Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne byłby lada moment, ale przecież liczba graczy spada i to ładnie, dlatego =)

A to dziwne, pewien GM powiedział mi, że nie może podać liczby graczy na serwerze ? Więc ?

Tsa.. zmyślaj dalej, kto i kiedy Ci tak powiedział? Skończ tutaj hejtować i słać jakieś bzdety, bo widzę Twoje wszystkie wypowiedzi w tym temacie. Co to za problem jest podać liczbę online na serwerze? Aż taka to tajemnica?

A jaki admin będzie walił prosto z mostu, że graczy coraz mniej ? :) Takie informacje tylko odstraszają nowych graczy, a tego właściciele priva racze nie chcą :)

Zresztą jak czytam posty adminów tego serwera to raz jest 1600 graczy, raz 1300 raz 1500 raz 1200 potem znowu 1500. W mym mniemaniu zmyślają i tyle ;)

Antywarn@ - skąd lecą pudełka z księgami ?

Mówią Ci ile na dany moment jak się pytasz.. Ksiązki lecą z metinów :)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tsa.. zmyślaj dalej, kto i kiedy Ci tak powiedział? Skończ tutaj hejtować i słać jakieś bzdety, bo widzę Twoje wszystkie wypowiedzi w tym temacie. Co to za problem jest podać liczbę online na serwerze? Aż taka to tajemnica?

Mówią Ci ile na dany moment jak się pytasz.. Ksiązki lecą z metinów :)

Weź skończ żałosny lizodupie. Nie jedna osobia Ci to pisała - przestań lizać dupe i udawać, że wszystko jest okej, bo sie już ośmieszasz.

Zmiany były beznadziejne i wystarczy poczytać na forum co na ten temat mają gracze, zresztą tutaj też, ale Ty udajesz, że wszystko jest okej jak jakiś idiota.

Kto mi tak powiedział ? Caroline, nowy game master, a na forum moderator, tak więc zmyślać to Ty możesz te swoje kurwa opowieści jaki to serwer jest świetny, a gówno prawda.

Weź wypieprzaj lepiej lizać dupe administracji, może odpalą Ci skile na P tak jak tamtym leszczom.

Ja nie hejtuje tylko wyrażam swoje zdanie, ale Ty masz problem z akceptowaniem negatywnego zdania na temat serwera. Polecam zamknąć morde i wy****alać skoro nie umiesz

szanować czyjegoś zdania.

Mówią Ci ile na dany moment jak się pytasz..

Taa... Chyba zmyślają tak jak Ty te bzdury, raz jest 1600, zaraz 1300 i nagle 1500, no kurwa genialnie, że w kilka godzin tracą 300 graczy i zdobywają z dupy kolejne 200 gdzie mniejsze lvl'e nie mają jak zarobić.

Weź sie pier***nij w łeb, odwróć sie i wyjdź.

Opublikowano

A pamietacie ten film? Czy juz nie? Na forgame od zawsze byly przekrety i beda

To nie jest takie oczywiste ale to prawda że jak jest więcej niż 1 Administrator to syf się robi na takich nie dopracowanych stronkach np.ForGame to nie jest mpc :)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Przewidujecie dużo Update? Hahahaha. Weźcie się kurwa w końcu za serwer, a nie ciągłe nowości dodajcie do IS. Teraz już wiem na czym wam tak naprwadę zależy. :)

Opublikowano

Dzisiaj o godzine 24 będzie update.

Dodajemy między innymi kostiumy oraz inne ciekawe rzeczy o których zostaniecie poinformowani.

W tygodniu przewidujemy dużo UPDATE>

Przepraszam bardzo nie dodajemy tylko lourt dodaje bo nikt oprócz lourta nic tam nie potrafi a Fakel myśli że wyżyje z serwerów metina. Co do serwera nie polecam. ZAPAMIETAJ TO SOBIE KOLEGO LOURT DODAJE A NIE DODAJEMY

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Dzisiaj o godzine 24 będzie update.

Dodajemy między innymi kostiumy oraz inne ciekawe rzeczy o których zostaniecie poinformowani.

W tygodniu przewidujemy dużo UPDATE>

Rafau z całym szacunkiem do Ciebie i reszty administracji ... zrobiliście kupę dobry serwerów, na wszystkich grało mi się dobrze i żadnego źle nie wspominam, ale pierwszy raz się na was zawiodłem.

Dodajecie itemy do IS, nie liczycie się z graczami...

Czy choć jeden z was wszedł na forum triadora ?? wiecie co tam się dzieje ?? dziś został założony temat, który ma już ponad 1.5 tysięcy wyświetleń, ale żaden z was nawet nie raczył coś napisać.

90% graczy jest przeciwna wczorajszym poprawką z małżami, i nie wziąłem sobie tego z palca... proszę.

kwe1et.jpg

Więc jeśli liczycie się z nami graczami, to zrobicie coś z tym, bo to nam ma się grać lepiej, to my utrzymujemy serwer i to my wiemy jak nam się lepiej gra.

A jeśli tak nie jest to nie wiem po co robiliście dział na forum typu " propozycje "

P.S.

Słyszałem że to topowi gracze doradzili z tymi małżami, więc mnie nie dziwią teraz sklepiki w m1 zapełnione małżami skoro topka o tym wiedziała a my nie.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Przepraszam bardzo nie dodajemy tylko lourt dodaje bo nikt oprócz lourta nic tam nie potrafi a Fakel myśli że wyżyje z serwerów metina. Co do serwera nie polecam. ZAPAMIETAJ TO SOBIE KOLEGO LOURT DODAJE A NIE DODAJEMY

Znowu Ty ? Idź ze swoimi kolegami na Waszego pro serwera którego już zapewnie nie ma. "DODAJEMY" gdyż jesteśmy jedną ekipą. Pewnie nie wiesz co to znaczy bo kolegów nie masz i nie masz z kim ekipy zrobić. Nie wiesz nawet kto co robi then shut up.

@HarryPotter

Niestety ale bardzo duzo graczy chce sobie uproscic serwer a potem pisac ze jest za latwo. Juz wiele graczy przychodzi i mowi ze jest to medium co lepsze są to osoby które zawsze dawały TAK nieważne jaki pomysł poleciał.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

Znowu Ty ? Idź ze swoimi kolegami na Waszego pro serwera którego już zapewnie nie ma. "DODAJEMY" gdyż jesteśmy jedną ekipą. Pewnie nie wiesz co to znaczy bo kolegów nie masz i nie masz z kim ekipy zrobić. Nie wiesz nawet kto co robi then shut up.

@HarryPotter

Niestety ale bardzo duzo graczy chce sobie uproscic serwer a potem pisac ze jest za latwo. Juz wiele graczy przychodzi i mowi ze jest to medium co lepsze są to osoby które zawsze dawały TAK nieważne jaki pomysł poleciał.

No nie wiem jak ty ale ja nie szukam kolegów w internecie na serwerze metin2. Nie mam z kim ekipy zrobić ?! czy ty kurwa widzisz co piszesz? Nie jesteście jedną ekipą lourt wszystko robi nawet słyszałem że kiedyś miał jakiś przypał musiał kompa wyłączyć to pisał fakelowi smsy czy na gg w telefonie co ma robić na serwerze bo sam fakel kurwa nie umiał. Proszę cię bardzo nie wywyższaj się, bo to że jesteś w teamie jakiegoś serwera nie jest osiągnięciem w życiu

CO DO SERWERA CIĘŻKO MI OKREŚLIĆ BO MAM DOPIERO 9LVL ALE NARAZIE GRA SIE ZLE

GaimdKk.jpg

Opublikowano

@HarryPotter

Tak rafau, ale takie decyzję podejmuje się na samym początku, a nie po miesiącu serwera gdzie połowa zrobiła sobie ekwipunek z małży i pereł, a teraz druga połowa jest w czarnej d*** za przeproszeniem.

Do tego nie wiem z jakiej racji Topka miała swój głos w tej sprawie, bo oni porobili co mieli zrobić, dali pomysł by małże z nikły, i wiedząc o tym to przed samą konserwacją nakupili małży za pkt. i dziś

powystawiali 8x drożej. Trochę nie fer bo oni wiedzieli co będzie a my nie. I nie wymyśliłem sobie tego.

Proszę.

xsocm5.jpg

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Opiszę tu sytuacje jaka zaistniała na serwerze , mianowicie wczoraj usuneli małże z mpc z osiagnieć jak i bossów , wczesniej mozna było wymienic pkt osiągniec na np małz dzis jest to usuniete , to samo z bossami lecialo z nich do 2malzy , dzis tego także nie ma , a teraz powiem tak Inspiratnion (Gildia)czy jak im tam zarządza serwerem mówi co dodać co usunać tak było z małzami jak i ratami serwera oni powbijali 90+ pozniej powiedzieli ze za szybko leci , to samo z małzami juz ich nie potrzebują bo leca im perelki z bossów jak widać porobili eq ze solo smoki bija , film wyzej , Administracja serwera ceni sobie bardziej 1 gildie ,na reszty graczy nie zwraca uwagi. Osób na serwerze z dania na dzien maleje , nie wyssałem sobie tego z palca wiec Rafau zacznij działać , a takich zmian po 3tyg startu serwera się nie daje bo to zniecheci nowych graczy jak i tych ktorzy jeszcze się nie dorobili glupich tarcz na 61lv ebonkow i wszystkiego co robi sie malzami..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Przecież jak wyjdzie Astium to tutaj będzie 200 osób... Teraz już widać spadek graczy, ale administracja dalej mydli oczy sobie i reszcie wmawiając, że jest tyle samo osób...

Osoby, które Wam doradzały te zmiany również idą na Astium, tak więc zrobili Was w chuya.

Nie polecam serwera.

Opublikowano

Zobaczymy jak to będzie dalej ja Wam powiem tyle , nie sugerujcie się 1gildią bo wynika z tego wszystkiego to co właśnie zaistaniało ostanio na serwerze, każdy kto widział prezentację i zobaczył że najważniejszego itemku zabrakło za osiągniecia po prostu zwątpił , Gildia Inspiration ma już wszystko co im potrzeba , nie zwrócili uwagi na nowych graczy , powiedzieli to co chceili aby ich nikt latwo nie dogonił na starcie serwera były o wiele wieksze raty , ja pamietam jak expilem w v2 wpka bez zadnych PD wbilem 75 na 6 marmurkach od 45lv poli na 1pkt czyli hmm jak się nie mylę godzine wbijalem 75lv. Pozniej przyszło mi expic bufke to zainwestowałem w zwoj sm kupilem vip'a 50% wiecej pd z lasu 125% wiecej i ks lidera expilem 7h od 55lv do 75. Moim zdaniem cofki jak nic powinny być. Teraz ten kto wbił 90lv ma na czym się dorobić Stalki +6 do 1.5kkyang z metka , innymi słowy same rarytasy a mnie jak i wiekszość ludzi ledwo stać na potki ^^

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Zobaczymy jak to będzie dalej ja Wam powiem tyle , nie sugerujcie się 1gildią bo wynika z tego wszystkiego to co właśnie zaistaniało ostanio na serwerze, każdy kto widział prezentację i zobaczył że najważniejszego itemku zabrakło za osiągniecia po prostu zwątpił , Gildia Inspiration ma już wszystko co im potrzeba , nie zwrócili uwagi na nowych graczy , powiedzieli to co chceili aby ich nikt latwo nie dogonił na starcie serwera były o wiele wieksze raty , ja pamietam jak expilem w v2 wpka bez zadnych PD wbilem 75 na 6 marmurkach od 45lv poli na 1pkt czyli hmm jak się nie mylę godzine wbijalem 75lv. Pozniej przyszło mi expic bufke to zainwestowałem w zwoj sm kupilem vip'a 50% wiecej pd z lasu 125% wiecej i ks lidera expilem 7h od 55lv do 75. Moim zdaniem cofki jak nic powinny być. Teraz ten kto wbił 90lv ma na czym się dorobić Stalki +6 do 1.5kkyang z metka , innymi słowy same rarytasy a mnie jak i wiekszość ludzi ledwo stać na potki ^^

Hmm dziwne bo ja jakoś jak expilem drugą postać to od 45 do 74 expiłem 1.5h więc raczej raty nie były zmieniane :)

15367309717451705657.png

Opublikowano

Wbij mi teraz 75 w 1.5h to dam Ci moją postać i uznam Cie za mistrza , teraz w 1h moze wbijesz z 45 do 50 , a raty byly zmieniane kto gra od początku ten wie jakiś tydzien temu zostały te raty zmniejszone, choć ludzie piszą ze exp jeszcze został zmniejszony po ostatnim update z tymi malzami , mieli naprawi WO i Dt do tej pory to nie działa jak nalezy , jedyne co dodawane to itemki w IS i słuchają jednie Inspiration a Oni zmienią serwer na wiadomo jaki , głosno o nim ostatnio , manipulacje itd , za łatwo im? to niech GM nie slucha ich i ulatwia grę bo to kazdy dobrze wie..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

ja jakoś tego nie odczułem bo 90 wbiłem w tym tygodniu i nie widze zmian jakich kolwiek w ratach;x

15367309717451705657.png

Opublikowano

Czytaj co pisałem , napisałem wyraznie ze raty zmniejszone zostaly jakis tydzien temu, a to ze teraz także idzie wbic 90 to rzecz oczywista ale wczesniej było to migiem wbite teraz pd is i pd las inaczej idzie po 0.01 z moba;-) , napiszę ostatnie zdanie na ten temat , mianowicie do expa nie mialbym nic mogłby być jaki jest , ale denerwuje mnie to ze ktoś miał lzej , zaluje jedynie ze nie nakrecilem jak sie expilo wczesniej a jak teraz , raty zmniejszane byly z 2x, zamiast odrazu dac takie jakie sa obecnie to zmieniane byly kilka razy i to jest nie sprawiedliwe jeden wbil tydzien temu 90 w np dzien ja musze wbijac dzis w 5dni ten 90..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

0.01 ? to ty chyba na 85 golemy bijesz mi jakos leciało dużo lepiej w 1h miałem level ;x

15367309717451705657.png

Opublikowano

Czytaj co pisałem , napisałem wyraznie ze raty zmniejszone zostaly jakis tydzien temu, a to ze teraz także idzie wbic 90 to rzecz oczywista ale wczesniej było to migiem wbite teraz pd is i pd las inaczej idzie po 0.01 z moba;-) , napiszę ostatnie zdanie na ten temat , mianowicie do expa nie mialbym nic mogłby być jaki jest , ale denerwuje mnie to ze ktoś miał lzej , zaluje jedynie ze nie nakrecilem jak sie expilo wczesniej a jak teraz , raty zmniejszane byly z 2x, zamiast odrazu dac takie jakie sa obecnie to zmieniane byly kilka razy i to jest nie sprawiedliwe jeden wbil tydzien temu 90 w np dzien ja musze wbijac dzis w 5dni ten 90..

Lam*s,idi*ta,kre*yn,i nawet nie gi*bus!

W GROCIE NIC NIE ZMNIEJSZALI EXP TYLKO NA MAPKACH OD 90+! TĘPY?

Opublikowano

0.01 ? to ty chyba na 85 golemy bijesz mi jakos leciało dużo lepiej w 1h miałem level ;x

dobrze ze wspomniales o golemach gv1 , mianowicie exp lepszy jest w v2 pajakow niz na golemach nie expilem tam jedynie dropilem lody dla biologa, pozniej wybralem się do gv2 bez pd leci 0.01 z moba z pd okolo 0.10 , pd z lasu 125% . nie expilem z vipem tam lecz kupilem dziś niestety nie wróce na serwer ale prosty rachunek jest, teraz leci 0.10 ze 125% expa dodaj 50% i bedziesz wiedzial ile bedzie, koncze z tym bo nie mialem na celu hejtować serwera bo uważam ze jest swietny niestety administracja birze pod uwage jakąs gildie pod uwagę , dopiero po ankiecie gdzie 90% bylo za powroceniem zmian sprzed update cos dalo...

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...