Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak szybko wylevelować smurfa 1-30 LVL?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi wszystko działa i jest git . ;) Tylko jest mały problem ;c gdy jestem w głownym menu i klikam f1 to nie klika mi play tylko myszka kieruje sie obok "PLAY" i nic sie nie dzieje. I jak kończy sie gra to mam cały czas okno z statystykami i nie klika zagraj jescze raz... pomóż :D

Opublikowano

Ciekawie, tylko według mnie nie opłaca sie kupowac boosta , lepiej zagrać 5-6 meczy więcej niż wydawać RP`ki :)

Opublikowano

zrobiłem wszystko jak trzeba , naciskam f1 i nic ;/

//

Mógłby mi ktoś pomóc ? Odpalam wszystko tak jak trzeba, niby wszystko ma grać , naciskam to F1 myszka zatrzymuje sie w miejscu , gdy ruszam wraca na to miejsce no ale nic sie nie dzieje ... pomocy :X

// Teraz niby wszystko działa , odpaliłem wszystkie pliki jako admin, ale podczas wyboru bohatera myszka nie ma zamiaru sie chyba ruszać ... nie wybiera postaci ;c

Opublikowano

Jak wrzucam to do folderu ze skryptami to nic nie robi. Wlaczam bola jako admin i normalnie i nie wykrywa tych skryptów.

Opublikowano

Zajebiste ;) Wlasnie cala nocke mi expilo, widze ze jest Pare Problemow ale mozna o nich zapomniec. Tylko 2 levele w jedna noc, troche malo xD Ale, Lajk za to ;P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

wszystko działa w porządeczku,szkoda tylko,że sorka nie autoattakuje przeciwnika i nie używa shurlei i summoners spelli :( Przydałby się jakiś autocarry a nie support

Opublikowano

MAM PROBLEM z banami na bota for LEAVERBUSTER problem polega na tym ze bot skupia sie na jednej osobie i za nia łazi a czesto na tych noobskich lvlach są afki czyli bot tez pójdzie afk i dostałem juz 2 raz bana za afk na 3 dni i jest jakis sposób aby zmodyfikować bota ze np jak koles bedzie przez 3 min stał to bot bedzie łazil za kimś innym?

bez reflików

Opublikowano

Miał ktoś taki problem że bot gra na przykład 5 gier a późneij zamiast znowu włączyć nową grę to wchodzi tak jakby chciał założyć team i już nic z tym nie robI?

jest to problem jeżeli np. nie ma mnie w domu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...