Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak szybko wylevelować smurfa 1-30 LVL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mi wchodzi do gry lecz soraka stoi na respie i myszka ucieka w górę tylko ;/ mam dobrą rozdziałke i lola po Ang więc nie wiem o co chodzi ;/ ktoś pomoże ?

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okej, mi działa jednak Soraka podąża tylko za swoim kolegą z bota a kiedy ten kolega jest afk Soraka też więc da się to zmienić jakoś?

Opublikowano

Mam ang wersję, jednak dlaczego Soraka nie atakuje, nie rozwala minionów? I czy da się ustawić żeby podążała za postaciami które nie są AFK?

Dlaczego autor ma same zwycięstwa w historii bitew? To praktycznie niemożliwe, tak samo jak te parenaście asyst.

signature.png

Opublikowano

Mam ang wersję, jednak dlaczego Soraka nie atakuje, nie rozwala minionów? I czy da się ustawić żeby podążała za postaciami które nie są AFK?

Dlaczego autor ma same zwycięstwa w historii bitew? To praktycznie niemożliwe, tak samo jak te parenaście asyst.

Jak to nie możliwe? ;o Soraka zdobywa asysty puszczając Q przy przeciwnikach co daje asystę za każdego killa w teamfightach.

A ogółem robiąc refy (10 kont po 10 lvl) to przegrałem może 2 gry jak cały team afczył bo ich boty rozwalały.

Opublikowano

Szkoda tylko że prawie nie używa tego Q - nw dlaczego - woli uzdrowienie dla sb lub innego kolegi z drużyny. To miałeś niezły team.... ja prawie zawsze przegrywam. Na zdjęciu masz zaznaczony skrypt oriana 14.lau - co to jest?

Edit. Przed chwilką sprawdziłem i bot nawet nie ulepsze Q, a co mówić go używa.... Maksuje W i E , a potem R -_-

signature.png

Opublikowano

@up

Bo tak się kolego maksuje u Soraki na supporcie, a bot gra na supporcie żeby była większa szansa na wygraną.

ImChallanger_eune_67_2_logo.png

Opublikowano

Teraz jest inny problem. Bot podczas wyszukiwania gry klika na "komiks" Udyra ;D Jak to naprawić bo podczas znajdywania gry wczytuje się ten komiks i usuwa mnie z kolejki przez to że nie klikam "Dołącz"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

mam ten sam problem : /

@edit

spróbuj tego

Head to that directory in your League of Legends folder

Code:
League of Legends\RADS\projects\lol_air_client_config_euw\releases\0.0.0.36\deploy

(lol_air_client_config_eune for eune and the same for na..)

open lol.properties with editor and edit that line: " lobbyLandingURL= "
into " lobbyLandingURL=http://blank.org "

this just replaces the ad with a blank page (a white picture will show up)
..

Opublikowano

No dobra, ale co z tą Soraką co chodzi za gościem bo jak już pisałem jak gościu jest afk to my też więc banik i z bonusa expa nici. ;/

Opublikowano

@up

właśnie to jest najgrosze, że jak delikwent idzie afk to soraka też i właśnie wyłapałem bana na jeden dzień z leave bustera i exp boost na 3 dni poszedł się jebać...

Opublikowano

a mi wchodzi do gry lecz soraka stoi na respie i myszka ucieka w górę tylko ;/ mam dobrą rozdziałke i lola po Ang więc nie wiem o co chodzi ;/ ktoś pomoże ?

to samo co u kolegi, angielska wersja gry, rozdziałka 1024x768, wszystkie te potrzebne aplikacje uruchomione skrypty oznaczone i nic, stoi w miejscu nie robi zakupów nie porusza się, nie maksuje żadnych skilli, dostaje informacje afk...

Opublikowano

Jak zwykle skrypty działają dobrze a Viktors evolution nie za bardzo

Jesli chodzi o skrypty bywają problemy jak zacznie chodzić za noobem i feedowac lub afczyc z nim pod turretem.

Na start rezygnuję z trzech wardów i skryptu do nich. Oszczędzam trochę golda.

Skrypty działają ok.

dzisiaj zagrałem kilka meczy na lowku

odpaliłem bota i poszedłem na tv, przychodzę po 15minutach parze a tam dalej szuka graczy do rozgrywki - o ku*wa

zawsze jakiś idiota nie kliknie, żeby dołączyć - plaga.

ale jak już się znajdzie to idzie całkiem ok

wolę jednak zrezygnować z viktors evolution i bocić półautomatycznie, żeby mieć pewność, że bot idzie za właściwym graczem

Hejo

Opublikowano

Jak zwykle skrypty działają dobrze a Viktors evolution nie za bardzo

Jesli chodzi o skrypty bywają problemy jak zacznie chodzić za noobem i feedowac lub afczyc z nim pod turretem.

Na start rezygnuję z trzech wardów i skryptu do nich. Oszczędzam trochę golda.

Skrypty działają ok.

dzisiaj zagrałem kilka meczy na lowku

odpaliłem bota i poszedłem na tv, przychodzę po 15minutach parze a tam dalej szuka graczy do rozgrywki - o ku*wa

zawsze jakiś idiota nie kliknie, żeby dołączyć - plaga.

ale jak już się znajdzie to idzie całkiem ok

wolę jednak zrezygnować z viktors evolution i bocić półautomatycznie, żeby mieć pewność, że bot idzie za właściwym graczem

Evolution nie działa poprawnie, ponieważ nie ma aktualizacji do najnowszej wersji. Trzeba jeszcze trochę poczekać. ;)

Opublikowano

Ja mam błąd w grze idzie, idzie i nagle cała gra się ścina i jaki bugsplat outdraw błąd czy coś takiego i jak minimalizuje to potem gra czarny ekran..

Wchodzę w historie a tam leave i staty 0/1 już miałem tak przez 2 gry na 2...

Opublikowano

up mam to samo więc się podpinam do pytania jaz zaradzić żeby nie crashowało

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...