Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Nadejdzie Kolejna Wojna Swiatowa

Mike

Czy nadejdzie wojna ?  

221 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy nadejdzie wojna ??

• Tak
      77
    • Nie
      144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Bierzmy to na poważnie, kto nie chce, niech nie komentuje.
  2. Koniec świata miał być tego i tego roku, ile razy to słyszę, nic nie następuje.

Wszystko to po to, aby mieć reklamę i trzepać siano. - co będzie, zobaczymy.

"Alea iacta est!"

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

nie rozumiem twojego komentarza. spam? o.O

#TOPIC

jak juz tu wczesniej pisano nigdy nie wiadomo co bd^^

Ale najprawdopodobnie ruskie wypierdola "bombe" i sie skonczy xD

; )

Opublikowano

będzie wojna ,dlatego siedze w piwnicy z blueconnectem i jem placki...i się bardzo boje.

PS. nie wierzcie w te pierdoły , a szczególnie "proroków" czy jak to tam

Opublikowano

Tak szczerze, od siebie.

Ja wierzę w coś takiego jak rasy ludzkie.

Są ludzie i nad-ludzie. (tak wiem, ideologia Hitlerowska tutaj mówi swoje)

Więc dopuszczam do siebie myśl, że istnieje ktoś taki jak jasnowidz.

Choć wiadomo, z lekką rezerwą trzeba to przyjmować.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

W listopadzie to zrobią film pt. "Jak rozpętałem III wojnę światową" w głównej roli ja jak robię dziurę w siatce nowego orlika :D

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

a ja mam nadzieje  , ze nie bedzie . ;d no co . :D? podupczyc jeszcze chcem xD

Nie za młody jesteś?

@Topic

Bullshit.. -.- 

Zawsze jakaś zapowiedź to oszustwo.

Opublikowano

@UP

cedbdaf5c12f.jpg

@DOWN

cedbdaf5c12f.jpg

BTW. Poziom inteligencji na MPC spada razem ze wzrostem ilości postów na forum.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Jeśli to prawda to polacy którzy wyjadą i będą się ukrywać niemają po wojnie po co wracać bo nić w polsce ani w innych krajach nie zostanie.

pb-logo.jpg

Opis:

Strzelanina FPS stworzona z myślą o pojedynkach sieciowych. W całość wpleciono elementy charakterystyczne dla gier MMO, takie jak możliwość wykreowania unikalnego bohatera i dostosowania sposobu prowadzenia rozgrywki do naszego stylu.

Zapraszam więcej informacji o tej grze: >> http://www.mpcforum....rezentacja-gry/ <<

Opublikowano

Będzie wojna ! Wszyscy umrzemy :(. Chyba zacznę już się przygotowywać..

1247763594_TrueBloodSeason2.jpg As your Master, I command you!

Opublikowano

A czego wy sie boicie, że będziecie pracować w niewoli? Jak bedzie wojna to kilka atomówek i koniec omg

Opublikowano
BTW. Poziom inteligencji na MPC spada razem ze wzrostem ilości postów na forum.

Podzielam i pozdrawiam. Beka na całego z gimbusów myślących, że coś wiedzą o wojnie.

Nic nie będzie takie głupoty wierzyć...

Kiedy była jakaś wojna na skale światową ? 2 wojna światowa ? Tak ? Chyba tak, żyjemy ponad 50 lat bez większego konfliktu zbrojnego, myślisz że długo się to utrzyma ? Beka z ciebie gimbusie.

Beka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mówiąc o paru bombach, nie zważacie na to, że potencjalni przyszli właściciele np. Polski, ktorymi może być Rosja, mogą nie mieć zysków z wojny skoro nie będzie żadnych kopalni, żadnych źródeł gazu etc ? Myślcie, bo samo powiedzenie, że pierdolną pare bomb kozaka z was w oczach innych nie zrobi. Panowie wojna na skalę światową to rzecz której się nie boicie bo polaczek siedzi w domciu w kapciach i myśli - nie nie za chuja mi się nic nie stanie, nie wbiją mi do domu, skądże. Więkoszść z was myśli, że w czasie wojny będzie napieprzać w metinka bez strachu, że za chwilę może już takiej osoby nie być. Po prostu żal takiego waszego myślenia.

Wojna będzie, bo jest nieunikniona, ostatnio Obama zdymisjonował amerykańskiego generała(!) za to, że ten miał odmienne zdanie, i tu już mamy zjawisko, że Obama po prostu woli mieć wszystko pod sobą, nie nad sobą, i jak mu taka Rosja zacznie podskakiwać to obieca paru krajom ropę za pomoc w rozpieprzeniu Rosji i tyle.

Nie wiecie o tym nic, a się odzywacie, poczytajcie książki na te tematy, obejrzyjcie filmy, porozmawiajcie z ludźmi z drugiej wojny światowej, aa zapomniałem, musicie wbić level w metinku.

Pozdrawiam myślących, nierandomowych.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

oj bedzie wojna jak zamkną own3d.es :D

Właśnie o takich osobach mówię...

Szymek obejrzałeś do końca ? nie wiem czy to takie znowu żałosne, bo gość zdaje się mówi na rzeczy. Kiedyś widziałem topic na samosi czy gdzieś, gdzie koleś pisze o tym, że umrze prezydent w kwietniu, w lipcu czy sierpniu będzie coś tam kolejnego, i jak na razie się jedno sprawdziło.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Co prawda, to prawda - rozpierdala mnie od środka, jak widzę laików wypowiadających się na dany temat.

Oświece was trochę.

Bomby nuklearne są już " nie modne".

Jest coś takiego jak bomba elektronowa.

Jeb! I całe życie znika z danego obszaru, bez zniszczeń w terenie. Skażeń chyba też nie ma, ale pewny tego nie jestem.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

hah śmiać mi się chce jak wy w to wierzycie -,-

tak samo jak w którymś tam roku chyba 2000 (nie pamiętam) miał być koniec świata a nie było >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...