Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak szybko wylevelować smurfa 1-30 LVL?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś mi się spieprzyło i nie klika mi Play.

Jak to naprawić?

Mam małe okno i wszystko ok tylko nie klika.

Co robic?

Opublikowano

Mam to samo - najeżdza nawet myszką na przycisk Play ale nie klika, uruchamiam jako administrator, mam windows 7 - rozdzielczosc 1024x768.. jak sam klikne play to on klika home i wraca do glownego ekranu.. 

Opublikowano

Mam pytanie.. Bo ostatnio na tym bocie dostałem kilka banów za afk, jak temu za pobiec bo czasami jak nikt nie idzie na bota to on stoi w miejscu i afkuje.

Opublikowano

No mi tez cos nie dziala na rozdzielczosci 1024x768 a odpalilem na tej 1920x1080 to dziala normalnie,ale niestety lol nie wytrzymuje takiej rodzielczosci na moim monitorze

Opublikowano

tzn jak ?

Robisz wirtualną maszynę z win xp, instalujesz wszystko co potrzebne, ustawiasz na 1024x724 (czy coś takiego) i maszyna działa, a ty robisz co chcesz innego na kompie.

Polecam dać 650 mb ramu maszynie, bo lol bierze 512, a windows 128 i wtedy powinno działać. (oczywiście w lolu all na v. low)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Robisz wirtualną maszynę z win xp, instalujesz wszystko co potrzebne, ustawiasz na 1024x724 (czy coś takiego) i maszyna działa, a ty robisz co chcesz innego na kompie.

Polecam dać 650 mb ramu maszynie, bo lol bierze 512, a windows 128 i wtedy powinno działać. (oczywiście w lolu all na v. low)

ale wtedy na tym victor leveling ?

Opublikowano

ale wtedy na tym victor leveling ?

Tak, dajesz victora, bola ze skryptami do soraki i lola, Potem zapuszczasz tam levelowanie.

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...