Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak szybko wylevelować smurfa 1-30 LVL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BoL tera dla free user bedzie od 8 sierpnia?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi osobiście działa, polecam.

Tylko 1 pytanko. Nie ma może tego programu z większą rozdzielczością? Bo nie chce mi się jej za każdym razem zmieniać ;/

Opublikowano

Kupilem boost na Xp, wbilem 20, dostalem bana. xpboost poszedl sie yebac. Meh, mogli by zrobic, ze jak koles, ktorego followujesz idzie afk to wybiera kogos innego ;c

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

mam problem a mianowicie uruchomiłem bota itp. wszystko ładnie działało wbiło mi 10lvl na koncie wyłączyłem komputer, następnego dnia loguje się na nowe konto uruchamiam wszystko bot wybiera sorake itp. ale w momencie gdy powinno pojawić się okno z ładowaniem postaci to wyłącza mi lol'a ;/ wie ktoś jak to naprawić ?

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

@edit

Nie stawia wardów. Wywala error na czacie, coś o ward-lua string blablabla

[string - soraka ward.lua] 75 bad argument #1to find )string expected got nil)

+ nie klika kontynuuj po grze. skopany ten bot.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Po wejściu luciana, ten bot wgl. już nie działa. Wybiera grę, lecz skrypty do soraki nie działają, champ stoi w miejscu i AFK'uje.

1327915121-U74000.jpg

Opublikowano

Po wejściu luciana, ten bot wgl. już nie działa. Wybiera grę, lecz skrypty do soraki nie działają, champ stoi w miejscu i AFK'uje.

Dla darmowych użytkowników bot będzie działał od 4 do 5 dni od wpuszczeniu patcha

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Opublikowano

niestety mi to nie działa normalnie wchodzi do gry ale gdy sie zaczyna gra to nic sie nie dzieje tylko stoi na respie i nic nie robi przez cały mecz...

Opublikowano

@Adolf Hipster Wprowadzasz ludzi w błąd, jest za to Ban i za wszystko co jest do tego podobne itd.. jednak szansa że was złapią jest bardzo mała, co do tuta dobry może przetestuje ;x leci +.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...