Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Nadejdzie Kolejna Wojna Swiatowa

Mike

Czy nadejdzie wojna ?  

221 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy nadejdzie wojna ??

• Tak
      77
    • Nie
      144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
- po obejrzeniu filmu przeszly mnnie ciarki i zdaje mi sie ze rok 2010 r. bedzie oznaczal dlugoletnia wojne...

Ma sie zaczac na wschodzie lecz sadze ze przejdzie do europy..

Jak to powiedzial: "Ale to bedzie wojna kontrolowana, ktora wymknie sie spod kontroli"

kurde to jest jakis ranking jasnowidzów ?

twierdzi ze w ciągu kilku miesięcy ale filmik jest chyba z końca 2008 ....

Żebyś sie nie zdziwił jak będzie Wojna Polska vs Rosja i reszta UE i Swiata ...

z powodu ostatnich wydarzeń .

Niech Tusk sie teraz zastanowi dobrze co dla Polski dobre ,

tym bardziej przez Kaczyńskiego pojeba któremu wydaje sie ze polska nie wiadomo jaka potęga i jedzie do Gruzji .... pomagać

Historia uczy Polsce nikt by nie pomógł tak jak w 2 wojnie światowej

Wojna Polsko Ruska ?

chyba cie powaliło nic by z nas nie zostało

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko to wielka ściema !!! Wojna może być, ale to zależy od człowieka bo to on ma zawsze wybór.A dlaczego miał by być koniec świata?(łooo jestem jasnowidzem koniec będzie w 2012)Sranie w banie. Ktoś se to wymyślił i tyle.A co do wojny to poczekamy zobaczymy...

Opublikowano

3 cia wojna hmm raczej bedzie wczesniej czy później .

a koniec swiata ? jak jądro ziemi się zbytnio powiększy albo jak spadnie za miliony lat meteoryt albo jak zbliży się za bardzo ziemia do słońca.

Opublikowano

Głosujcie na Janusza Korwina Mikke to Polska zawładnie światem ;o

/A tak serio to mam nadzieje że będzie jakaś elozajebista wojna i wszyscy umrzemy.Wszyscy.

pozdrawiam

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Głosujcie na Janusza Korwina Mikke to Polska zawładnie światem ;o

/A tak serio to mam nadzieje że będzie jakaś elozajebista wojna i wszyscy umrzemy.Wszyscy.

pozdrawiam

Mam nadzieje ze Ty bedziesz pierwszym, ktory zginie : )

Pzdr.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Gość PanZagłady
Opublikowano

Hmm widze ,ze ciekawy temat sobie stworzyliscie. Jesli chodzi o mnie to powiem ,ze niedlugo bedzie duza wojna nie moge okreslic konkretnej daty. Dlaczego tak uwazam ?? Zauwazcie ,ze sporo narodow ma kryzys , ludzi jest coraz wiecej, miejsca na ziemi coraz mniej, zywnosci tez itd. etc. To tworzy taka dużą bańkę mydlana a w srodku niej narastajace problemy europy i swiata gdy wybuchnie ona to wybuchnie wojna :). Ludziom sprawy wymykaja sie spod kontroli neistety. ZŁO w porownaniu z ostatnimi wiekami jest duzo potezniejsze. Mozecie mnie uznac za psychola ,ale mam to w 4 literach. Dawniej nie bylo tylu technologii ,robotów, komputerow i ludzie wszystko musieli sami robic wiec byla praca , byly pieniadze, mozna bylo jakos godnie zyc szczesliwie (godnie nie brac jako BOGACTWO). Teraz te najnowsze technologie fakt faktem ulatwiaja nasze zycie ,ale tez zabraly spory rynek pracy ludziom i jest coraz mniej pracy. LINIE PRODUKCYJNE dawniej duzo ludzi przy nich bylo. Zobaczcie zdjecia z XX wieku jak wygladaly linie produkcyjne samochodow i wszystkeigo. Masa ludzi ;) jak mrowisko a teraz co ??. Jedynie kolesie od pilnowania sprawnej pracy robotow i konserwacji... Nawet widzialem reportaz o najnowoczesniejszej elektrowni slonecznej w ktorej pracuja tylko 3 OSOBY a wszystkim steruje system komputerowy ;). CHINY wielu z was szydzi z chinczykow a ja uwazam ,ze sa skurwysynskimi szczesciarzami :). Moze i malo zarabiaja ,ale teraz moga to odbic bo caly swiat wladowal u nich spory kapitał :) maja na miejscu prawie wszystko ;). Chiny tez ostatnio zanotowaly szybki rozwoj technologiczny. Najnowsze koleje :) najszybsze . Szanghaj nowoczesne duze miasto ;). A koleje osiagaja 500-600km/h. Polska niby nie chinczyki, ale koleje dupowate ... jezdzilem nimi to znam stan kolei i jest fatalny... o czystosci juz nie wspomne... o toaletach to juz wogole.... komunistyczne gowno.... DROGI.... widzialem jak pr0 robotnicy zalepiali dziury asfaltem na dziure z wodą ;) powodzenia by dlugo wytrzymalo... Dodatkowo tempo budowy drog jest takie zajepiscie szybkie ,ze szok...

Ok wrocmy do tematu. Cały swiat przegial pałe z kredytami i teraz ponosi tego konsekwencje banki zadluzone niektore juz upadly. Niektore przetrwaly dzieki pomocom z rzadow ich panstw. Ludzie coraz bardziej agresywni. Coraz bardziej pazerni na kase , wladze itd. Co widzimy w TV... same zle rzeczy , tragedie , obłudę , oszustwa ,klamstwa. Mowie o kanalach informacyjnych , polityce a pomijam przyrodnicze , naukowe i historyczne programy.

Jeszcze wkurza mnie ten kosciol katolicki sam bylem jego wyznawca ,ale od kilku lat sram na niego i tyle. Po tym co przez tyle lat widzialem i te afery w kosciele, molestowania , pedofilie , pazernosc na kase : | nieraz widzialem jak ksiadz opier... ludzi ,ze tak rzadko przychodza na msze ,ze olewaja boga... no wow w tych czasach trzeba zapier... by moc przezyc. Tymbardziej ,ze ludzie maja dzieci wiec dodatkowe wydatki ;).

Takze WOJNA moim zdaniem bedzie tak do 20lat max. Pozniej nie poniewaz juz teraz bardzo duzy scisk wszystkich problemow , kryzysow i bedzie kolejny najwiekszy kryzys w historii wspomnicie jeszcze moje slowa ;). Ten kryzys co ostatnio zalamal gospodarke bedzie niczym w porownaniu z tym co nastapi. Po tym kryzysie prawdopodobnie beda wojny miedzy panstwami.

PS: Jestesmy w chujowym polozeniu jako EUROPA . Wiecie dlaczego ?? Powiedzcie mi gdzie wiekszosc rzeczy ,ktore sa sprzedawane produkujemy ?? W Chinach wlasnie tam wiekszosc europejskich firm ma swoje firmy produkcyjne. Jak Chiny zaczna doic kase za produkcje i bedzie to nieoplacalne to w zasadzie praktycznie malo co mamy do zaoferowania ;). Jestesmy w takiej pulapce CHINSKIEJ. USA tez juz sa i sa strasznie zadluzone u Chinczykow.

Pozdrawiam serdecznie!.

Opublikowano

- po obejrzeniu filmu przeszly mnnie ciarki i zdaje mi sie ze rok 2010 r. bedzie oznaczal dlugoletnia wojne...

Ma sie zaczac na wschodzie lecz sadze ze przejdzie do europy..

Jak to powiedzial: "Ale to bedzie wojna kontrolowana, ktora wymknie sie spod kontroli"

wojna no i mówi się trudno - doświadczenie z WR będzie można wykorzystać :)

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Mounthains dobry sarkazm :)

:D Co wy kurwa jesteśmy tacy słabi żę ten kto wywoła wojne z nami straci opinię światową zresztą od czego jest ONZ :)

43e8e91583426019.png

33814.png

33784.gif

33662.gif

33773.gif

Moje zdania sa przesaczone krytyka i ironia , za co -? Tylko neo nie szanuja inteligencji ....

Opublikowano

ludzie ludzie spokój jaka wojna że jakiś dziad coś gada to było logiczne że amerykański rynek upadnie mówili o tym przed tym wydarzeniem a przepowiedział że polska podczas kryzysu będzie miała PKB na + a nawet jeśli będzie wojna to co ruscy z czym z sprzętem z lat 80 omg poslka ma lepsze leopardy i f16 a nie migi a ameryka wpadnie tu bo zachodnia europa i polska sa w nato

KITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Sranie w banie!!! Pewnie ten jasnowidz dostał młotkiem po głowie to dlatego tak gada xD

1328997611-U170772.png

Weteran
Opublikowano
Nie długoletnią bo tylko 2 lata. W 2012 rozwali nas meteoryt :O

ta a ja na discovery channel

slyszalem ze nie bedzie konca swiata !

nic nie wskazuje na to ze akurat w 2012 : )

metoryt niby lecial ale stany go wypchnely tak tam gadali :D

a wojna jakos jej nie widze xD

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

He,to ja jestem nalogowcem FPP cod m2,warrock,combat arms :D

lecz to nie jest takie smieszne...jak nadejdzie wojna to kazdy niby pro "cs'owiec" bedzie sie chowac,bo nie ma unlimited life,wtedy bedzie 1shot 1kill mam nadzieje ze nie bedze wojny..

Opublikowano

szczerze powiem G000Wno mnie to obchodzi bedzie co ma być...

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

Wall hack, god mode, full ammo no i może jakieś invi :) i można jechać z ruskimi itp ;) z mini guna noclip zeby nie trza bylo przeladowywac i nieskonczonosc amunicji ;)

a tak serio wątpię żeby takie coś było, przynajmniej sobie nie wyobrażam tego, przecież są bomby atomowe nuklearne itp itd etc. więc by ziemia znikła z orbity ;)

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

oni nie są jasno widzami tylko czarno widzami! all widza na czarno :P

a po 2 w 2000r mial byc koniec zyjemy

w 2010 mial byc zyjemy

w 2012 ma byc i tak bedziemy zyć i powiem tyle połowa obudzi sie z tekstem

I gdzie kurwa ten koniec swiata?

gwarantuje :P

Opublikowano

Co ma być to będzie...

No ale ja myślę czy prędzej czy później nadejdzie ta wojna może za rok a może za 15lat kto wie....

Ale lepiej jak by to było nie za naszych czasów i żebyśmy spokojnie dożyli starości :D

X

by Me.

Gość Lenart
Opublikowano

czytajcie sobie ;)

http://www.iluminaci.pl/proroctwa/przepowiednie-jasnowidzacej-wangi

dla tych którym się nie chce czytać

2010 - Trzecia Wojna Światowa, która rozpocznie się 10 listopada i zakończy w październiku, 2014 roku. Rozpocznie się dość typowo - od prowokacji i lokalnej wojny, gdzie zostanie użyta broń chemiczna (i/lub nuklearna).

mam nawet zapisane w kalendarzu tą datę ;)

prowokacja już była ;) (Smoleńsk )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...