Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Nadejdzie Kolejna Wojna Swiatowa

Mike

Czy nadejdzie wojna ?  

221 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy nadejdzie wojna ??

• Tak
      77
    • Nie
      144

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra więc tak:

Trzecia wojna będzie ale nie światowa ( cały świat vs reszta? łatwiej by było bombe wysłać jakąś np. Atomówke świat byłby niczyj ) rok ? niewierze że 2010

Niewiem na co będzie 3 wojna ale wiem że czwarta będzie na Krzesła i/lub Miecze Żalu +36i6

8307398.jpg

66851.jpg

Opublikowano

ludzie ludzie spokój jaka wojna że jakiś dziad coś gada to było logiczne że amerykański rynek upadnie mówili o tym przed tym wydarzeniem a przepowiedział że polska podczas kryzysu będzie miała PKB na + a nawet jeśli będzie wojna to co ruscy z czym z sprzętem z lat 80 omg poslka ma lepsze leopardy i f16 a nie migi a ameryka wpadnie tu bo zachodnia europa i polska sa w nato KITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moze i mamy f16 a rosja migi ALE:

f16 nie dzialaja =.=

migi sa sprawne =.=

po drugie tak nie cwaniakuj bo rosja jak by chciala to by po prostu na nas wyslala mieso armatnie (tj 1 dostaje naboje, 2 bron) i i tak by wygrali bo oni sie z ludzmi nie licza.

NKWD niezle zamiatalo zdrajcow na II WW (smierc zdrajcom) czyli po prostu biednych ludzi zaciagnietych na sile do wojska =.=

aha i nato i i te inne duperele nie pomoga =.=.

a teraz czas na moje zdanie =.=

wszystko zacznie sie od religi (tj watykan) podczas ogromnego kryzysu wszyscy wkurza sie ze oni maja za duzo kasy i ich (kler) okradna zacznie sie chaos i anarchia (gorzej niz w grecji <rofl>) i jakos pewnie ktos niechcacy nacisnie guzik na rakiety (albo atomowki) [albo wszystko naraz ofc=.=]

.

Opublikowano

Ja sie o tym wczoraj dowiedzialem..

PS.

Wy tylko umiecie mówic : Eee To Sciema

Ja osobiscie w to wierze ^ ^

JAK MI DASZ MINUSA TO BĘDZIESZ ZAJEBISTY

zu5reo.gif

WTF!!

Wielki powrót Lolesss`a ..

Opublikowano

Jacy wy egoistyczni .

Jak III wojna światowa to koniecznie Polska vs Rosja.

Jak będzie , to pewnie z małym udziałem Polaków.

Bo co taki mały , biedny naród komu przeszkadza ;> ?

Opublikowano

Koniec świata może nestąpić. A wiecie dlaczego ? Słyszał ktoś może o czymś takim jak przemagnesowanie biegunów ? Nie zmyślam wam teraz jakiś bajek, takich rzeczy na discovery czy gdzie indziej raczej wam nie pokażą (znalazłem tylko jakiś post na forum kolesia który oglądał sobie jakiś program w TVP).

Jakoś iż 3 lata uczęszczałem do LO i miałem doczenienia z fizyką na poziomie rozszerzonym to pozwole sobie na mały wykład.

Takie sytacje miały juz wcześniej miejsce, naukowcy pobrali probki z dna oceanu (nazwy niestety nie pamiętam) i co się okazało ? Na poszczeólych głębokościach kierunki ruchu zhydratyzowanych jonów były przeciwne (też niestety nie pamiętam jak takie zjawisko ze strony bardziej zewnętrznej się zwało). Źródłem pola magnetycznego na naszej planecie jest jądro ziemi, dokładniej przypuszcza się że jest to jego część płynna. Każdy magnes po jakimś czasie poprostu potrafi się rozmagnesować, więc skoro jądro też jest magnesem to ono też w końcu "straci moc". Tutaj sprawa jest troszeczke bardziej złożona bo jądro może wykręcić numer w postaci zmiany biegunów :) Może wcześniej nie było to takie istotne, bo kilkaset milionów lat temu wszystko sobie biegało na 4 kończynach :P niestety dla nas nie będzie to już tak fajne. Dodam tylko iż moc pola ciągle spada więc ten proces niedługo nas czeka. Podczas przemagnesowania pole elektromagnetyczne zostaje praktycznie "wyłączone" w efekcie czego wszystkie te piękne cząsteczki które obserwujemy podczas zorzy polarnej zaczną nas bombardować. Zapytacie teraz "hm a co z tego?". To z tego, że efekt będzie taki jakbyście 24/7 siedzieli pod rentgenem :) Jedyne wyjście to ucieczka pod ziemie, bo proces taki nie trwa dzień czy dwa. Jeżeli ktoś jest jeszcze zainteresowany innymi teoriami z dziedziny biologii/fizyki to zapraszam serdecznie :)

f.png

Opublikowano

ehh ja mam nadzieje ze nie nastapi III wojna swiatowa poniewaz wtedy to juz IV wojny nie bedzie . Dlaczego?

te czasy sa za bardzo rozwiniete technologicznie wiec jezeli jakas wojna bedzie to jedni puszcza atomowke albo wodorwke drudzy tez puszcza i koniec ludzkosci bedzie

Opublikowano

nostradamus pow jasno 2012 .

Ja na to licze bo na świecie jest coraz bardziej zjebanie.

Coo ? wez sie opanuj nikt nie zrozumiał jego przepowiedni .! Jego przepowiednia to np. Zelazny ptak spadnie na ziemie 10.04.2010r.! Sprawdzilo sie ! a nie ziemie zmiecie z powierzchni kosmosu xD

To tylko ''bajki'' wymyslone przez tych co pisza ksiazki typu Nostradamus Przepowiednie , Nostradamus , Kalendarz swiata cos takiego!

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

Fifol kocham cię za tfoje porównania :P Najbardziej prawdobodobne wydaję mi się to co Fifol pisze ale ja tam nie fiem :>

11.jpg

Opublikowano

Taa pewnie ten gostek nawet nie jest jasnowidzem robi to dla kasy -.-

Każdy se może powiedzieć coś w stylu :

"O huj miałem wizje rze za 1sek śfiat sie rozkurwi"

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

Ja wam powiem, rze mje sie snilo dziesiontego stycznia, ale nie hcialem o tym nikomu mowic, bo to straszne, snilo mje sie rze polski metin pat i stracilem swojom postac i mojim koledzy tesz, a potem nieh sie dzieje co ma bydz, tak jusz ma bydz proste.

Opublikowano

Zajebiście... Teraz spać nie będę ;x

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

czytajcie sobie ;)

http://www.iluminaci.pl/proroctwa/przepowiednie-jasnowidzacej-wangi

dla tych którym się nie chce czytać

mam nawet zapisane w kalendarzu tą datę ;)

prowokacja już była ;) (Smoleńsk )

Po przeczytaniu tej przepowiedni śmiać mi się zachciało, a szczególnie jak to przeczytałem

2088 - Pojawia się nowa choroba - ludzie starzeją się w ciągu chwili!

Co o tej przepowiedni sądzicie ^^ ?

Opublikowano

Nie wiem co powiedzieć...

Jeśli będzie wojna to będzie...

Jest też kobieta, która przepowiedziała Żałobę w Kwietniu i, że zginie ktoś bardzo ważny we Wrześniu:)

Okazało się, że wielu ''jasnowidzów'' mówi o wojnie, która ma nastąpić.. Czytałem różnorakie teksty pisane przez ''jasnowidzów'' np. ''Hiszpania i Polska będą toczyły wojnę'' , '' Cały świat będzie walczył ze sobą'' , '' cała europa napadnie na Amerykę'' i z tą ameryką mogę się zgodzić bo... Ostatnio na gadu-gadu.pl było napisane..

''Po co Europie amerykańska bomba atomowa'' Coś w tym stylu jeśli tak się stanie będziemy mięli więcej wrogów sprzymierzeńcy ameryki zaatakują Europę.

To Tyle mam nadzieję, że wojna nie nastąpi :)

Wojne już stoczyliśmy z Hiszpanią :P Na E-Republik

Opublikowano

ehh bedzie wojna to walną w nas atomówką albo innym gówienkjiem i koniec ^^

Pomogłem?? daj + to tylko 1 sekunda i po sprawie a jak nie dasz to będziesz miał to na sumieniu do końca życia

Opublikowano

jak 1 bmba atomowa to inni tez beda puszczas i dojdzie to tego ze tylko karaluchy przezyja x/

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Ja myślę że napewno będzie kolejna wojna światowa , to jedynie miara czasu , głównym aspektem tej wojny będą stosunki pomiędzy Ameryką a Rosją , bo oni są tutaj obecnymi mocarstwami , o co może być wojna ? o byle co , z latami stosunki będą się napinać a w końcu której z krajów zrobi coś głupiego , co by mogło dać pretekst do ataku

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Nie będzie wojny tylko dzięki tej katastrofie , polepszyły się stosunki Polsko- Rosyjskie.. Jakby to był prawdziwy jasnowidz przewidziałby, że spadnie samolot rządowy i pierdolnie w ziemie i zginie elita Polskiego narodu..

sygnat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...