Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Nadejdzie Kolejna Wojna Swiatowa

Mike

Czy nadejdzie wojna ?  

221 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy nadejdzie wojna ??

• Tak
      77
    • Nie
      144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna ściema jakiegoś jasnowidza ;P który sam nie wie co mówi ... ale niech się dzieje co ma się stać ;d

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Zbieram minusiki, więc nie bądź żyła siepnij --

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niewierze w ani jedno z bredni jakie naopowiadał nikt nie jest w stanie przewidzieć co będzie za np.5-10 lat chciał znaleśc się tylko w TV

Nie sądzę żeby kolejna wojna nadeszła fakt są różne spory i zatargi ale to nie spowoduje wojny zwłaszcza że dożo państw jest wyposażonych w broń nuklearną

A co do 2012 brednie brednie jeszcze raz brednie szkoda mi ludzi którzy jak usłyszą o jakiejś apokalipsie to wierzą że tak ma być

Ile razy słyszałem o końcu świata i co? Nadal żyjemy -.-

Opublikowano

Ammm....ammmm.... widzę przyszłość, widzę...

Gówno facet widzi <_< Nie wierze w takie historie, że będzie wojna, chodź kiedyś na pewno będzie xD A jak będzie to chłopacy za ak-47 i napierdzielać Niemców.

a42612f26.gif

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

no nie wiem czy wojny nie będzie czytałam taką książke że w 2088 bedzie jakaś wielka wojna która zniszczy polske ...

ale nie wiem o co tyle szumu będzie czy nie i tak na to sikam :P :P :P będzie to spieprzam do japoni lub UsA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...