Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten OX to totalne gówno było zero organizacji ze strony teamu,tym OX mogłem się jedynie podetrzeć.

Wypie*dalaj z tematu ciagle hejtujesz sam jestes gowno MI SIE OX BARDZO PODOBAŁ nei wiem czemu chcesz im tak zaszkodzic jak znajac zycie nawet nie byłes na OX

Zajebisty OX był

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Ten OX to totalne gówno było zero organizacji ze strony teamu,tym OX mogłem się jedynie podetrzeć.

Jak masz kompa z drewna to się nie dziw, a tak na poważnie to płaczesz bo się pewnie zaklinowałeś i odpadłeś albo wgl dałeś złą odpowiedź i odpadłeś.

@topic:

Mam 48 lvl. Gdzie teraz najlepiej wyexpić do 61 ? WO te pierwsze trzy piętra czy może V1 czy jeszcze coś innego?

Opublikowano

Mam 48 lvl. Gdzie teraz najlepiej wyexpić do 61 ? WO te pierwsze trzy piętra czy może V1 czy jeszcze coś innego?

Zależy jakie masz eq i kim grasz. Jeśli masz więcej defa to spróbuj v2/v3, jeśli mniej to v2 po kilka grupek.

Opublikowano

Zależy jakie masz eq i kim grasz. Jeśli masz więcej defa to spróbuj v2/v3, jeśli mniej to v2 po kilka grupek.

Mental. 550 defa, bojowiec, ribek+9 śr 40 + te wszystkie wspomagacze :P

Opublikowano

Wypie*dalaj z tematu ciagle hejtujesz sam jestes gowno MI SIE OX BARDZO PODOBAŁ nei wiem czemu chcesz im tak zaszkodzic jak znajac zycie nawet nie byłes na OX

Zajebisty OX był

Vortex ty też już wypie*dalaj a nie liżesz tu dupy.

Idź stawiaj azathie bo na książki do 3 gimbazy nie będziesz miał.

Opublikowano

zmianki itd masz , wiec bonuj eq na blok max hp omdlenie kryt. i zasuwaj do v2 bo o ile mi wiadomo jak ja jeszcze tam gralem marmurki dalo sie wymieniac za medale czarnoksieznika? na 25lv juz w v2 bylem , tam kazdy powinien expic 1 grupka z poczatku pozniej coraz wiecej..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

przeczytalem kilka postow wstecz i zauwazylem ze ludzie polecaja serwer ... ja tego powiedziec nie moge
serwer ma wady i zalety

zaczne od zalet bo jest ich malo :P
stabilnosc
i to by bylo na tyle :D

teraz wady :
zbugowane misje (z tymi kostiumami)
eq z wszelkiego rodzaju przekretow krazy po serwie
lagi w dt ... nie da sie ujechac (nie tylko ja to mam ) nie jest to wina mojego neta bo mam 25mb/s i dziala all bez zarzutow (tylko na tym serwie lagi mam)
administracja nie ogar i olewa graczy (nie odpisuje na pw nie zajmuje sie niczym i prawie ich nie widac)
drop z niebianskiej smierci to kpina ;)
drop w lesie/redl lesie sam syf
rady maja ,,250% na pozytywne przeczytanie kamienia" a to nie prawda pali te kamienie.....(czyli rady sa nie potrzebne)
na serwie pelno dzieci IS-u, kolegow ,,GJEEMA"

zero rozrywki i nuda na serwie
sa tylko 4 sposoby na zarobienie Smok Katakumby DT (kowal) i najlatwieksze i najbardziej oplacalne IS (ppk dziki bojowce etc.)
duza ilosc graczy chce zmienic serwer na Ra**ie etc.
1200 graczy online ale wiekszosc na dt chodzi po 3-4 konta
nie oplaca sie robic misji od zielarza ... zatrzymalem sie na misji 9 i wiecej nie robilem bo sam syf lecial ...
biolog tez nie jest ciekawy (to samo co na PL)

ogolnie na dzien dzisiajszy nie polecam serwa bo nie ma odpowiedniej administracji

Opublikowano

przeczytalem kilka postow wstecz i zauwazylem ze ludzie polecaja serwer ... ja tego powiedziec nie moge

serwer ma wady i zalety

zaczne od zalet bo jest ich malo :P

stabilnosc

i to by bylo na tyle :D

teraz wady :

zbugowane misje (z tymi kostiumami)

eq z wszelkiego rodzaju przekretow krazy po serwie

lagi w dt ... nie da sie ujechac (nie tylko ja to mam ) nie jest to wina mojego neta bo mam 25mb/s i dziala all bez zarzutow (tylko na tym serwie lagi mam)

administracja nie ogar i olewa graczy (nie odpisuje na pw nie zajmuje sie niczym i prawie ich nie widac)

drop z niebianskiej smierci to kpina ;)

drop w lesie/redl lesie sam syf

rady maja ,,250% na pozytywne przeczytanie kamienia" a to nie prawda pali te kamienie.....(czyli rady sa nie potrzebne)

na serwie pelno dzieci IS-u, kolegow ,,GJEEMA"

zero rozrywki i nuda na serwie

sa tylko 4 sposoby na zarobienie Smok Katakumby DT (kowal) i najlatwieksze i najbardziej oplacalne IS (ppk dziki bojowce etc.)

duza ilosc graczy chce zmienic serwer na Ra**ie etc.

1200 graczy online ale wiekszosc na dt chodzi po 3-4 konta

nie oplaca sie robic misji od zielarza ... zatrzymalem sie na misji 9 i wiecej nie robilem bo sam syf lecial ...

biolog tez nie jest ciekawy (to samo co na PL)

ogolnie na dzien dzisiajszy nie polecam serwa bo nie ma odpowiedniej administracji

To chyba pomyliłeś temat, ja gram na triadorze i Twoja opinia w ogólnie nie pasuje mi do tego serwera. Weź sprawdź jeszcze raz czy to na ten serwer o którym miałeś napisać.

Zielarz, nie opłaca się? Widzę że naprawdę mało grałeś.

Jedyne z czym się zgodzę to dc, chodzę ze znajomym we 2, zarobek jest naprawdę konkret :)

sygnatura.png

Opublikowano

To chyba pomyliłeś temat, ja gram na triadorze i Twoja opinia w ogólnie nie pasuje mi do tego serwera. Weź sprawdź jeszcze raz czy to na ten serwer o którym miałeś napisać.

Zielarz, nie opłaca się? Widzę że naprawdę mało grałeś.

Jedyne z czym się zgodzę to dc, chodzę ze znajomym we 2, zarobek jest naprawdę konkret :)

To chyba Ty pomyliłeś serwery... Większość co napisał kolega up to prawda...

Zbugowane misje - nie wiem, nie widziałem

Przekręty z eq - widziałem tylko skile na P i ripy, nic więcej

Lagi w DT - da sie ujechać, ja czasami miałem czasami nie, ale fakt jest to irytujące

Praktycznie żaden administrator na PW nie odpisze, może jedynie nowa GM'ka Caroline, reszta olewa totalnie

Nie widziałem dropu z niebiańskiej śmierci...

Drop w red lesie to gorzej niż syf, tam sie nie opłaca chodzić, jednym słowem zarobek na metinach to - tragedia

...

...

Fakt, na serwerze nic sie nie dzieje, jedynie śmieszne OX, które są żenujące

Jest bardzo mało sposobów na zarobienie, dlatego ten serwer totalnie odpycha

1300 graczy wczoraj ledwo podczas OX'u, czyli normalnie może jest z 1000, bo przecież niejedna osoba weszła tylko na OX ( np. ja ) i niejedna osoba miała po 2/3 konta.

Też jestem na 9 misji i robić sie praktycznie nie chce, same gówna sie dostaje

Biolog to kpina do kwadratu, same gówniane bonusy, typu 5 szybkości ataku...

Serwera również nie polecam, w skrócie : Nie da sie dobrze zarobić jak nie masz kolegi, czy nawet ekipy. Za misje typu biolog, zielarz dostaje sie same gówna, nudy na serwerze, administracja ma w dupie to o co prosicie, eventy do pizdy...

Budowniczy
Opublikowano

To chyba Ty pomyliłeś serwery... Większość co napisał kolega up to prawda...

Zbugowane misje - nie wiem, nie widziałem

Przekręty z eq - widziałem tylko skile na P i ripy, nic więcej

Lagi w DT - da sie ujechać, ja czasami miałem czasami nie, ale fakt jest to irytujące

Praktycznie żaden administrator na PW nie odpisze, może jedynie nowa GM'ka Caroline, reszta olewa totalnie

Nie widziałem dropu z niebiańskiej śmierci...

Drop w red lesie to gorzej niż syf, tam sie nie opłaca chodzić, jednym słowem zarobek na metinach to - tragedia

...

...

Fakt, na serwerze nic sie nie dzieje, jedynie śmieszne OX, które są żenujące

Jest bardzo mało sposobów na zarobienie, dlatego ten serwer totalnie odpycha

1300 graczy wczoraj ledwo podczas OX'u, czyli normalnie może jest z 1000, bo przecież niejedna osoba weszła tylko na OX ( np. ja ) i niejedna osoba miała po 2/3 konta.

Też jestem na 9 misji i robić sie praktycznie nie chce, same gówna sie dostaje

Biolog to kpina do kwadratu, same gówniane bonusy, typu 5 szybkości ataku...

Serwera również nie polecam, w skrócie : Nie da sie dobrze zarobić jak nie masz kolegi, czy nawet ekipy. Za misje typu biolog, zielarz dostaje sie same gówna, nudy na serwerze, administracja ma w dupie to o co prosicie, eventy do pizdy...

I do tego latające smoki... :)

Witajcie nasi gracze!

Po prawie dwutygodniowej przerwie Lourta czas wrócić do pracy. Od razu przejdźmy do konkretów.

Od początku serwera nie było większej aktualizacji, dlatego postanowiliśmy przestawić Wam plany na najbliższy Update.

NOWOŚCI PEWNE:

- Badacz Shilon (Nowy NPC questowy)

- Nowy zwierzak - Bao Bao

- Arena PvP u Muzyka wraz z misjami

- Nowy rodzaj Eventów Zuo na specjalnych mapach

- Nowe i poprawione tła logowania

- Nowe emotikony

- Po wystawieniu kolejnego identycznego przedmiotu w sklepie cena jest już przypisana

- Każdy zwierzak będzie dawał inny bonus

- Możliwość zmiany zwierzaka

NOWOŚCI MOŻLIWE:

- Wojny królestw z przyjaznymi potworami, które bronią królestwa

- Nowa mapa wojenna

- System monarchów

////////////////

Czekamy jeszcze na Wasze propozycje. Czas realizacji tych nowości jest przewidziany do 14dni

////////////////

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

I do tego latające smoki... :)

Witajcie nasi gracze!

Po prawie dwutygodniowej przerwie Lourta czas wrócić do pracy. Od razu przejdźmy do konkretów.

Od początku serwera nie było większej aktualizacji, dlatego postanowiliśmy przestawić Wam plany na najbliższy Update.

NOWOŚCI PEWNE:

- Badacz Shilon (Nowy NPC questowy)

- Nowy zwierzak - Bao Bao

- Arena PvP u Muzyka wraz z misjami

- Nowy rodzaj Eventów Zuo na specjalnych mapach

- Nowe i poprawione tła logowania

- Nowe emotikony

- Po wystawieniu kolejnego identycznego przedmiotu w sklepie cena jest już przypisana

- Każdy zwierzak będzie dawał inny bonus

- Możliwość zmiany zwierzaka

NOWOŚCI MOŻLIWE:

- Wojny królestw z przyjaznymi potworami, które bronią królestwa

- Nowa mapa wojenna

- System monarchów

////////////////

Czekamy jeszcze na Wasze propozycje. Czas realizacji tych nowości jest przewidziany do 14dni

////////////////

Może masz u siebie te latające smoki, ale widać gówno wiesz o swoim serwerze. Powiedz mi jak zarobić oprócz bossów ? Jeśli dasz mi odpowiedź jak mam zarobić na stalke +8/9 bez bossów i ekipy, to zwracam honor, ale do tego czasu morda w kubeł. Masz tylko konto GM'a, polecam zrobić postać i nic sobie nie dawać, zobaczymy wówczas co powiesz.

Co do nowości... Co to da ? Nowe mapy na zuo ? Żartujecie sobie chyba... Zniszczycie tymi zuo gospodarke do końca, a zresztą... Wy i tak eventów nie umiecie robić, wczorajszy OX to pokazał.

Oprócz nowego NPC questowego to wprowadzacie jedynie lepszą grafike do serwera... Emotikony do srania komu potrzebne, tła logowania tak samo...

Jeszcze ujdzie te możliwości z petem i nowe bonusy, reszta to poprawy kosmetyczne.

Serwera nie polecam, w kilku słowach administracja bez Lourta jest w czarnej dupie, nic nie potrafią zrobić. Jak poprosisz o coś na PW nie otrzymasz odpowiedzi. Bez ekipy nie zarobisz dobrej kasy. Za misje u biologa i zielarza same gówna, w DT lagi, a oni wprowadzają emotikony i tła logowania - śmiech na sali.

A gracze odchodzą i widać to jak na tacy, normalnie kiedyś po 1500 online, a wczoraj podczas eventu ledwo 1300 ( bez eventu zapewnie ledwo 1000 ).

Opublikowano

mivermix jesteś zjebany siedzisz w temacie i hejtujesz :) Juz tyle osob z ciebie sie napieprza bo lubisz tylko pier*dolic glupoty :)

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

mivermix jesteś zjebany siedzisz w temacie i hejtujesz :) Juz tyle osob z ciebie sie napieprza bo lubisz tylko pier*dolic glupoty :)

Tak ? '' Hejtuje '' ? Widać nie potrafisz odróżnić hejtu od wyrażnia opinii i zdania ;]

Może mam siedzieć i pisać jaki to serwer jest zajebisty, gdy to jest nie prawda ? Fakt faktem, jest całkiem całkiem, ale jest sporo rzeczy, które odpychają.

Kto sie ze mnie napieprza ? Chyba Ty i może jakieś przydupaski, bo mam swoje zdanie, a nie latam za gównem i pisze to samo co inni.

Niczego nie hejtuje, mam też serwery na których gram i na których mam zamiar grać, za to Ty widać nie wiesz co napisać, bo tak rozwinąłeś swoją wypowiedź, że szkoda gadać...

Pi**dole głupoty ? To powiedz mi gdzie w powyższych wypowiedziach są głupoty ? To, że bez ekipy tutaj nie zarobisz ? To napisze Ci to samo co tej śmiesznej gm'ce - podaj mi sposób, którym zarobie na stal ( woja oczywiście ) +8/9 samodzielnie : )

A może to, że kolejne zmiany, które wprowadzają, to większość gówna ? Ludzie sie skarżą na lagi w DT, a oni nowe okna logowania wprowadzają... Ja pier**le...

A zjeb**y to możesz być Ty, bo piszesz same wypociny i to co inni, nie masz swojego zdania kleszczu =)

I czekam nareszcie na sensowną odpowiedź, a nie jakieś bzdurne teksty...

Opublikowano

mivermix nie umiesz zarabiac , masz pewnie 40lv , i hejtujesz serwer ciągle.

Serwer jest wporządku, gra duzoooooo ludzi, i nie jest cięzko zarobic , osobiscie mam w eq 1,3kkk nie sie przyznam bez bicia troche nolifie z fartem dlatego tyle kasy :D

Opublikowano

40 lvl ? Widze, że wiesz lepiej ode mnie co mam. Zmartwie Cie - nie mam 40 poziomu, jest większy, ale nie wystarczająco żeby iść sobie na katakumby. Zresztą i tak już tutaj nie gram, bo sie syf zrobił.

Nie umiem zarabiać ? No to prosze, jestem ciekaw jaki Ty masz sposob i skąd masz te swoje 1,3kkk : )

Dopóki mi nie napiszesz chociaż jednego samodzielnego sposobu, to mozesz sie odwrócić i wyjść ( tylko nie metiny, bo to grosze są ).

Nie jest ciężko zarobić ? Jak sie ma ekipe na smoki, katakumby, albo eq na ripa, to pewnie, że nie...

Btw - nie hejtuje, tylko Ty odbierasz w ten sposób negatywne wypowiedzi na serwer, napisałem szczerą prawde co myśle, widać Ty swojego zdania nie masz, bo jesteś kolejnym przydupasem, który jedyne co potrafi wypocić to '' ale hejtujesz, spierdalaj, bo nie umiesz grać, a ja jestem koksem ''

Opublikowano

Jak on się negatywnie wypowiada w prawie każdej prezce, nie wiem czy on nie ma znajomych, czy po prostu jest zakompleksionym dzieciakiem, który zazdrości że ktoś potrafi postawić serwer a on nie.

Edit: 1.3kkk to dużo? Chyba nie byłeś na mapie 90 i jeszcze nigdy nie robiłeś katakumb :) 1kkk to jeden dobrze przysiedziany dzień :)

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...