Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak szybko wylevelować smurfa 1-30 LVL?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawde chodzi, jak narazie wbil mi 20 lvl ;) 0 Banow, raz natrafilem na Gre co Corki mi spamował że ja to nie człowiek i że to bot ale akurat przy kompie bylem i pisalem ze mnie to nie obchodzi i ze moze mnie reportowac, nic nie dostalem i bot nadal cisnie ;) Polecam ;3

To była moja odpowiedz dla kolegi ktory chciał sie upewnic czy to działa.

Powiem tak, jesli wam nie klika play lub nie wybiera postaci upewnijcie sie czy zalaczone sa oba boty bo mi sie czasem Jeden Sam wylaczal na starcie i musialem sprawdzac ktory to ( W pasku zadan musi byc "kon" a nie przekreslone czerwone cos? )

Raz mialem tak że gdy przegrałem gre nie wyszlo mi, ale to chyba nie problem bo i tak ciagle mi wygrywalo potem.

Poprawilbym troche to ale nie znam sie na tym jezyku, dorobilbym lepsze uzywanie Ulti oraz Summoner Spelli, bo wcale ich nie uzywa.

Pozdrawiam ^^

@EDIT

Mi tez wyskakuje czasem ankieta z Lola ale Bot automatycznie wchodzi mi do gry, powiem jeszcze ze jesli ci nie dziala taka rozdzielczosc jaka masz to wybierz druga, ja tak mialem i mi ta zła zadzialala. Lol ;p

Mi expi co noc juz od tygodnia. Pozdro ;p

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mam problem ze skryptami :

Wklejam skrypty soraki i wszystko ładnie, ale gdy wchodze do bola ( custom Scripts ) mam tylko ,, Soraka - Autopotions " a reszty ( Soraka - PassiveFollow , Soraka - SorakaSlack , Soraka - Buyitems , Soraka - Ward ) nigdzie nie moge znaleźć :unsure:

Opublikowano

Mi nie cche klikać kontynuuj na końcu gry i na starcie nie followuje nikogo , dopiero musze sam zaznaczyć jakąś postać i do końca gry ją followuje

Opublikowano

około 10-12 godzin

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Wystarczy kupić XP boosta...

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png

Opublikowano

WIADOMOŚĆ DO WSZYSTKICH ,ŻEBY NIE BYŁO NIEPOTRZEBNEGO SPAMU.

BOT DZIAŁA TAK JAK NALEŻY.

JEŻELI PO ZAKOŃCZENIU GRY NIE KLIKA WAM KONTYNUUJ TO UPEWNIJCIE SIĘ CZY MACIE ZMIENIONĄ ROZDZIELCZOŚĆ W GRZE I W KOMPUTERZE (właściwości itd)

Jedynym problemem jaki zostaje jest to ,że gdy nasz adc pójdzie na afk to my razem z nim ..

Opublikowano

@UP

Nie jestem pewny ale po dluzszym czasie chyba samo mi zmienilo gracza do Fallołowania. Ja nie mialem jeszcze z tym problemow, no co z wami ;p

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Witam , bot działa lecz nie wybiera mi soraki , co może być tym spowodowane ?

Metin2.pl s1 90lvl -> Dragonmt2 250lvl -> Diamondmt2 250lvl -> Senthia 250lvl -> Tanidur 160lvl

Spotkać mnie można pod nickiem GeDo .

Opublikowano

@Up
Nie masz Soraki.

12zuijh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...