Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lam*s,idi*ta,kre*yn,i nawet nie gi*bus!

W GROCIE NIC NIE ZMNIEJSZALI EXP TYLKO NA MAPKACH OD 90+! TĘPY?

Napisz to bez ubliżania komuś , bo tak to w ogole nie chce mi się czytać takich wypowiedzi , chyba ze jestes z gildii inspiration to lepiej w ogole nie pisz nic bo zadnej wypowiedzi nawet pod uwagę nie wezmę i innym takze nie polecam , to oni te zmiany wprowadzili w zycie , lecz przed tym sie dorobili ;-)

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

ja juz dawno nie przegladalem tego forum (bo nie mialem czasu) ale tracilem go na ten serwer .. zaluje tego na stronie 52 ujrzalem cos co mnie przerazilo a mianowicie ustawiony zuo ... cale szczescie ze na gre nie wydalem ani grosza ! na mnie nie zarobiliscie :)
ja nie polecam serwa, poniewaz eq, ktore oni dostali jest nadal gdzies na serwerze (na innych postaciach) co z tego ze np. dostal bana na normalne konto jak na innym ma tryty zale etc. odkuje sie i bedzie gral dalej ;/ caly team tego serwa to jedna wielka sciema :
olewaja graczy
nie odpisuja na pw
zalezy im tylko na $$ z is
robia zuo i pewnie rozdawaja eq (ale tego sie narazie nie dowiemy) :)
eventy faile
lagi na serwerze zwlaszcza w dt (pietro z metkami i dalej tam nie idzie ujechac)
duzo osob na WH etc. a Banow nie przybywa
z jednej strony dobrze ze dowiedzialem sie o tym teraz a nie za miesiac lub dalej
nie polecam nikomu zaczynac tu gry (faworyzowanie graczy i reszta ktorej nie wymienilem up.)
z mojej strony to wszystko DZIEKUJE I ZEGNAM!!

Opublikowano

Teraz małże przywracają... Widzisz Lourt jak Ci doradzili ? Gratulacje dla tych doradców... Śmiech na sali.

Serwera nie polecam, drop z metinów tak został zmniejszony, że zarobicie totalne gówno chyba, że zabijecie 10x 90, to coś tam będziecie mieli.

Na serwerze były przekręty, teraz zaczyna sie zabawa administracji, czyli zmienianie wszystkiego, bo tak podpowiada im kilka osob...

Wszystkich co chcą porządnego harda zapraszam na Astium, start w połowie lipca, ale jest naprawde na co czekać =)

Opublikowano

Dokladnie eq wywalilem w m1(zrobilem lepszy ox niz ta cała administracja ^^) szkoda ze ludzie to podnosili bo pozniej zauwaza faworyzowanie poszczegolnych graczy i zrobia to samo co ja , szkoda ich czasu stad troche zaluję ze ktos zawsze podniosl cos z mojego eq bo to zachecilo graczy do gry , a nie warto sie tam marnować , serwer jest ok ale to co robi Administracja to kpina. Sami sobie kose wbili w plecy sluchając kilku graczy nie całokształt ^^ Tymże postem koncze marudzić i czekam z niecierpliwością na nowego harda ktory już niebawem startuje^^

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

O jakim hardzie tak kazdy wspomina ? nie widze w zapowiedzi niczego co by sie szczegolnie wybijalo :)

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

O ku*wa czekalm na team draenora , jakos nie widzialem tej zapowiedzi :)

Gre na tym serwerze rowniez koncze z dniem dzisiejszym, nie bede gonil za kims kto wykorzystal bugi i jest tak dorobiony ze chuj.

Goodbye Triadorze :)

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Serwer naprawdę bardzo fajny, dalej gra masa ludzi, zaczynają się wprowadzania nowych rzeczy np:

- ItemShop BETA

- Bao Bao

- Fryzury

Serwer oczywiście polecam, ja kontynuuję dalej grę wraz z gildią :)

Opublikowano

Rafau tylko zobacz ile jest z tych 1200 osób sklepów i multikont, ze tak to nazwę. Serwer świetny tylko szkoda, że trzeba gonić za topką tak, nie mówię o tym, że jakiś płaczek i topka wydaje na Is bo to mnie pierdoli generalnie ale chodzi o tego bugi. Teraz idę odpoczywać żeby jutro napierdalać, wiadomo gdzie. ELO!

Opublikowano

Serwer Polecam ze względu na administrajce oraz duza grywalnosc i zaintesresowanie serwerem

Kazdy ma tu rowne sznase tzn ze serwer nie pod IS , niekotrzy co sobie nie radza pierdola ze topka ma sie fajnie i nikt im nie dorówna , norma nie umieja grac :D pozdro

POLECAM

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Serdecznie polecam serwer szykuje się duży UPDATE na dniach. Również dzisiaj odbędzie się event ox.

Na serwerze gra 1200+ graczy dziennie !

Admin poleca własny serwer. To zawsze mnie u was bawiło :)

Gdzie dropią ogony skorpiona + ?

io7e.jpg

Opublikowano

Przerwa techniczna oraz OX

W dniu 7.07.2013r. (Niedziela) o godzinie 18 odbędzie się ok. 30 minutowa przerwa techniczna. Jej wyniki zostaną przedstawione tutaj po jej zakończeniu. Dodatkowo o godzinie 20 odbędzie się Konkurs OX - więcej informacji w Wydarzeniach.

Opublikowane przez: Lourt
Ze storny triador widac admini sie staraja :)
201

logo.png

Opublikowano

Starają się bo widzą co się dzieję na rynku serwerów... Al... to 1

Dra... 2

Ast... 3

Spadnie drastycznie liczba graczy . :]

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Starają się bo widzą co się dzieję na rynku serwerów... Al... to 1

Dra... 2

Ast... 3

Spadnie drastycznie liczba graczy . :]

Dra... stoi u nich z tego co wiem :P

a co do Al i ASt to nie masz pewnsoci czy wystartuja, i czy bedzie wszystko ok :P tu serwer stoi juz 3 czy 4 tyg i jest all oK :) Dlatego wlasnie go polecam

logo.png

Opublikowano

OpinioN nie wiem jak się orientujesz ale serwery Szykrego zawsze startowały i to prawie co do minuty. Natomiast serwer Sensuala nie wiem jak z nim będzię ale myślę, że dadzą radę a z tego co ja wiem to Dr.. ma tylko u ForGame maszynę i zabezpieczenia czy coś w ten deseń więc tak nie do końca u nich ale nie wiem jak to jest w 100%.

+ Wychodzi coraz więcej faktów, obciążających Triador.. Strona 52 na ten przykład (dla mnie to jest kpina prywatne ZuA) chociaż brawa dla kata za ujawnienie.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Kilku gosci widzę ze serwer lajkuje zapewne z gildii inspiration dostaną pozniej nagrody haha, administracja fajna? chyba dla niektorych z topki co w magiczny sposob maja coś z tego , zrzucanie ripkow itp to tylko ułamek zapewne z tego co tam sie dzieje , nie ma to jak lajkować tu serwer , a na forum serwera chuja można sie dowiedziec :x

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Po co piszecie w prezentacji Triador o innych serwerach?
Nie odpowiada Ci gra na tym projekcie, zainteresuj się innym i nie trać
czasu na komentowanie czegoś, co Ci się nie podoba.

Czy Administracja będzie potrafiła zatrzymać gracza? Dowiemy się w najbliższych tygodniach.

Ja gram i nie mam zamiaru zmieniać serw. (pewnie takich osób jest
więcej), tym bardziej że Administracja się stara. Niestety nikt nie jest
idealny, każdy popełnia błędy. Dobrze, że potrafią się do tego przyznać
i zamiast owijać w bawełne, biorą się ostro za robote.

Opublikowano

w9otok.jpg

ekstra, 71lv będzie mógł wziąć udział w 2 i 3 rundzie.. xD

lepiej to poprawcie, żeby później nie było za co mam bana itp.

69sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...