Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Nadejdzie Kolejna Wojna Swiatowa

Mike

Czy nadejdzie wojna ?  

221 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy nadejdzie wojna ??

• Tak
      77
    • Nie
      144

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wolal bym w 2012 koniec swiata niz wojne w najblizszym czasie...

Szczerze jak by to byla wiadomosc w 100% pewna najwiecej czasu chcialbym spedzic z moja dziewczyna i cieszyc sie zyciem jak najbardziej!

A co do wojny pewnie bym uciekl z kraju bo za wojna nie przepadam ;/ No chyba ze nie bylo by wyjscia... wkoncu mam 18lat i pewnie bym musial walczyc za jebana polityke...

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

To samo sądzisz o Bogu ?

Tak. To samo twierdzę o wszystkim.

Skoro nie mogę ujrzeć Boga, dotknąć go, poczuć jego zapach czy nawet go w jakimś sensie "doświadczyć" - to nie istnieje. Prosta filozofia.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Tak. To samo twierdzę o wszystkim.

Skoro nie mogę ujrzeć Boga, dotknąć go, poczuć jego zapach czy nawet go w jakimś sensie "doświadczyć" - to nie istnieje. Prosta filozofia.

dokladnie mam takie samo podejscie :)

Jestem dinozaurem

Opublikowano

To, że jedna osoba powiedziała, że będzie wojna to znaczy, że będzie ?

W takim razie ogłaszam wszem i wobec, że jutro Google wprowadza limity wyszukiwania. Czy tych 9 debili, którzy zaznaczyli, że będzie wojna, uwierzyli mi ? <_<

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

Papa Smurf i Saltaz, zła filozofia. Bakterii też nie zobaczysz, a jednak istnieje ;)

Nie dokonca tak jest : ) Np. wierze w zycie pozaziemskie w inne planety, moze we wszechswiecie jest podobna planeta do ziemi i zyja na niej istoty myslace tak samo jak my z lepsza lub gorsza technologia : )

Jestem dinozaurem

Gość Mounthains
Opublikowano

Mike taki duzy chopak a w bajki wierzysz ?

Każdy ma swoje poglądy do życia, więc nie powinieneś się z tego śmiać ani osądzać...

Opublikowano

No cóż. Nie mam prawa wpieprzać się do waszej religii, tak więc dam sobie spokój (:

Zaskoczyłeś mnie, bardzo dojrzałe podejście.

Papa Smurf i Saltaz, zła filozofia. Bakterii też nie zobaczysz, a jednak istnieje ;)

Nie? Zobaczę bakterię. Ja udowodnię naukowo jej istnienie, ale czy Ty udowodnisz tak istnienie Boga?

Hip-Hop nie umarł.

Gość Mounthains
Opublikowano

Nie wiem dlaczego dyskutujecie o religii. Każdy ma swoje poglądy i powinno się to uszanować ze względu na wszystko...

Opublikowano

Nie wiem dlaczego dyskutujecie o religii. Każdy ma swoje poglądy i powinno się to uszanować ze względu na wszystko...

Chodzi tylko i wyłącznie o to, że tłumaczymy sobie kwestię wiary i o tym czy/ jak/ kto jest bardzo zabobonny/ wierzy ludziom.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Nie? Zobaczę bakterię. Ja udowodnię naukowo jej istnienie, ale czy Ty udowodnisz tak istnienie Boga?

Są ludzie którzy sądzą, że widzieli Jezusa itd. ;]

To jest tak, chcesz zobaczyć bakterie, kup se mikroskop.

Chcesz zobaczyć Boga/Jezusa, módl się itd. itp.

Paradox, fajny avek ;]

90921442.png
Opublikowano

Są ludzie którzy sądzą, że widzieli Jezusa itd. ;]

To jest tak, chcesz zobaczyć bakterie, kup se mikroskop.

Chcesz zobaczyć Boga/Jezusa, módl się itd. itp.

Paradox, fajny avek ;]

Ja nie wiem co Ty jarasz, ale cieszę się, że nie zacząłem.

Opublikowano

Nie kwestjonujcie poczynan i wierzen innych ludzi.

Moim Bogiem jest [bog] i MOZG :)

Bo jakby czlowiek wykorzystywal 100% swego mozgu to wzrokiem moglby rozpiepszyc swiat :)

A wojny nie bedzie

Opublikowano

@Owned by sie cieszył wkoncu wzioł by deadoralive gałęzie do reki i udawał że strzela xD cs maniacy;p

a tak wogule to jak sie sprawdzi coś to wtedy dopiero piszcie niewiem poco wogule ten temat . Piszcie lepiej na yt.

Opublikowano

jasnowidz haha ;] film tylko tak nakręca ale niema czegoś takiego jak jasnowidz, jasnowidz bo debile z telewizji to ciemnowidze i nie widzą jak ich w chuja robi ^^

@up

pisze się w ogóle a nie 'wogule', taka mała przyjemna uwaga na przyszłość.

2006-2010

Opublikowano

@Owned by sie cieszył wkoncu wzioł by deadoralive gałęzie do reki i udawał że strzela xD cs maniacy;p

a tak wogule to jak sie sprawdzi coś to wtedy dopiero piszcie niewiem poco wogule ten temat . Piszcie lepiej na yt.

Ale smieszny zart o kurde. Ale smieszne......

@energy

Zgadzam sie.

Na takie tematy trzeba miec swoje zdanie.

Bez obrazy dla admina ale nie trzeba wierzyc w kazde jajko ktore zniesie kura ;>

Opublikowano

Ja się już zbroję. Dzisiaj znalazłem dwa (dość spore) kamienie.

Opublikowano

Jak to już mówili przedmówcy to III wojna światowa będzie tylko na przyciski. - Tu atom, tam atom i nas nie ma. ; p

Nie bierzcie wszystkich kamieni^^

Opublikowano

Nie długoletnią bo tylko 2 lata. W 2012 rozwali nas meteoryt :O

wybudują stadion i meteoryt pier**** centralnie w ten stadion :lol: :lol: :lol:

@Topic

Bedzie wojna, i trzeba bedzie sie zaopatrzyc w internet blueconnect oraz laptop :O

BTW.

Też juz jestem uzbrojony w szapana oraz paczke korsarzy, może rosomaka ubije :)

@Energy

podoba mi sie twój avatar...mmmmm....uhuhuhuuu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...