego wszystko śmiga"
Prawdopodobnie masz ustawioną złą rozdzielczość w lolu lub w komputerze. Możliwe jest też, że wybrałeś zły folder z botem nie pasujący do twojej rozdzielczości lub nie wiesz ile bitów ma twój system.

"Jakiś czas temu widziałem podobny poradnik, ale koles jednocześnie pisał, jak tą wirtualną maszynę przez jakiś program zrobić, ma ktoś link do tego?"

Na dzień dzisiejszy nie udało się mi, ani kilku moim kolegom postawić tego na virtualu. Ciągle wywala błąd. Prawdopodobnie ten bot "gryzie się" z virtualem. Jeśli masz jakiś pomysł to pisz śmiało.

"jak sprawdzić jaki masz system bitowy ?"
Zależy od windows'a na jakim pracujesz. Mój komputer >>> prawym przyciskiem myszy na puste pole >>> właściwości >>> Typ systemu

"Pytanie gdy klikne F1 punkt 7 to wtedy muszka mi sie ruszać nie moze to oznacza ze bot juz za mnie gra czy co ?"

Nie polecam ruszać myszą, ponieważ bot może ominąć jakąś opcję. Na ekranie powinieneś zobaczyć jak bot wybiera grę (kilka "play" itp."

Ważne: LoL musi być w angielskiej wersji językowej !!!!!
Jeśli pomogłem daj: Lubię to - Dziękuję :D

Opublikowano

jeżeli mam lol'a zainstalowanego nie na dysku C to co zrobić ? i czemu bot nie rozpoczyna następnych gier po zwyciestwie lub przegranej ?

Opublikowano

Nwm ale mi to nie chce działać, tylko myszka mi się rusza i nic więcej, zmieniłem rozdzielczość ekranu monitora ale .. Też nic .... Prosze o pomoc :0

Opublikowano

Zrobiłem wszystko tak ja mówisz, odpaliłem jak Administrator, przechodzę w zakładkę LoL'a naciskam F1 i nic się nie dzieję.

Mam to samo ;(

585051449511123978085.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...