Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Nadejdzie Kolejna Wojna Swiatowa

Mike

Czy nadejdzie wojna ?  

221 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy nadejdzie wojna ??

• Tak
      77
    • Nie
      144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam uważam, ze wojny nie będzie... Jasnowidze to ogólnie jedna wielka banda oszustów ^_^

Modna sygnatura.

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać mamy nowego Nostradamusa;] Zaznaczyłem NIE ale co ma być to będzie...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Rosja jest za słaba żeby tak "skakać na wojenke" :)

To już nie jest to samo mocarstwo :)

Ja tam bym spał spokojnie.

Ojj zdziwil byś się ;-)

Lubie DŻEM.

I loVe CocaCola

Wesołych Świąt !!

Opublikowano

ja to już dałem se spokój z tymi prorokami koniec świata miał być juz z 10 razy w 1996 1998 miała być wojna a w 2000 roku miał być 100% koniec świata...

Więc ludzie nie ma co się przejmować :P

76561198032469690.png
Opublikowano

piters13 dokładnie ciągle mówią, że niedługo koniec świata, albo, że już miał być totalna ściema co ma być to będzie, a żeby się dowiedzieć co będzie trzeba czekać. xP

Wszystko jest możliwe, ale wszystko ma jakieś granice.

Opublikowano

koles moze sie mylic. niech sie spotkaja z jasnowidzami z innych krajow i jak dopiero potwierdza to inni jasnowidzy to mozna sie bac!

BUX.TO to scam!

Nie zarabiaj na innych!

1712760.jpg

Opublikowano

w 2010 Metinczycy oraz Tibijczycy stworzą sojusz przy czym wybuchnie wojna domowa w Polsce.... Ja się tym bardziej martwię -,-

ta a Mounthains będzie jak zwykle na czele Metińczyków xDDD

Opublikowano

Jak ten czlowiek jest jasnowidzem to czemu nie spi na pieniadzach? Pierwsza moja mysl to wyniki totka i juz mam zycie ustawione do konca zycia ;)

fake i tyle

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Nawet nie w totka...

Gdyby jego przepowiednie wszystkie spelnialy sie na prawdę to inne Narody placiły by mu grube miliony za przepowiednie ...

Lubie DŻEM.

I loVe CocaCola

Wesołych Świąt !!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taaa, znowu się prorocy zbierają :) Nostradamus coś burknął o wojnie i już teraz wszyscy to podchwytują. BTW. Ta wojna ma być dopiero w listopadzie, więc cieszcie się rokiem póki możecie ;]

9989.jpg

"Głupców nie sieją, sami się rodzą"

Opublikowano

ja w to niewierze kolejny bzdurny temat tak jak np. z tym konicem świata w 2012r.

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zwykłe zabobony... Koniec świata miał być już tyle razy, że do końca życia (dopóki nie zobaczę) nie uwierze...

Jasnowidz ? Nie ma takiego czegoś... Ja też mogę powiedzieć, że za 24h spadnie meteoryt na ziemie i to będzie koniec... -.-'

Przesądy nad przesądami... Ten świat nie jest aż taki zły żeby nastąpił jego koniec...

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

@up jasnowidzem to może być kobieta której spuszczą sie w oczy xD

te zabobony prowadzone od średniowiecza... cyganki przepowiadające z ręki wkurwiające nie wiem czemu oni w to wierzą... w 1977 też miał być koniec swiata i jakoś nie było (77 symbolizowały 2 kosy). 2000r też i co nadal żyje, było na National Geographic że wyszło na 2012 bo majowie już nie dodawali więcej tych kwartów czy jak to tam w tym kalendarzu swoim. Do tego film taki żeby tylko zarobić..

BARDZO PROSZE O MINUSY, DAWAJCIE JAK NAJWIĘCEJ CHCE MIEĆ ICH JAK NAJWIĘCEJ NA MPC. PRZYCZYŃCIE SIE DO TEGO :)

Opublikowano

Ta wojna to kłamstwo ten jasnowidz to jakiś debil jak wojna może być kontrolowana która wymknie się z spod kontroli. Ludzie to kurwa nie mają co robić

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

@up

widac ze slow nie rozumiesz..

@topic

krzysztof jackowski to dobry jasnowidz, ogladalem wiele filmow o nim aby odpowiedziec sobie na pytanie czy naprawde nim jest i wydaje mi sie ze ma takie sily "nadprzyrodzone"

pozatym jest troche takich osob, a nigyd nie wiadomo czy cos sie nie stanie, domyslal sie ktos ze bedzie zaloba narodowa, dlatego ze prezydent zginie w katastrofie w kwietniu?...

sygna1o.jpg

Opublikowano

Nie wiem co powiedzieć...

Jeśli będzie wojna to będzie...

Jest też kobieta, która przepowiedziała Żałobę w Kwietniu i, że zginie ktoś bardzo ważny we Wrześniu:)

Okazało się, że wielu ''jasnowidzów'' mówi o wojnie, która ma nastąpić.. Czytałem różnorakie teksty pisane przez ''jasnowidzów'' np. ''Hiszpania i Polska będą toczyły wojnę'' , '' Cały świat będzie walczył ze sobą'' , '' cała europa napadnie na Amerykę'' i z tą ameryką mogę się zgodzić bo... Ostatnio na gadu-gadu.pl było napisane..

''Po co Europie amerykańska bomba atomowa'' Coś w tym stylu jeśli tak się stanie będziemy mięli więcej wrogów sprzymierzeńcy ameryki zaatakują Europę.

To Tyle mam nadzieję, że wojna nie nastąpi :)

33608.png
Opublikowano

Jesteście głupi nie widzicie co już się dzieje .

Szatan jest wśród nas ;]

Wojna trwa od dawna Jedna wielka Wojna .

Ale nadejdzie sąd Ostateczny Bitwa pomiędzy dobrem a złem...

Zło jest wśród nas ;]

Nie zdajemy sobie sprawy że tworzymy je my przez nasz grzechy że nie wierzymy...

Macie mnie za Psychika ? :>

Pooglądajcie to i owo :)

Poczytajcie .

Ojciec Pio i te filmy to wam porobi głowę ...

Opublikowano

Wojny już pewnie nie będzie ;] jak już to taki np U.S.A. vs Irak :D

Żebyś sie nie zdziwił jak będzie Wojna Polska vs Rosja i reszta UE i Swiata ...

z powodu ostatnich wydarzeń .

Niech Tusk sie teraz zastanowi dobrze co dla Polski dobre ,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...