Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak szybko wylevelować smurfa 1-30 LVL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mecze sie z tym botem.Zrobilem wszystko tak samo jak jest w tym poradniku..(ustawilem rozdzielczosc w grze na 1024,zaznaczylem na uruchom jako admin,Zaznaczylem zgodnosc z moim windowsem (8)..skrypty pozaznaczane i nic..Bot wlaczony loguje sie w lolu i naciskam F1 i mi tylko myszka kieruje sie na play nie wchodzac w gre...

Pomoze mi ktos i doradzi jak to zrobic.Z gory dziekuje.

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie widocznie robicie cos zle. Ja mam vm + windows xp + zrobilem wszyskto krok po kroku i dziala. czasami zamiast w play kliknie w jakiego linak i strona sie otwiera - ale to wystarczy wejsc w lola i klika play i leci dalej :)

Opublikowano

Mam problem z dołączeniem do gry (kliknięcie play i zaakceptowanie zaproszenia) i nie kupuje itemów ale reszta działa bez zarzutów. Jakby ktoś znał rozwiązanie tych dwóch problemów to proszę o pomoc.

Opublikowano

czemu jak loguje sieto mam failed downolad?

bot free od 21.01.2014 chociaz mi teraz dziala poprawnie.

wlasnie najwiekszy problem z tymi itemami wgl. ich nie kupuje ale i tak wygrywam kazdy mecz :D

76561197963226730.png

Opublikowano

Mam pytanie, w jaki sposób zrobić aby po meczu bol klikał na napis VICTORY ?

zmieniasz ustawienia rozdzielczosci w zaleznosci jaka aktywujesz na samym poczatku w folderze Viktor

76561197963226730.png

Opublikowano

A język ustawiony na angielski masz? Ja mam tylko problem po meczu nie kontynułuje mi sam.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

@up działa na vmware wiec na wps tez bedzie dzialac.

najwazniejsze tylko zeby poustawiac dobra rozdzielczosc w lolu oraz wszyzstko na najniższe graficzne etc.

Btw. chcę zmodyfikować tego Yi Slacka żeby tez mozna bylo z nim tak botować. Niestety viktor nie jest juz aktulizowany (przeszlo chyba od pazdziernika 13') i bot czasami nie klika continue, gra się zwiesi to tez sa jakies problemy.

Opublikowano

ja mam problem kur** bot niechce grać.. nic niekupuje kurwa nic!

zmien id itemow

BOT NIE KLIKA POTEM JAK SIE ZAKONCZY GRA ''CONTINUE'' POMOCY !

ustaw taka sama rozdzielczosc w grze jak i w folderze Viktor

76561197963226730.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...