Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak szybko wylevelować smurfa 1-30 LVL?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomysł nie głupi, ale tylko unskille, brązy, i kompletne zera będą z tego korzystać iż jaka to jest przyjemność granie odrazu na 30lvl'u?

Potem wychodzi mi taki gracz który jest totalnym zerem bez umiejętności i gra jest przegrana przez takiego palanta ;)

Cała magia League of Legends jest zawarta właśnie w 1-29lvlu, bo wtedy się uczysz podstaw w LoL'u, a potem już szkolisz się jak wykonywać perfekcyjnie jakieś combo czy coś innego,

już wole grać z osobami które są boostowane za kase na ligi niż z osobą która była boostowana przez bota do 30lvla, iż wtedy taki gracz nie ma skilla w rękach ;)

Poza tym co będzie miał taki Newbie który zaczyna grać z 30lvla na koncie jak będą go musieli carrować do końca życia? Prawda jest taka, że gdy sam się nie nauczysz grać to nikt tego za ciebie nie zrobi, żaden bot wam nie doda skilla, takie konta to można jedynie robić na sprzedaż dla jakiś diamondów czy challegerów bo Platyna, gold, silv i brąz to praktycznie nooby * bez obrazy, lecz w tych ligach najczęściej siedzą tacy ludzie którzy potrzebują takich rzeczy jak 'bot do nabijania lvli' - nie chcę nikogo urazić, poprostu stwierdzam fakty.

Naprawdę wielkie gratki dla autora, lecz bot bardziej przydatny dla ludzi zaawansowanych, a nie początkujących jak ktoś pisał na samym początku

Opublikowano

Pomysł nie głupi, ale tylko unskille, brązy, i kompletne zera będą z tego korzystać iż jaka to jest przyjemność granie odrazu na 30lvl'u?

Potem wychodzi mi taki gracz który jest totalnym zerem bez umiejętności i gra jest przegrana przez takiego palanta ;)

Cała magia League of Legends jest zawarta właśnie w 1-29lvlu, bo wtedy się uczysz podstaw w LoL'u, a potem już szkolisz się jak wykonywać perfekcyjnie jakieś combo czy coś innego,

już wole grać z osobami które są boostowane za kase na ligi niż z osobą która była boostowana przez bota do 30lvla, iż wtedy taki gracz nie ma skilla w rękach ;)

Poza tym co będzie miał taki Newbie który zaczyna grać z 30lvla na koncie jak będą go musieli carrować do końca życia? Prawda jest taka, że gdy sam się nie nauczysz grać to nikt tego za ciebie nie zrobi, żaden bot wam nie doda skilla, takie konta to można jedynie robić na sprzedaż dla jakiś diamondów czy challegerów bo Platyna, gold, silv i brąz to praktycznie nooby * bez obrazy, lecz w tych ligach najczęściej siedzą tacy ludzie którzy potrzebują takich rzeczy jak 'bot do nabijania lvli' - nie chcę nikogo urazić, poprostu stwierdzam fakty.

Naprawdę wielkie gratki dla autora, lecz bot bardziej przydatny dla ludzi zaawansowanych, a nie początkujących jak ktoś pisał na samym początku

ale chodzi o smurfa a smurf to 2 konto użytkownika który już posiada 30lvl czyli nie newbie...

Opublikowano

''- Dodatkowo możecie skonfigurować wirtualną maszynę i na niej odpalać tego bota, ponieważ podczas korzystania z niego nie można używać komputera.

- Odpalonego komputera 24/7 przez 6-7 dni.''

O co chodzi ?? Wytłumaczcie mi to ? ;O Ja tak to rozumiem.. Ze jak tego bede używał to nie moge na kompa wchodzić przez 6/7 dni ? Dobrze myśle czy nie ? xD

Opublikowano

Witam mam problem, wszystko pięknie działa ale do czasu gdy pokazuje się komunikat "Victory". Tak więc jak bym mógł pominąć ten komunikat? Lub jak zrobić aby automatycznie przechodziło do lobby?

Opublikowano

Pobrałem BoLa wszystko zrobiłem jak trzeba zaznaczyłem ptaszkami Sorake, Wchodze do LoLa loguje sie na 1lvl i co mam zrobić ? żeby bot mi grał ? ( Ponoć mam wcisnąć 'F1' i wcisnąłem i nic sie nie dzieje xD + jak wchodze w championy to soraki nie mam xD

Może tego bola musze wypakować do foldera z LoLem ?

POMOCY :(xD

Opublikowano

up

tak jak w poradniku. Odpalasz bola powinien ci się zaktualizować i pokazać okienko bola z zakładkami. w custom script zaznaczasz all skrypty na sorake. Odpalasz bota viktor-a z katalogu w zaleznosci od rozdzieclzosci na jakiej bot ma dzialac czy na vm 1024x768 czy na kompie ( na noc ) 1920x1080 . Odpalasz dwa pliczki first i second . Jak już je odpalisz odpalasz lol klienta i logujesz się na konto . Jak już zalogowałeś się na koncie w lolu i masz bola i viktora odpalonego wtedy klikasz F1 i tyle bot zaczyna rozgrywać gry all vs co op. Oczywiście jak na vm to można uzywac sobie kompa bez problemu ale, jak odpalasz na kompie podstawowym hoście to niestety ale myszką nie można ruszać.

Z własnego doświadczenie : po kilku lvlkach ( około 5-tego ) riot nas prosi o wypelnienie ankiety i to niestety nam zawiesi bota ^^ bo wejdzie nam na pierwszy plan strona z przeglądarki - dlatego najlepiej zainstalować chrome i wlaczyc ad block i po problemie ^^. Można jeszcze otworzyć 1dna strone przeglądarki ( chrom ) i ją zmniejszyć do maksimum ( jej okienko )i jakby jakiś ad chciał nam wskoczyć to wskoczy wlasnie tam ^^.

Chyba bardziej prostrzym językiem nie umiełem tego opisać.

up.

Co do tego , że nie macie soraki w championach na start to oczywiście bo nie ma jej obecnie free to nie możecie jej mieć :D

Wiec tak jak mamy nowe konto 1 lvl gramy jednego tutka bojowego zajmuje to jakies 10 minut na mid lane ashe z soraka ciśniemy caly czas i po wygranej grze mamy już od razu 2gi lvl oraz ponad 450 ip pointów co nam spokojnie starcza na zakup soraki za ip. I wtedy możemy spokojnie botowac :D Do samego botowania potrzebny nam jest bol i viktor czyli sam bot , niestety sam bol nie wystarcza do botowania bo sam skrypt niczego za nas nie zrobi.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

up.

widzimy oczywiście. T nie jest program typu "hide" najlepiej odpalać na virualnej maszynie . Wtedy puszcamy sobie bocika a my robimy sobie coś na necie. Jeżeli go puścimy na naszym kompie bez vm to wtedy nic nie będziemy mogli robić na kompie jedynie sobie patrzyć na film pt " lol bot viktor farmi mi konto " ^^

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Na naszym kompie będziesz widział caly czas bo nic innego na nim nie uruchomisz. Jezlei uruchamiasz na virtualnej maszynie to wtedy sobie ja minimalizujesz na pasek i możesz w każdym momencie ja podglądnąć co się dzieje w obecnej chwili z botem.

Opublikowano

Czyli żeby bot rozegrywał następne gry trzeba pierw włączyć bola po tem Viktora second'a and last'a a wtedy dopiero zalogować i klikać f1 tak? Czy można już miec odpalone lola?

Opublikowano

Witam.Ja mam taki problem ze chce skorzystac ze skryptu na ryze ale mi nie dziala.Oczywiscie dodalem go w new script zaznaczylem uruchomilem gre wciskam f1 i nic sie nie dzieje.Co musze zrobic?

Nie sciagalem tego na sorake bo mi na sorake skrypty sa niepotrzebne...

Opublikowano

Na naszym kompie będziesz widział caly czas bo nic innego na nim nie uruchomisz. Jezlei uruchamiasz na virtualnej maszynie to wtedy sobie ja minimalizujesz na pasek i możesz w każdym momencie ja podglądnąć co się dzieje w obecnej chwili z botem.

ale jak sie mecz skończy to automatycznie rozgrywa sie next mecz czy my musimy go zacząć ?

Opublikowano

Powinien się automatycznie nowy mecz zacząć.

jestem w gimbasie i mam 3 kolegów więc sobie uważaj co i do kogo mówiż kolego.

Opublikowano

Czyli żeby bot rozegrywał następne gry trzeba pierw włączyć bola po tem Viktora second'a and last'a a wtedy dopiero zalogować i klikać f1 tak? Czy można już miec odpalone lola?

kolejność odpalania jest dowolna i nie ma najmniejszej róznicy co pierwsze sie odpali a co drugie nawet jak bola odpali sie jako kolejne po lol luncherze i tak sie laduje przy ladowaniu gry. Tak pierw wybiera sie first potem second z katalogu o rozdzielczosci i rodzaju systemu jak posiadamy .

Witam.Ja mam taki problem ze chce skorzystac ze skryptu na ryze ale mi nie dziala.Oczywiscie dodalem go w new script zaznaczylem uruchomilem gre wciskam f1 i nic sie nie dzieje.Co musze zrobic?

Nie sciagalem tego na sorake bo mi na sorake skrypty sa niepotrzebne...

Skrypt na ryze nie jest w pełni zautomatyzowanym skryptem tak jak soraka , nie umie rozgrywać sam meczu.

Aa gdzie najlepiej pószczać Bola gry zwykłych czy na boty ?

bol z botem viktorem automatycznie ustawia nam gre co op vs all nie ma innej opcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...